Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(meyle @ 2012 09 11, 10:06)

Gal tai trečiajai draugei reiktų kokią ypatingą SPA procedūrą, kurios šiaip sau neleistų? rolleyes.gif Būtų tikra pasilepinimo dovana.

Mano tos drauges visos tokios skirtingos... g.gif Nemegsta ji jokiu proceduru ar vandens net pramogu,baseinu...Tai su siuo variantu nieko neiseina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 11:12)
Mano tos drauges visos tokios skirtingos... g.gif Nemegsta ji jokiu proceduru ar vandens net pramogu,baseinu...Tai su siuo variantu nieko neiseina.  doh.gif

padovanok viso kūno masažą mirksiukas.gif
Atsakyti

Net nezinau ar pasakoti... blush2.gif Parase 7dieni vakare vienas is mano buvusiu dideliu simpatiju zinute su klausimu:“Ar galeciau atvaziuoti i sutarta vieta pries 22h.?“Susisuko šarabanai galvoju...nu aj...Ok. ax.gif Tai pries 22h turejau buti akropolio aikstelej. Kazkaip viskas itartina man pasirode...bet galvoju negaletu gal nieko iskresti ar nuskriausti... Zodziu as aiksteleje...gaunu sms,ateik prie topo centro...viespatie!!! doh.gif rasau niekur as neisiu, iseik pats,rasau as su akinukais,be makiazo...net i galva neatejo jog eiti kažkur reiks...vel gaunu sms: buk gera perlipk per save,ateik prie topo centro. ten bus 5 saldytuvai...auksciausiame is ju rasi "rakta" nuo musu susitikimo vietos... g.gif WTF galvoju!?...kas belieka, einu...galvoju,nu gerai atrodysiu...dar saldytuvus darinesiu... biggrin.gif BILIETAS I KINOFILMA!!!! rolleyes.gif Nueinu i sale sedi Jis...su popkornais, pepsi,fanta, baltu vynu, m&d saldainiais... Zodziu... ax.gif Rodos kaip viskas paprasta bet tuo paciu gyvenime pati taip nesugalvociau ir nepadaryciau... Smagu! blush2.gif miela... artima... grazu...malonu...Nieko kazko negaliu pasakyti...tiesiog...Grazi staigmena ir artima draugija... Daugiau nieko... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 12:44)
Net nezinau ar pasakoti... blush2.gif Parase 7dieni vakare vienas is mano buvusiu dideliu simpatiju zinute su klausimu:“Ar galeciau atvaziuoti i sutarta vieta pries 22h.?“Susisuko šarabanai galvoju...nu aj...Ok. ax.gif  Tai pries 22h turejau buti akropolio aikstelej. Kazkaip viskas itartina man pasirode...bet galvoju negaletu gal nieko iskresti ar nuskriausti... Zodziu as aiksteleje...gaunu sms,ateik prie topo centro...viespatie!!! doh.gif rasau niekur as neisiu, iseik pats,rasau as su akinukais,be makiazo...net i galva neatejo jog eiti kažkur reiks...vel gaunu sms: buk gera perlipk per save,ateik prie topo centro. ten bus 5 saldytuvai...auksciausiame is ju rasi "rakta" nuo musu susitikimo vietos... g.gif WTF galvoju!?...kas belieka, einu...galvoju,nu gerai atrodysiu...dar saldytuvus darinesiu... biggrin.gif BILIETAS I KINOFILMA!!!! rolleyes.gif  Nueinu i sale sedi Jis...su popkornais, pepsi,fanta, baltu vynu, m&d saldainiais... Zodziu... ax.gif Rodos kaip viskas paprasta bet tuo paciu gyvenime pati taip nesugalvociau ir nepadaryciau... Smagu! blush2.gif miela... artima... grazu...malonu...Nieko kazko negaliu pasakyti...tiesiog...Grazi staigmena ir artima draugija... Daugiau nieko... cool.gif

niu šakės, kaip fainai!!!! bigsmile.gif wub.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba sauleta diena bigsmile.gif 4u.gif

Seila, eina sau wub.gif wub.gif vat, ir vyrai kai nori, moka buti romantiski bigsmile.gif ax.gif

o man is galvos neiseina vienas bernas doh.gif hrrrr.... reikia kazkaip apsiraminti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 11:44)
Net nezinau ar pasakoti... blush2.gif Parase 7dieni vakare vienas is mano buvusiu dideliu simpatiju zinute su klausimu:“Ar galeciau atvaziuoti i sutarta vieta pries 22h.?“Susisuko šarabanai galvoju...nu aj...Ok. ax.gif  Tai pries 22h turejau buti akropolio aikstelej. Kazkaip viskas itartina man pasirode...bet galvoju negaletu gal nieko iskresti ar nuskriausti... Zodziu as aiksteleje...gaunu sms,ateik prie topo centro...viespatie!!! doh.gif rasau niekur as neisiu, iseik pats,rasau as su akinukais,be makiazo...net i galva neatejo jog eiti kažkur reiks...vel gaunu sms: buk gera perlipk per save,ateik prie topo centro. ten bus 5 saldytuvai...auksciausiame is ju rasi "rakta" nuo musu susitikimo vietos... g.gif WTF galvoju!?...kas belieka, einu...galvoju,nu gerai atrodysiu...dar saldytuvus darinesiu... biggrin.gif BILIETAS I KINOFILMA!!!! rolleyes.gif  Nueinu i sale sedi Jis...su popkornais, pepsi,fanta, baltu vynu, m&d saldainiais... Zodziu... ax.gif Rodos kaip viskas paprasta bet tuo paciu gyvenime pati taip nesugalvociau ir nepadaryciau... Smagu! blush2.gif miela... artima... grazu...malonu...Nieko kazko negaliu pasakyti...tiesiog...Grazi staigmena ir artima draugija... Daugiau nieko... cool.gif

