Mes neseniai garstyčių sėklų pirkom. Nepasakysiu svorio, bet apie 11Lt Žalioj stotelėj. Žiūrint į maišą atrodytų koks 1kg turėtų būt. Kai kur prieš savaitę lauke pasėjom, tai jau ne tik sudygę, bet ir paaugę.
QUOTE(diuni @ 2012 09 13, 15:52)

niu va, as darau ta marmalyne , bet nededu obuoliu, o acto pilu nei prisimenu

Sprendžiu dilemą.
Šiltnamis dar pilnas pomidorų, bet kadangi jau šalčiau ir dienos trumpesnės, pradėjo lėčiau nokti. Vat tai ir sprendžiu ar man juos žalius ir pusžalius nuskinti, į dėžutes susidėti, laikraščiais perdengus, kad sunoktų. ar palikti ant krūmo. Šiltnamis polikarbonatinis.
Kaip jumi mergaitės darot?
Papildyta:
Garstyčiu Kalvarijų turguje nusipirkau už kapeikas turbūt daugiau nei kg, nepamenu, bet berods kainavo 6 lt.
Papildyta:
o gal ir mažiau, kadangi pirkau daugiau visokių gerybiu, kainos neužfiksavau, bet pasirodė toks mizeris, kad ........
Šiltnamis dar pilnas pomidorų, bet kadangi jau šalčiau ir dienos trumpesnės, pradėjo lėčiau nokti. Vat tai ir sprendžiu ar man juos žalius ir pusžalius nuskinti, į dėžutes susidėti, laikraščiais perdengus, kad sunoktų. ar palikti ant krūmo. Šiltnamis polikarbonatinis.
Papildyta:
Garstyčiu Kalvarijų turguje nusipirkau už kapeikas turbūt daugiau nei kg, nepamenu, bet berods kainavo 6 lt.
Papildyta:
o gal ir mažiau, kadangi pirkau daugiau visokių gerybiu, kainos neužfiksavau, bet pasirodė toks mizeris, kad ........
Pirmi metai auginu Black cherry-labai patiko,tik noriu paklausti,ar pas jus jie pilnai sunoksta?Pas mane jie lieka žali prie kotelio,ar čia veislės įpatybė,ar pas mane kažko trūksta

Darže mano garstyčios jau kai kur gero sprindžio,kuo daugiau žalios masės,tuo daugiau trašos mano manymu.Kai tik atsilaisvina lysvė,tuoj barstau saujele,pasiberia nevienodai,bet kai apskvarbys vyrai,susivienodins žalia masė.Pernai sėjau baltas,šiemet juodas,nemanau kad labai skiriasi jos.Šiltnamiui jau vakar nusipirkau skardinę sieros
,kai nuimsiu visa derliu,laukia dūminimas
Tik nelabai supratau,kaip ja reiks padegti,kaip dažų skardinė,atsidaro dangtelis

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 09 14, 13:11)
Sprendžiu dilemą.
as dar neskubu nuskinti, kai pradeda rausti tai nuskinukad kiti greiciau brestu

o kam skint? jei nesergai lai auga

QUOTE(januxs @ 2012 09 14, 14:23)
Pirmi metai auginu Black cherry-labai patiko,tik noriu paklausti,ar pas jus jie pilnai sunoksta?Pas mane jie lieka žali prie kotelio,ar čia veislės įpatybė,ar pas mane kažko trūksta 

nelieka nk zalio

QUOTE(aurute66 @ 2012 09 14, 15:55)
nusipirkau skardinę sieros
,kai nuimsiu visa derliu,laukia dūminimas
Tik nelabai supratau,kaip ja reiks padegti,kaip dažų skardinė,atsidaro dangtelis 

Įmeti degantį degtuką ir palieki, ta geltona masė padeda lydytis ir rūkti.
QUOTE(be rėmų @ 2012 09 14, 14:12)
Labai ačiū.Bandysim

QUOTE(be rėmų @ 2012 09 14, 15:12)
o plevele dangtiems siltnamiams tinka?
QUOTE(alinux28 @ 2012 09 14, 22:06)
o plevele dangtiems siltnamiams tinka?
kiek zinau tai taip
nu ka paskutini kart siemet parodau savo dziungles
kadangi radau jau maro lapuku(nenuostabu tokiose dziunglese... jau buvo apleisti: nei geneti, nei priziureti), tai tikiuosi rasiu kaip nors siandien laiko isskinti visus lapus... nes manau taip greiciau noks, ir bus maziau salygu plisti marui... dememtliges kelis lapus jau uzvakar ir aptikau... taigi mano naujasis siltnamis irgi jau sergantis
bet i galva neimu, nes jau pavargau nuo darzo
, noriu atostogu
greiciau baigsis derlius, greiciau atostogu iseisiu
[attachmentid=224613]
[attachmentid=224612]
[attachmentid=224614]
Papildyta:
[attachmentid=224615]
[attachmentid=224616]
o cia tie kurie senajam jau senokai buvo pradeti sirgti, bet nuskinti lapai, purskti jau 2 kartus Funres nuo to laiko ir atrodo visai puikiai, kaip sergantis
nuo to laiko maro ne vieno lapelio nerasta, demetliges keli taskiukai jau buvo pasirode

[attachmentid=224613]
[attachmentid=224612]
[attachmentid=224614]
Papildyta:
[attachmentid=224615]
[attachmentid=224616]
o cia tie kurie senajam jau senokai buvo pradeti sirgti, bet nuskinti lapai, purskti jau 2 kartus Funres nuo to laiko ir atrodo visai puikiai, kaip sergantis

nuo to laiko maro ne vieno lapelio nerasta, demetliges keli taskiukai jau buvo pasirode