QUOTE(tany @ 2012 09 12, 15:28)
nu ir prajuokinai
o dabar klasuimas...pagaliau susirasiau adzika padaryti :
"3 kg pomidorų
1 kg morkų
1 kg paprikų
1 kg obuolių (geriau kuo rūgštesnių)
2 čili pipiriukai
2 stiklinės aliejaus
3 šaukštai druskos (be kaupo)
3 šaukštai cukraus
300 g česnako
150 g acto
"
bet namuose neturiu acto 9%, turiu tik obuoliu acto 6%... idomu ar galima ji deti? ir kiek tada pilti? 200g?
manau tiks obuolinis

, taip jo reikia daugiau. ir dar patarimas is asmenines patirties, jei nori astresnes, an tokios adzikesnes, tai as dedu 0,5kg obuoliu ir tada daugiau paprikos ir pomiku
o dar viska permalu ir su blenderiu prasieinu, tai nelieka tu tokiu morkiniu "gumuliuku"
Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 09 12, 14:35)
gal galit padet atpazinti veisle?
sory ner nuotraukos, tai bent jau aprasysiu.
Labai skanus, saldus.
odele plona, labai mazai seklyciu ir skyscio.
vaisiaus stambus, prie vaiskocio "siauras" ir i apacia isplateja; prie vaiskocio buna toks lyg ir skiltelem, taciau i apacia tos skilteles pranyksta.
Gal zinot kas cia:)
na as tik naujoke, bet man mazu maziausiai akyse pasirode kokios 15 rusiu, ypac kai net spalvos neparasyta