jetus kaip gražu!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
man niekada niekas tokių romantiškų dalykų nėra padarę... verysad.gif
Atsakyti
Merginos, o man gal patarsit ką galėčiau nuvežti dovanų draugėms į UK? g.gif Su drauge mesimės ir aš nuvešiu dviems senoms geroms draugėms... Bet kąąąą? Kad būtų ir lauktuvės iš Lietuvos, ir tuo pačiu dovana nuo draugių. Viena gyvena su draugu, kita ilgai vienišiaujanti, tai galvoju bet kuriuo atveju jai nupirkt įžymiąją knygą... biggrin.gif Abi draugės linksmos, aktyvios, labai mergaitiškos... Tikrai nesupras jokių statutėlių ar kalendorių cool.gif Bet kaip sunku sugalvoti kažką šaunaus... O jos mums vis ką atsiunčia, norim ir mes nustebinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 11, 13:00)
Merginos, o man gal patarsit ką galėčiau nuvežti dovanų draugėms į UK? g.gif Su drauge mesimės ir aš nuvešiu dviems senoms geroms draugėms... Bet kąąąą? Kad būtų ir lauktuvės iš Lietuvos, ir tuo pačiu dovana nuo draugių. Viena gyvena su draugu, kita ilgai vienišiaujanti, tai galvoju bet kuriuo atveju jai nupirkt įžymiąją knygą... biggrin.gif Abi draugės linksmos, aktyvios, labai mergaitiškos... Tikrai nesupras jokių statutėlių ar kalendorių cool.gif Bet kaip sunku sugalvoti kažką šaunaus... O jos mums vis ką atsiunčia, norim ir mes nustebinti blush2.gif

tai, kuri draugą turi, galima gražią prijuostę su namioku kokiu ar kokius gražius naktinukas sexy lotuliukas.gif o vienišaujančiai padovanok įžymiąją knygą ir kokį saldumyną iš lt vakarams pasaldinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Meyle, aš vešiu knygą, arbatos, pagaminsiu tinginį, prieskonių rinkinuką ir šaliką 4u.gif Jėėėėzau kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 11:44)
Grazi staigmena ir artima draugija... Daugiau nieko... cool.gif

Seila, bet kokia tu slapukė, o kodėl nenorėjai pasakoti? Kuri čia buvusi simpatija? Nes iš tokios staigmenos sakyčiau, kad visai visai nebuvusi... biggrin.gif Šiaip labai faina, pasistengė vyrukas tave pradžiuginti. Aš, kai skaitau tokias istorijas man visada kirminiukas įkanda, kad nėra nei vieno žmogaus, kuris norėtų mane nustebinti ar šitaip pradžiuginti. Nė vieno, niekam aš nerūpiu (na nekalbu apie šeimą, bet suprantat, ką turiu omenyje). Reiks tikrai kokį šunį nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 11, 14:13)
Seila, bet kokia tu slapukė, o kodėl nenorėjai pasakoti? Kuri čia buvusi simpatija? Nes iš tokios staigmenos sakyčiau, kad visai visai nebuvusi...  biggrin.gif  Šiaip labai faina, pasistengė vyrukas tave pradžiuginti. Aš, kai skaitau tokias istorijas man visada kirminiukas įkanda, kad nėra nei vieno žmogaus, kuris norėtų mane nustebinti ar šitaip pradžiuginti. Nė vieno, niekam aš nerūpiu (na nekalbu apie šeimą, bet suprantat, ką turiu omenyje). Reiks tikrai kokį šunį nusipirkt  biggrin.gif

o mano šeima man niekada panašaus nieko nebuvo padariusi... kažkaip mano šeimoje nepriimtina pasakyti, kad myli, nei demonstruoti meilės negalima smile.gif
o ex vyras irgi niekada staigmenų pateikti nemokėjo... na, gal pasipiršo pakankamai romantiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 11, 13:24)
Meyle, aš vešiu knygą, arbatos, pagaminsiu tinginį, prieskonių rinkinuką ir šaliką  4u.gif Jėėėėzau kaip laukiu  wub.gif

Oi, tinginys yra gėris... ypač, jei dar šokolado ten įdedi, dar labai skanu rududu lašelių pridėlioti, vieną sykį ekspromtu pabandžiau, tai labai prabangus variantas gaunasi. Taip pat labai skanus karamelinis tinginys. O aš šįvakar kepsiu brownie su nuttela, radau interneto platybėse tokį įdomų receptą, tai reiks išbandyti. Ethella, man atrodo po šito sotaus mėnesio aš neišeisiu iš sporto salės.
Atsakyti