Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Atsiprasau uz klaidas tekste savo... doh.gif blush2.gif
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 10, 09:18)
Tai kada planuoji pas jį vėl važiuoti?  mirksiukas.gif

Jis buvo atvykes 5dieni (gi prasinesiau savo istorija FC), darbinius reikalus pasideliojo taip kad pasiektu pajuri i pamatytu mane... ax.gif As tai neplanuoju pas ji tikrai.Kai busiu Vilniuje tai tikrai prasinesiu ir zinau ir kad noresiu susitikti... blush2.gif O siaip tai ne ne, nevaziuosiu vien del jo ir pas ji... Baikit!dar "stogo" tiek nenunese... mirksiukas.gif
Atsakyti
Seila, tai būtinai susitikit, kai Vilniuj būsi mirksiukas.gif O gal dar ir jis "darbiniais reikalais" į pajūrį patrauks biggrin.gif Kaip jis tau? Fainas? bigsmile.gif
Atsakyti
Qwertama, vis tiek smagu, kad ir trumpam, vadinasi, gerai sutariate, pasitikite vienas kitu, tai jau yra daug.
Ir dėl Seilos džiaugiuosi, linkiu, kad nuneštų tą stogą gerąja prasme.

Na pas manęs manau vėl štilis. Simpatija tik internetu man parašo (kam iš viso tada rašyt nesuprantu?), tai nieko gero. Tik šįryt žinokit miegu, jau jaučiu, kad tuoj keltis reiks, bet tos paskutinės saldžios minutės. Telefonas supypsi, galvoju, kas čia dabar. Puse šešių. Ogi toks draugelis sumąstė papokštauti ir tokį sms suraitė su gerais linkėjimais iš pat ryto. Suveikė geriau nei žadintuvas. Va ir galvoju, gi taip paprasta dėmesį parodyti, pralinksminti žmogų, reikia tik noro, nieko nekainuoja, nieko įpareigoja. O jei patinkantis vyras net to nesugeba, tai mest per bortą ir net susimąstyt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 10, 11:29)
Qwertama, vis tiek smagu, kad ir trumpam, vadinasi, gerai sutariate, pasitikite vienas kitu, tai jau yra daug.

Na pas manęs manau vėl štilis. Simpatija tik internetu man parašo (kam iš viso tada rašyt nesuprantu?), tai nieko gero. Tik šįryt žinokit miegu, jau jaučiu, kad tuoj keltis reiks, bet tos paskutinės saldžios minutės. Telefonas supypsi, galvoju, kas čia dabar. Puse šešių. Ogi toks draugelis sumąstė papokštauti ir tokį sms suraitė su gerais linkėjimais iš pat ryto. Suveikė geriau nei žadintuvas. Va ir galvoju, gi taip paprasta dėmesį parodyti, pralinksminti žmogų, reikia tik noro, nieko nekainuoja, nieko įpareigoja. O jei patinkantis vyras net to nesugeba, tai mest per bortą ir net susimąstyt nereikia.

Šiaip tai labai teisingai - jei nerodo dėmesio tai ir nereikia. Kam kankinti save klausimais, kam be reikalo tikėtis ir teikti sau vilčių. Vis tiek iš vyro, kurį reikia raginti tau kažką malonaus padaryti, jokios naudos mirksiukas.gif

Protu tai viskas aiškiai suvokiama, bet kai reikia tą įgyvendinti ne visada gaunasi... ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 10, 10:15)
Seila, tai būtinai susitikit, kai Vilniuj būsi  mirksiukas.gif O gal dar ir jis "darbiniais reikalais" į pajūrį patrauks  biggrin.gif Kaip jis tau? Fainas?  bigsmile.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 10, 10:29)

Na labai siltas toks, paprastas, turintis kazkokio savo zavesio ir traukos, neprastas tikrai... blush2.gif Labai jau man balsas jo patinka... biggrin.gif Raso daznai.Turim lyg ka kalbeti. Bet mane tie susirasinejimai nervina... Smagiau ir naudingiau butu susitikti karts nuo karto,o ne per sms'us...Tada kazkaip kitaip,nes blevyzgoti juk galima beleka zinutemis. Atsisveikinant po susitikimo jis net paklause ar rankyte mano gali pabuciuoti... blush2.gif po to matyt uzsimane dar daugiau ir i zanduka dar... rolleyes.gif
Jei atvirai as pati matyt siek tiek nerimauju del to kad jis jaunesnis 2 metais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 10, 11:40)
Na labai siltas toks, paprastas, turintis kazkokio savo zavesio ir traukos, neprastas tikrai... blush2.gif Labai jau man balsas jo patinka... biggrin.gif Raso daznai.Turim lyg ka kalbeti. Bet mane tie susirasinejimai nervina... Smagiau ir naudingiau butu susitikti karts nuo karto,o ne per sms'us...Tada kazkaip kitaip,nes blevyzgoti juk galima beleka zinutemis. Atsisveikinant po susitikimo jis net paklause ar rankyte mano gali pabuciuoti... blush2.gif po to matyt uzsimane dar daugiau ir i zanduka dar... rolleyes.gif
Jei atvirai as pati matyt siek tiek nerimauju del to kad jis jaunesnis 2 metais... g.gif

