Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Arteja triju geru draugiu gimtadieniai:15, 17 ir 23 dienomis! bigsmile.gif Ka padovanoti?Stai kur klausimas. g.gif blush2.gif
Vienai jauciu vazonine gele vietoj gyvu gelyciu (nes ji namuose turi tik kaktusus,sake noriu zaliu, lapuotu vazoniniu geliu) tai galvoju vietoj gyvu vazonine atsinesiu...Ir dar gal kazka is visu tu burbulu,uiliuku skirtu voniai rinkinuka padaryti? g.gif
Kitai..neisivaizduoju...Neseniai i nama issikrauste su suzadetiniu...galvoju daug ko jiems ten dar reikia,bet nesinori leksciu,puodeliu dovanoti...Tai vis tik namais,o ne jai! g.gif aaa....
Treciai pirksiu su kita drauge bendrai,tai nezinau gal koki ceki,nes turim tradicija jog dazniausiai pasisakom ko norim,sikart ji nezino ko nori...
HELP!!! g.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 10, 22:36)
Laurita*, aš sekančias atostogas planuoju Ibizoje bigsmile.gif Vat galėsi papasakot kaip patiko!
Linksmo vakaro su šeimininkėm, kurios žiūrit mirksiukas.gif

Tai jau aktyvios bus atostogos, aš aišku nesu buvusi, bet man kažkaip atrodo, kad ten ramiau nebūna... biggrin.gif šiaip pati labai norėčiau ten nuvažiuoti, būtinai kada reikės susiorganizuoti, man apskritai Ispanija labai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 11 rugsėjo 2012 - 08:10
Labas rytas 4u.gif

Seila, o kaip Tau tie taurių skirtukai? smile.gif Skanaus vyno dar nupirktumėt 4u.gif

Laurita ulialia Ibiza bigsmile.gif man iš karto galvoje skamba "Hei, I'm going to Ibiza, hei, we're gonna have a party !" biggrin.gif

Meyle, gavai receptą? Su FB būna kuriozų, tai gal sakau nenueina žinutė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 11 rugsėjo 2012 - 08:52
QUOTE(Ethella @ 2012 09 11, 08:38)
Seila, o kaip Tau tie taurių skirtukai?  smile.gif  Skanaus vyno dar nupirktumėt  4u.gif

vienai padarysiu rinkinuka voniai:burbuliukai,muiliukai,druska ir t.t. su vazonine gele. Ji vyno negeria-atkrenta. kitai vazonine gele irgi ir dar kazka...siandien gersiu kava su ja per pietukus subtiliai uzsiminti reik, gal kazko ji nori...Pasakytu man. blush2.gif
o treciai draugei pasitarem su ta kita kur drauge dovanosime kad per maza suma skirtuku, norim tvirta druta kazka viena... g.gif ax.gif
As tuos skirtukus dar visada turiu omenyje,kazkam tikrai padovanosiu juos...man patiko ta ideja... bigsmile.gif Tik pas mane va nelabai su vynu yra draugaujanciu, stipresnius labiau. tongue.gif
Atsakyti
Seila, jeigu draugė mėgsta skaityti, gali padovanoti knygai skirtuką ir/ar knygą/dovanų čekį
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 09 11, 08:56)
Seila, jeigu draugė mėgsta skaityti, gali padovanoti knygai skirtuką ir/ar knygą/dovanų čekį

vajezau kokia tobula mintis... bigsmile.gif sia ideja pasivogsiu sau pasidovanoti tongue.gif blush2.gif rolleyes.gif aciu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 10:13)
vajezau kokia tobula mintis... bigsmile.gif sia ideja pasivogsiu sau pasidovanoti tongue.gif  blush2.gif  rolleyes.gif aciu... drinks_cheers.gif

prašom smile.gif aš esu sau pasidariusi ir dar dovanom knygom skirtukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 11 rugsėjo 2012 - 09:18
QUOTE(rimkka @ 2012 09 11, 09:15)
prašom smile.gif aš esu sau pasidariusi ir dar dovanom knygom skirtukų smile.gif

kazkada buvo uzplaukusi banga gaminau ir as visokius pakabukus,auskariukus ir visas kitas gerybes,apdovanojau drauges,o su pardavimais nenorejau pradeti,visko siais laikais gi ir taip per akis... Dabar jau neprisiverciu! blush2.gif
Pas mus purskia...o pranasavo 24 silumos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 10:21)
kazkada buvo uzplaukusi banga gaminau ir as visokius pakabukus,auskariukus ir visas kitas gerybes,apdovanojau drauges,o su pardavimais nenorejau pradeti,visko siais laikais gi ir taip per akis... Dabar jau neprisiverciu! blush2.gif
Pas mus purskia...o pranasavo 24 silumos... doh.gif

va, aš irgi gaminu dėl savęs, artimųjų, draugių... dovanom viskas praktiškai smile.gif o pardavimui - nebent kas paprašo smile.gif
Atsakyti
Seila tas muiliukų ir vonios burbuliukų rinkinys lb šaunu, o draugė turi vonia namuose? biggrin.gif Pas mane pvz., dušo kabina, aš nemėgstu mirkt vonioj ax.gif

Dar kitos idėjos - knyga, gal koks spa čekis pasilepinti, sakei įsikėlė į namą - gal kažką iš C&D style interjerui - gražią cukrinę,pieno indelį arba knygos stovelį, o gal dovanų kuponą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 11, 09:56)
Seila tas muiliukų ir vonios burbuliukų rinkinys lb šaunu, o draugė turi vonia namuose?  biggrin.gif  Pas mane pvz., dušo kabina, aš nemėgstu mirkt vonioj ax.gif

Dar kitos idėjos - knyga, gal koks spa čekis pasilepinti, sakei įsikėlė į namą - gal kažką iš C&D style interjerui - gražią cukrinę,pieno indelį arba knygos stovelį, o gal dovanų kuponą...  g.gif

Ooooo...kiek man cia sauniu ideju! ax.gif bigsmile.gif Aga,pas ja vonia.Ir niekada nesu maciusi ar girdejusi kad ji kazka panasaus sau pirktusi, bus tiesiog gera proga prisiversti pasimegauti akimirka ir paguleti vonioje... mirksiukas.gif
Aga ta mintis su cukrine, pieno indeliu... Reik uzeiti arba galvoju dovanu ceki is konkrecios tada pardes.Zinai kai naujas namas, naujas kvapas,viskas ten nauja,detales visokios man begalo dailu... blush2.gif bet va bijau namams jamti kazka,gal ji noretu asmeniskai sau kazka gauti... g.gif
Ačiū mergytes,padejote... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, oras neleidžia nesišypsot thumbup.gif Nakvojau pas draugę... Pabuvimas su artima siela pakrauna kažkokia teigiama energija į priekį ax.gif
QUOTE(Ethella @ 2012 09 10, 17:15)
Lekiu sportuoti  bigsmile.gif

Paskaičiau ir pagalvojau kaip aš pasiilgau sporto... Po Anglijos būtinai pirksiu abonementą!

QUOTE(Laurita* @ 2012 09 10, 21:02)
Ibiza  ax.gif 

Oho, nerealiai thumbup.gif Čia vienas iš must see sąrašo biggrin.gif Baltas pavydas tongue.gif

QUOTE(Seila @ 2012 09 11, 08:02)
Arteja triju geru draugiu gimtadieniai

Gal tai trečiajai draugei reiktų kokią ypatingą SPA procedūrą, kurios šiaip sau neleistų? rolleyes.gif Būtų tikra pasilepinimo dovana.
Atsakyti