Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(tany @ 2012 10 30, 13:14)
o man per akis to vieno  ax.gif  mano poreikius pilnai patenkino sitas vienas +3 daigai senajam

o tu agurkus paprikas kur augini blush2.gif senajam savo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 10 30, 14:12)
as jau kitiems metams planuoju "ko gi as noreciau" blush2.gif

zinau, kad reikia dar vieno siltnamio, i sita jau nieks netelpa lotuliukas.gif
bet jauciu as ten ir gyvensiu jei tik uzsiminsiu lotuliukas.gif
Tany rimtai sirdis sopa ziurint i tavo siltnami verysad.gif
o dar ana savaite buvo kaip vasara beveik verysad.gif

biggrin.gif oj , nenorėk to antro šiltnamio...man vyrai jau siūlėsi antrą tokį pat 10 ies metrų daryti...iš pradžių apsidžiaugiau , o paskui kažkaip savęs pagailėjau ir tyliu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 10 30, 13:21)
o tu agurkus paprikas kur augini blush2.gif  senajam savo? ax.gif

jo senajam...sia vasara kiaurokas buvo, kita vasara tikiuosi su nauja plevele jau bus biggrin.gif reikes ziemai sutraskyti kuo daugiau, kad tikrai reiketu nauja deti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2012 10 30, 13:12)
Tany rimtai sirdis sopa ziurint i tavo siltnami verysad.gif
o dar ana savaite buvo kaip vasara beveik verysad.gif

nieko pati kalta...galejau sildytuva pastatyti... bet per daug tingejau jau su jais zaisti blush2.gif
Atsakyti
as neturiu kur papriku su agurkais auginti sad.gif
bet kazkaip sia liga dar mazokai sergu, tai nelabai dar nagus niesti
Atsakyti
mano agurkai auga lauke ir neturiu kur as det kai dera...
paprikos mini siltnamiukuose, kokio metro aukscio priedangos .

o siltnamyje pomidoru kokiais 10 daigu mazinsiu jei derlius toks kaip siemet bus...

tany, jei jau kiek keiia spalva, tai prinoks bet jei zali zali... gal dar nespejo iki pakaknkamai uzaugt,tai ir nesunoks juk ... g.gif
Atsakyti
Laba
Aš saviškius nuskyniau prieš 3 savaites, daugiausia žalius. Pilnas 12 litrų bliūdas su dvigubu kaupu. Užkniso šilnamin bėgioti ir žiūrėti ar jau prinoko, o šeimyna mėgsta pomidorus, tai jau trūkumą buvau pajutus, nenoko beveik šiltnamyje, per šalta. Vos parsitempiau į namus, tai po poros dienų kaip pradėjo visi nokti, nebespėjom valgyti. Taip, kad tikrai nereikia pergyventi, kad neprinoks. Šiltoje patalpoje prinoks, tik skonis rūgštesnis, nei ant krūmo nokstant. Bet savas, ne iš parduotuvės smile.gif
Papildyta:
O su paprika eksperimentą padariau.
Visą krūmą (su 5 paprikom) įsisodinau į dydelį vazoną ir parsitempiau į namus prie lango.
Jau savaitė kaip namie, nenudžiūvo, bet streso ryškiai apturėjo, nes tupi tykiai ir nekruta. Žiūrėsiu ar prinoks namie prie lango, ar nudžius. Gal visdėlto turėsiu vidužiemį savų paprikų cielas 5 smile.gif
Atsakyti
as siemet paprika auginau vazone ant palanges is parduotuvines seklos.
tai svelniai taraint labai nustebino derliumi kaip vazoniai sunokinti virs 20 papriku as skaitau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o ir paprikos buvo mesingos, skanios, prisirinkau seklu, sakau kitamet irgi taip padarysiu, labai smagu kai pas tave ant lango auga toks derlius. kas ateidavo visi stebedavosi ir zvenge is mano "darzininkystes" lotuliukas.gif

apzeldintoja diplomante, manau taviske tikrai tau padovanos papriku kaledinems ir naujametinems salotoms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 30 spalio 2012 - 15:14
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 30, 14:41)
mano agurkai auga lauke ir neturiu kur as det kai dera...
paprikos mini siltnamiukuose, kokio metro aukscio priedangos .

o siltnamyje pomidoru kokiais 10 daigu mazinsiu jei derlius toks kaip siemet bus...
tany, jei jau kiek keiia spalva, tai prinoks bet jei zali zali... gal dar nespejo iki pakaknkamai uzaugt,tai ir nesunoks juk ... g.gif

ar bandei?

