Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

4u.gif Sveikos 4u.gif ir as vakar vazinejau su vyru doh.gif doh.gif koks siaubas!!!burba ir burba,suk ten,mesk pavara,greiciau,spausk gaza doh.gif doh.gif doh.gif kaip tu vairuoji thumbup.gif galvojau isprotesiu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 11:42)

Kieme stovi 3 masinos..ir jos niekada nevaziuoja. Viena jau 8 metai tarcit ten. Kiek mb pazistu..salia einant bijai karstais koja net statyt.. Bo dar paslysi ant samanu.
Kitos masinos. Bernas kazkoks prisipirko. Viena nevaziuoja,dvizoko nera,kita seip stovi apsilupusi visa.o jis su trecia dar atvaziuoja.

Policija buna daro "akcijas", tai reikia pranesti apie tokias masinas ir atrodo nutempia jas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Pagaliau ir aš gavau teises, bet dar nevažinėjau ax.gif

Man iškilo toks klausimas - kaip yra dėl draudimo, kol kas važinėsiu ne savo mašina, ir kažkur internete viena akimi užmačiau, kad policija gali bausti jei draudimas yra visai ant kito žmogaus. Ar tai tiesa?

Kad lengviau suprastumėt ką turiu omeny, pasakysiu kaip ten buvo rašoma. Ogi vienas žmogelis klausė, jei vairuoja 2m stažo neturintis asmuo, o draudimas yra ant žmogaus kuris turi 25 metų stažą, ar policija gali dėl to kabinėtis. Kitas forumo dalyvis jam atsakė, jog draudimas turi galioti tam asmeniui, kuris tuo metu vairuoja, kad galima gauti baudą bei kad įvykus eismo įvykiui draudimas negalios ir žala nebus atlyginta.

Atrodytų gal ir logiška, bet gi neretai mašinas registruojame ant senelių, bobučių ir šiaip didelį stažą turinčių asmenų kad draudimas būtų pigesnis, tai kaip čia dabar išeina? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Draudime paciame turi but nurodyta ,salygos.
Manajame parasyta,kad gali vairuoti nuo 25 metu zmogus. Ir nesvarbu ar as,ar kitas neturintis stazo.
Man pasake,kad mano draudimas nepriklauso nuo stazo. Mokejau (pasak brokerio) didelius pinigus nes tai pirma masina,kuri buvo registruota ant manes. Ir stazas cia neturi reiksmes.
Kuris buvo pries tai draudimas (seno seimininko masinos).tai ten buvo kitos salygos. As laisvai galejau vazinet,bet draudejas man neapmoketu draudimo. Nes salygose buvo parasyta,kad nebus galiojantys,jei vairuos zmogus neturintis 2 metu stazo.
O manau norma paaiskinau.

Tai va,kad reikes laukt tos akcijos. Bet manau,zmones tikrai cia buvo rase kazkur. Nes bent jau viena masina gana ilgai stovi. Net paziurejau info apie ja regitros psl.. Be draudimo,be TA. Seip stovi.
Atsakyti
na, ka, parsiveziau teises 4u.gif mb salia sedejo, bet neburbejo lotuliukas.gif nes vairavau visai neblogai...kazkaip daugiau drasos paciai, kai dokumentas piniginej guli lotuliukas.gif

reiks koki vakara bandyt vienai bent jau aplink namus pavazinet 4u.gif tik beda, kad gyvenu praktiskai Laisves prospekte (Vilnius ), o cia srautas pastoviai didziulis lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 02:40)

kai susibiesinau.. Panoramos isvaziavimu.. Maza to,kad tas isvaziavimas toks status! Tai dar tik isvarius pro vartus jau kelias prasideda.. Kazkokia nesamone. Ux kai gazavau persikus visa,kad redet pradejau. Jau prasikeikiau smile.gif

4u.gif pritariu visom keturiom... man ten visada kazkas baisaus doh.gif bet visada pakabinu masina ant sankabos ir gaza spaudziu - kaip per egza ant estakados lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai geras oras, aš mašiną statau aikštelėje prie Panoramos, man irgi nepatinka išvažiavimas iš požeminės.
Labai mane irgi nervina nevažiuojančios mašinos su nuleistom padangom kieme, kai ir tai vietos mažai pasistatyti doh.gif
Atsakyti
Favorites, vieną gražaus savaitgalio, geriau sekmadienio rytą paaukokit, atsikelkit švintant ir pavažinėkit tuščiomis gatvėmis. Jau ne vieną žinau, kuri taip įsidrąsino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 09 11, 08:27)
Favorites, vieną gražaus savaitgalio, geriau sekmadienio rytą paaukokit, atsikelkit švintant ir pavažinėkit tuščiomis gatvėmis. Jau ne vieną žinau, kuri taip įsidrąsino  bigsmile.gif

nelaukčiau idealių sąlygų. Reikia važiuoti iškart ir būtent ten, kur reikės dažniausiai važinėti.