žinokit panos, nesuprantu, kodėl bijote vyriokų truputį jaunesnių? Du metai - tai dar nieko nereiškia...Žiūrėkit ne į metus, o į tai, kaip subrendęs, koks jis yra.... kiti žiūrėkit ir 30 metų būna vis dar nesubrendę... doh.gif va, jau kai kokie 4-5 metai jaunesnis, tada jau ir aš nelabai žiūrėčiau... o tu metai - tai čia šūtka, vistiek vaikystėj tie patys multikai ir žaislai buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 10, 11:46)
žinokit panos, nesuprantu, kodėl bijote vyriokų truputį jaunesnių? Du metai - tai dar nieko nereiškia...

Tai va butent as ne amziaus, o to rimtumo nebuvimo, vejavaikiskumo ir t.t. bijau! blush2.gif na suprantat,as jau nenoriu zaisti smelio dezeje...Butu arciau,susitikinetume ir visi kitii dalykai vyktu tada butu daug lengviau kazka pasakyti...Gal net nieko neiseitu, bet vis smagiau...Kai arciau...As negaliu pazinti, matyti,jausti,girdeti jo kitaip...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 10, 12:46)
žinokit panos, nesuprantu, kodėl bijote vyriokų truputį jaunesnių? Du metai - tai dar nieko nereiškia...Žiūrėkit ne į metus, o į tai, kaip subrendęs, koks jis yra.... kiti žiūrėkit ir 30 metų būna vis dar nesubrendę... doh.gif  va, jau kai kokie 4-5 metai jaunesnis, tada jau ir aš nelabai žiūrėčiau... o tu metai - tai čia šūtka, vistiek vaikystėj tie patys multikai ir žaislai buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano seneliai šiais metais atšventė auksines vestuves, o močiutė 4 metais vyresnė. Ir dar tais laikais. Taip, kad Rima nespjauk ir į 4 -5 metais jaunesnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 10, 14:20)
Mano seneliai šiais metais atšventė auksines vestuves, o močiutė 4 metais vyresnė. Ir dar tais laikais. Taip, kad Rima nespjauk ir į 4 -5 metais jaunesnius  biggrin.gif

tais laikais moterys būdavo vyresnės už vyrus. nes bile tik imdavo geras vyras biggrin.gif
mano a.a. močiutė, beje irgi buvo vyresnė kokius 5 metus jei gerai pamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubas kaip lėtai laikas eina... pavalgiau pietus ir taip miegas suėmė, kad vos nulaikau akis atmerktas darbe... doh.gif greičiau namoooo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 09 10, 14:50)
Siaubas kaip lėtai laikas eina... pavalgiau pietus ir taip miegas suėmė, kad vos nulaikau akis atmerktas darbe...  doh.gif greičiau namoooo ax.gif

Man nuo 3h kaip visada sustoja laikas...As zinok irgi skaiciuoju minutes...Greiciau greiciau greiciau... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien Kaune šiltaaa wub.gif Pasišokinėdama kulniavau į paskaitas biggrin.gif Tik rytą pradėjau nesmagiai, mama sako atnešk man skarelę, kurią buvai pasiskolinus, noriu užsidėti. O aš neberadau... unsure.gif Penktadienį pasiskolinau, kai varėm su draugais per barus... Taip buvo linksma, kad nė nepamenu kada paskutinįkart buvau su ta skarele doh.gif Oi kaip nesmagu prieš mamą, šilkinė originali skarelė... Atrodo jau pavyksta susitvarkyt su išsiblaškymu, bet va kartais aš kaip iš medžio iškritusi doh.gif Perskambinau visus barus, bet aišku nerado.
Papildyta:
Seila, kaip smagu dėl naujosios simpatijos 4u.gif Esat suaugę žmonės, bus noro, nesutrukdys ir 300km atstumas mirksiukas.gif Juk ne studenčiokai barakuose gyvenantys ir paskutinius centus traukinio bilietui skaičiuojantys. O ir anie sugeba sėkmingai susidraugaut, nepaisant km. Tik aišku jums dar reiktų ne karto ir ne dviejų, kad susipažinti dar ir dar smile.gif Kaip suprantu patikai, tai dar atras jis reikalų Klaipėdoj... tongue.gif
Atsakyti