Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

O jei pomidorai ant krumo supuve-tai cia jau maras? blush2.gif MAno keli pirmieji krumai prie duru tokie... Sakau gal nuo dregmes? g.gif Parsiveziau didziuli krepsi pomidoru.... O dar kokie 8 tai tikrai kabo doh.gif Ar spes sunokti... tingiu i dezes krauti ir prasideti su tais nokinimais... O ir marinuoti jau pavargau blush2.gif Ai, kas bus, tas... bet supratau tikrai, kad man kokiu 30-40 daigu per akis ir ausis..

Turbut maras... dabar atrinkineju zalius misrainei ziemai, tai nemazai su rudom, kaip puvesio, demem... vakar nuo krumo tikrai gerus nuskynem... Gerai, kad tuos krumus isrovem.. gal kiti dar pagyvens g.gif Noreciau pomidoru padazo be acto dar pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 rugsėjo 2012 - 11:18
g.gif o lapai kaip atrodo , stiebai...ne tik nuo maro pūna vaisiai , yra daug tokių ligų...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 09, 11:45)
g.gif o lapai kaip atrodo , stiebai...ne tik nuo maro pūna vaisiai , yra daug tokių ligų...

Lapai tokie pajuode keli buvo ir nukare... Stiebai lyg sveiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 09 07, 20:43)
Mano mylimukai "Cantos"

user posted image

Gal galit parašyti kur pirkot ,nes visagalis google neranda tokiu
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 09, 16:09)
Lapai tokie pajuode keli buvo ir nukare... Stiebai lyg sveiki g.gif

tai jei lapai ir vaisiai pajuode, greiciausiai tai ir bus maras.. deja.
Atsakyti
O pas mane man rodos buvo apsilankes dalinai rukas, pomidorai auksti, galva vienas iskises buvo pro langeli, neuzsidare gerai langelis ir ka, taip ir nuejusi juoda juosta, lapai pajuodavo, bet ne viso pomidoro, o grynai kaip kas nudaze tokia juosta nuo visaus iki zemes per ta isisokeli ir dar salimais kelis dalinai uzkabino, ten pomidorai pradejo puti. o Lauke visai nieko neliko, iskyrus viena atokaitoje isitaisiusi vinuogiu apsupti, net pikta grazesnis uz siltnaminius unsure.gif
Tai siltnamyje pajuodelius apskabiau, pomidorus nuraskiau, supuvelius ismeciau, na tfu tfu tfu, lig kol kas nieko, nemirsta galutinai anie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 09 10, 10:03)
Gal galit parašyti kur pirkot ,nes visagalis google neranda tokiu

TRES CANTOS

Įveskit "tres cantos seed" ar pan. ir duos , ispaniški jie , lyg tai pom. medis ...
Atsakyti
Jetus merginos help, gal kuri gali mestelt nuoroda, nes nepamenu kurioje temoje buvo kalbeta apie pomidoru pasta doh.gif
arba nors uzuomina, paieskosiu. Nes praeitoj neuztikau, arba as zliba blink.gif
Atsakyti
kaip jums oru prognozes bigsmile.gif 2-3ciadieni +24 , o ketvirtadeini +12 blink.gif
bus salta slapia ir apsiniauke, kazin kaip "patiks" mano pomidorams , jauciu baigsis ir pas mane tas grozis ...
o siandien taip pasidziaugiau vaizdu pas save , visi palikti ziedynai graziai uzmezge pomidorus wub.gif
dabar mazu pomciku kekes kabo palubej bigsmile.gif
jei butu silas ruduo tai jauciu graziai toliau sau augtu ir noktu...bet yra kaip yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 10, 10:21)
Jetus merginos help, gal kuri gali mestelt nuoroda, nes nepamenu kurioje temoje buvo kalbeta apie pomidoru pasta doh.gif

apie pasta lyg ir as kalbejau.. bet kurioj temoj - nezinau. O ka tau reik suzinot?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 10, 11:21)

Verdu šitą . BE ACTO
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 10, 09:24)
tai jei lapai ir vaisiai pajuode, greiciausiai tai ir bus maras.. deja.

Tai jei maras-nuvaziavusi savaitgali nieko nerasiu jau, ane? g.gif
Atsakyti