Šiandien mano rytas visai nesmagus. Toje vietoje, kur vakar įleido simpatiškas vyrukas, su simpatišku auto, šiandien niekas neįleido verysad.gif Teko spraustis naglai po kokiu 3-4 minučių laukimo. Ir svarbiausiai važiuoju antroje eilėje, nors jos neturi būti, niekas neįleidžia į teisingą juostą blink.gif Kas per žmonės ? Juk ne kokį posūkį naglai paėmiau, tiesiog išvažiavau, po ilgo ir nuobodaus laukimo, iš parkingo. Ir taip specialiai niekas neįleidinėjo iki tos vietos, kur dvi eilės mūsų pusėje trukdė kitos pusės eismui. Tik tada kažkokia karvė, kuri prieš tai neįleido, teikės įleisti. Esu pakraupusi mūsų rajono moteriškėm umn.gif: Mb ir sako, kad baisiausios vairuotojos mūsų rajone yra "namų šeimininkės". Taip skuba, matyt puodai svyla, kad net eismo taisyklės joms neegzistuoja umn.gif: Ir dar pastebėjau, kuo prastesnė vairuotojos auto, tuo prasčiau moka eismo taisyklės ir stipriau "puodai svyla". Vairuojančios geresnes mašinas madagesnės, gal labiau mašiną saugo, nesuprasi.
Greičiau nusipirkti mini vena. Važiuosiu tik su venu prie mokyklos, nes per daug rizikos apgadinti "baleikutę" verysad.gif
Jau antra savaite makaluojuosi rimtuose kamščiuose. Galvojau bus sunkiau. Realiai nėr sunku kamštyje, tik užknisa, kad laikas tempiasi labai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Favorites @ 2012 09 11, 05:04)
na, ka, parsiveziau teises  4u.gif mb salia sedejo, bet neburbejo  lotuliukas.gif  nes vairavau visai neblogai...kazkaip daugiau drasos paciai, kai dokumentas piniginej guli  lotuliukas.gif

reiks koki vakara bandyt vienai bent jau aplink namus pavazinet  4u.gif  tik beda, kad gyvenu praktiskai Laisves prospekte (Vilnius ), o cia srautas pastoviai didziulis  lotuliukas.gif  doh.gif

Sveikinimai 4u.gif

Nelaukite nieko, sėskite ir važiuokite. O kaip kitaip išmokti ? Svarbu laikykitės taisyklių ir neskubėkite niekur. Na ir kas, kad skubantys apipypens, lai apsiverčia aukštyn kojom !
Gyvenu Niujorke, pačiam mieste doh.gif Bet sėdau ir išvažiavau už valandos po vairavimo testo išlaikymo. Prakaitavau žinoma iš baimės, viduriai sukosi, bet išvažiavau " čerez nemagu". Paskui visokių šūdniekių važinėjau nusipirkti, kad tik važinėt. Dabar kai jau prasidėjo rimti kamsčiai po vasaros, kažkaip drąsiau jaučiuosi, nes kad ir nedaug, bet kažkokių įgūdžių jau atsirado 4u.gif
Kamštis atrodo baisus iš šono. Kai įvažiuoji, manevruoji kartu su srautu ir viskas.
Atsakyti
oj manes kamsciai visai nevargina.. Bet kamstis ant ikalnes..bieeesina..
Man dabar mastysiena isijunge.. Galvoju ar sian pavyks kur prisiparkuot...
Matau ne pas man viena tokie vaiduokliai stovi biggrin.gif kieme...
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2012 09 10, 12:16)
labai nenoreciau buti viena is tu, kurios teises pasideda i stalciuka  blush2.gif

Mane iš pradžių žiauriai nepatiko vairuoti, vengiau to. Net buvo kilusi mintis padėti į stalčių teises, bet nepadariau to vien dėl to, kad buvo gaila teisėms išleistų pinigų.
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 10:42)
Uzknysa juodai. Kieme stovi 3 masinos..ir jos niekada nevaziuoja.

Pas mus panašiai. Kiemas mažulytis, mašinų daug. Mūsų kaimynas varinėja mašinas. Parsivaro po tris- keturias. Spėkit, kur jas laiko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 09 11, 16:27)
Favorites, vieną gražaus savaitgalio, geriau sekmadienio rytą paaukokit, atsikelkit švintant ir pavažinėkit tuščiomis gatvėmis. Jau ne vieną žinau, kuri taip įsidrąsino  bigsmile.gif

Niekada to nedariau,o kam?Kaip tik reikia persilauzti,kad igautum drasos,ne persilausi,jei vazinesi velais vakarais,kai nera masinu.Jei teises islaikei,reiskias vaziuoti moki,kiek tas imanoma,kad vazinetum gatveje su kitomis masinomis biggrin.gif .Pirmyn tik biggrin.gif .

O as kaip tik sakyciau,kad su geromis masinomis nagli,nemandagus,neuzleidziantys vairuotojai cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 09 11, 10:42)

Vakar 15 min vazinejau per kiemus ieskodama vietos kur statyt! Nu vamzdec.. Nors peskom tikrai eik... Tai pastaciau ant gazono prie gatves. Negalima juk.. Na bet zmones s tato maciau.. Net eilute..ant dviracio tako,ant kalno net ... Galetu tikrai aiksteles renovuot..ar a sena nevaziuojanti chlama isvezt.
Uzknysa juodai. Kieme stovi 3 masinos..ir jos niekada nevaziuoja. Viena jau 8 metai tarcit ten. Kiek mb pazistu..salia einant bijai karstais koja net statyt.. Bo dar paslysi ant samanu.
Kitos masinos. Bernas kazkoks prisipirko. Viena nevaziuoja,dvizoko nera,kita seip stovi apsilupusi visa.o jis su trecia dar atvaziuoja.

Galima anonimiskai iskusti...ir isvez tas lupenas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2012 09 11, 20:10)
O as kaip tik sakyciau,kad su geromis masinomis nagli,nemandagus,neuzleidziantys vairuotojai  cool.gif .

Tikrai taip drinks_cheers.gif Todel,kad jie yra is serijos "teises pirkau,masina pirkau,o vaziuot-nenusipirkau..." Ypac moterys su naujom masinom...kad jos bent suprastu,ka daro...ale kur ten... schmoll.gif
Atsakyti