QUOTE(meyle @ 2012 09 10, 17:00)
Seila, kaip smagu dėl naujosios simpatijos

Esat suaugę žmonės, bus noro, nesutrukdys ir 300km atstumas

Juk ne studenčiokai barakuose gyvenantys ir paskutinius centus traukinio bilietui skaičiuojantys. O ir anie sugeba sėkmingai susidraugaut, nepaisant km. Tik aišku jums dar reiktų ne karto ir ne dviejų, kad susipažinti dar ir dar

Kaip suprantu patikai, tai dar atras jis reikalų Klaipėdoj...
As santykiu per atstuma nebijau,esu draugavusi taip 1,5 metu. As tiesiog visai nenoriu tu vazinejimu, laukimu ir vakaru leidziamu atskirai...Jau nebeta jaunyste kai sms ir pokalbiais pasitenkindavai,dabar norisi cia ir daba visko ir beabejo saliar.Bff stop!nera cia ka kalbeti.Mes tik rasinejames,o Tu teisingai sakai, dar reiktu ne vieno ir ne dvieju susitikimu kad kazkas matytusi... Man zinote nemaloniausia kai atvaziuoja ir po to turi isvaziuoti, kazkaip nesmagiai jauciuosi tipo reiktu gal kviesti pas save,nu bet as nenoriu...Tuo atveju kazkaip kaip isnaudojota jauciuosi, prakankinu vaika iki nakties ir isleidziu toki kelia vaziuoti...

vejas...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 10, 20:05)
Na ką panelės, kaip vakarojat? Mano kadangi meilės gyvenimas nuėjęs velniop, tai elgiuosi kaip tipiška neurotiška moteris... leidžiu pinigus skudurams

Nusipirkau švarką, va dabar pakabintas gražiai

Vyras nesušildo, tai bent jis gal sušildys

Ir dar suvalgiau didelę spurgą... jei nenustosiu arba greitu laiku neatjos mano princas, tai būsiu stora nusivylusi gyvenimu bankrutavusi moteris su daug škurlių
Kaip as noreciau shopingo...neprisiruosiu nuvaziuoti iki akropolio.

nors gal gerai,maziau islaidu.

As tai pavalgiau vakariene,nuejau iki pardes ledu nusipirkau...kaimyne per langa pamacius pakviete blynu, dukrytei kepe, keleta suvalgiau ir sedziu va lovoj kompa apsikabinusi...laukiu namu seimininkiu...