QUOTE(saintlina @ 2012 09 11, 09:39)
aš irgi nebekonservuoju kol kas. Pomidorų dar yra, bet pas mus dabar vėl atrastas nepaprastas pomidorų skonis

Šveičia visi šviežius net ausim klapsėdami. Va jei matysiu, kad jau nebeapžioja, tai reiks dar sulčių ar pastos pasidaryt.
o pasta tai kas ? kazkokia marmaliuze ar nauja kazkas ? man tai siemet uzkabino kazkieno cia receptas, kur nieko nelupus viska sumali, ir puode pakliuksinus dar pablenderiuoji ir gaunasi superinis ir gan tirstas padazas. pernai lupdavau pomidorus ir morku nededavau tai gerokai skystesne mase budavo ir dar kiek vargdavau su tuo lupimu, o siemet atradau ta malima super super
beje, kazkada rasiau kad nuskyniau kekemis pomidorus ir neradusi reikiamo kiekio deziu , sukabinau ant nesiojamos dziovykles ir pastaciau garaze. ka jus, rezultatas super, vedinasi jie is visu pusiu, nesiliecia, vietos uzima mazai, noksta po truputi

vienas minusas- prinoke atsikabina ir terksteli

reikia apacioje minksta porolona patiesti kad neistykstu ant garazo grindu