QUOTE(Lusasita @ 2012 10 30, 14:41)
mano agurkai auga lauke ir neturiu kur as det kai dera...
paprikos mini siltnamiukuose, kokio metro aukscio priedangos .
o siltnamyje pomidoru kokiais 10 daigu mazinsiu jei derlius toks kaip siemet bus...
tany, jei jau kiek keiia spalva, tai prinoks bet jei zali zali... gal dar nespejo iki pakaknkamai uzaugt,tai ir nesunoks juk ...
ar bandei?
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 10 30, 15:02)
Laba
Aš saviškius nuskyniau prieš 3 savaites, daugiausia žalius. Pilnas 12 litrų bliūdas su dvigubu kaupu. Užkniso šilnamin bėgioti ir žiūrėti ar jau prinoko, o šeimyna mėgsta pomidorus, tai jau trūkumą buvau pajutus, nenoko beveik šiltnamyje, per šalta. Vos parsitempiau į namus, tai po poros dienų kaip pradėjo visi nokti, nebespėjom valgyti. Taip, kad tikrai nereikia pergyventi, kad neprinoks. Šiltoje patalpoje prinoks, tik skonis rūgštesnis, nei ant krūmo nokstant. Bet savas, ne iš parduotuvės
Papildyta:
O su paprika eksperimentą padariau.
Visą krūmą (su 5 paprikom) įsisodinau į dydelį vazoną ir parsitempiau į namus prie lango.
Jau savaitė kaip namie, nenudžiūvo, bet streso ryškiai apturėjo, nes tupi tykiai ir nekruta. Žiūrėsiu ar prinoks namie prie lango, ar nudžius. Gal visdėlto turėsiu vidužiemį savų paprikų cielas 5
manau jus teisi...nors pati nebandziau... bet kiek esu macius pas save, dar anais metasi buvo nukrites zalias pomidoras visai zalais, tia gulejo kazkur kieme gal virs 2 menesius, vis nesugebedavau iki kazkur ji nunesti, ir ka po tu 2 men nustebau pamacius kad keicia spalva

aisku as jau ji nevalgiau, nes jis pragulejo visas murzinas, vaizdas jo buvo neapetitnas, tai vistiek ismeciau

bet jei namuose ant palanges, karts nuo karto dulkes nuvalyti...gal visai dar galima butu ir sunaudoti

sneku apie visai zalius ir maziukus...o dideli zali parnesti, tai manuose momentaliai keicia spalva, tai 100 % prinoks ir dar net nespes nuvisti