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 10 30, 15:02)
Laba
Aš saviškius nuskyniau prieš 3 savaites, daugiausia žalius. Pilnas 12 litrų bliūdas su dvigubu kaupu. Užkniso šilnamin bėgioti ir žiūrėti ar jau prinoko, o šeimyna mėgsta pomidorus, tai jau trūkumą buvau pajutus, nenoko beveik šiltnamyje, per šalta. Vos parsitempiau į namus, tai po poros dienų kaip pradėjo visi nokti, nebespėjom valgyti. Taip, kad tikrai nereikia pergyventi, kad neprinoks. Šiltoje patalpoje prinoks, tik skonis rūgštesnis, nei ant krūmo nokstant. Bet savas, ne iš parduotuvės smile.gif
Papildyta:
O su paprika eksperimentą padariau.
Visą krūmą (su 5 paprikom) įsisodinau į dydelį vazoną ir parsitempiau į namus prie lango.
Jau savaitė kaip namie, nenudžiūvo, bet streso ryškiai apturėjo, nes tupi tykiai ir nekruta. Žiūrėsiu ar prinoks namie prie lango, ar nudžius. Gal visdėlto turėsiu vidužiemį savų paprikų cielas 5 smile.gif

manau jus teisi...nors pati nebandziau... bet kiek esu macius pas save, dar anais metasi buvo nukrites zalias pomidoras visai zalais, tia gulejo kazkur kieme gal virs 2 menesius, vis nesugebedavau iki kazkur ji nunesti, ir ka po tu 2 men nustebau pamacius kad keicia spalva blink.gif aisku as jau ji nevalgiau, nes jis pragulejo visas murzinas, vaizdas jo buvo neapetitnas, tai vistiek ismeciau biggrin.gif bet jei namuose ant palanges, karts nuo karto dulkes nuvalyti...gal visai dar galima butu ir sunaudoti blush2.gif sneku apie visai zalius ir maziukus...o dideli zali parnesti, tai manuose momentaliai keicia spalva, tai 100 % prinoks ir dar net nespes nuvisti rolleyes.gif
Atsakyti
ar bandziau g.gif tycia ne, bet beskinant vasaros metu raustancius nukrito zalias ... idejau kartu i deze, visi prinoko, o tas zalias kaip zalias, ir rauksletis eme, o jokio rausumo nei minties. ... ismeciau , nebelaikiau iki kadedu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 30, 21:40)
ar bandziau  g.gif  tycia ne,  bet beskinant vasaros metu raustancius nukrito zalias ... idejau kartu i deze, visi prinoko, o tas zalias kaip zalias, ir rauksletis eme, o jokio rausumo nei minties. ... ismeciau , nebelaikiau iki kadedu

reikejo neismest...manau paraudonotu, aisku butu rauksletas... bet gi kai kas specialiai dziovina pomidorus ir po to valgo..butu isziuves, bet tikrai raudonas biggrin.gif (aisku negarantuoju, bet pas mane yra tokiu keleta nuo vasaros pradzios kazkaip nukritusiu zaliu, guli ant palanges, jau raudoni, bet kazkaip vis guli nei ismetu, nei suvalgau, rauksleti irgi)
Atsakyti
supratau ... tai tada reieks laikyt KANTRIAI 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Mergės,Loretos sodai jau pomidorų sėklų prekybą pradeda,jei kurią domina mirksiukas.gif
Atsakyti