o mano tai sianakt susalo
... kazkaip dabar jau pradedu gailetis, kad nenuskiniau.... gaila i juos tokius ziureti
keliaus dabar i komposta, kai atsils bent kiek...nes per salta dabar tvarkytis
Mano pomidorų namuose jau sudorotas pirmas stiklainiukas savo sultyse. Kitais laikais turedavau natūralių žymiai ilgiau,nes nuskindavom anksčiau,ir jie sandeliuojant nesirgdavo maru. Išvedėt iš kelio šiuo reikalu mane,forumietės
QUOTE(amarrile @ 2012 10 29, 19:27)
Mano pomidorų namuose jau sudorotas pirmas stiklainiukas savo sultyse. Kitais laikais turedavau natūralių žymiai ilgiau,nes nuskindavom anksčiau,ir jie sandeliuojant nesirgdavo maru. Išvedėt iš kelio šiuo reikalu mane,forumietės

o kiek laiko ilgiausiai pomidorai isbudavo zali? Idomu kiek maniskiai dezese isbus dabar
QUOTE(tany @ 2012 10 29, 22:24)
o kiek laiko ilgiausiai pomidorai isbudavo zali? Idomu kiek maniskiai dezese isbus dabar
nakciai partempiu i koridoriu, kur +20, o diena buna kito namo gale, kur tem ne ka didesne nei lauke...
Kadangi tai būdavo ne hibridai,nuskindavom rugsėjį,lapkritį dar valgydavom...
na ka baiginejam pomidorus, tiksliau baigineju
siltnamis apsinigtas, tiesa daromas eksperimentas buvo su karstu vandeniu kibiruose
, vyras man parode
, kaip sekesi paziuresiu vakare, nes ryte neuzejau 
israuti likusiu keliu rankos nepakylo, uztad darau eksperimenta
siltnamis apsinigtas, tiesa daromas eksperimentas buvo su karstu vandeniu kibiruose
israuti likusiu keliu rankos nepakylo, uztad darau eksperimenta
as kazkaip tikejausi kad sitie salciai bus trumpalaikiai, isgyvens mano pomidorai ir toliau zalios
o pasirodo nevelnio...siemet ziema matyt anksciau atslinko
realiai galejau gi sildytuva pajungti, bet kazkaip nesitikejo kad -5 bus realiai
galvojau nusisneka prognoze
nes kai buvo -1, -2 mano pomidoram nieko neatsitiko, zaliavo kai zaliavo... o va vakar vaizdelis pasikeite koordinaliai...matyt -5 dave savo
realiai galejau gi sildytuva pajungti, bet kazkaip nesitikejo kad -5 bus realiai
QUOTE(tany @ 2012 10 30, 10:27)
as kazkaip tikejausi kad sitie salciai bus trumpalaikiai, isgyvens mano pomidorai ir toliau zalios
o pasirodo nevelnio...siemet ziema matyt anksciau atslinko
galvojau nusisneka prognoze
nes kai buvo -1, -2 mano pomidoram nieko neatsitiko, zaliavo kai zaliavo... o va vakar vaizdelis pasikeite koordinaliai...matyt -5 dave savo 
as nesiodama vande maciau akyse tavo ir Saintlinos siltnami
po sestadeinio nakties ir sekmadienio viskas dar buvo gerai siltamyje
like maniskiai gyveno, o geles ir pelargonijos irgi nieko nepajuto
paziuresiu kaip siandien laikosi
QUOTE(xxkamane @ 2012 10 30, 10:36)
as nesiodama vande maciau akyse tavo ir Saintlinos siltnami
siandien bent pas mus minuso buvo maziau nei vakar
as paskutinius pomidorus nuskyniau penktadieni ( is apsnigto siltnamio) , viduje buvo gana silta, beveik striuke norejosi nusivilkt . Bet idomiai tas apsnigimas atrode is vidaus. nuskyniau visus, net zalius... jauciu kaikurie neprinoks. Palikom ta paskutine deze sodo namelyje.
tai gal reik ieskot koki recepta zaliems pomidorams suvirt... ir ar tinka zali,jei jie nera pilnai suauge.
tai gal reik ieskot koki recepta zaliems pomidorams suvirt... ir ar tinka zali,jei jie nera pilnai suauge.
QUOTE(Lusasita @ 2012 10 30, 12:01)
as paskutinius pomidorus nuskyniau penktadieni ( is apsnigto siltnamio) , viduje buvo gana silta, beveik striuke norejosi nusivilkt . Bet idomiai tas apsnigimas atrode is vidaus. nuskyniau visus, net zalius... jauciu kaikurie neprinoks. Palikom ta paskutine deze sodo namelyje.

niekaip nesuprantu kodel visi rasot kad nesunoks...anksciau ar veliau tikrai sunoks, tik klausimas kokios isvazidos bus... tikria ne grazoliukai, pavyte... bet jei i koki troskini, tai koks skirtumas
Papildyta:
[attachmentid=225311]
sitie tai tikrai neprinoks, nes jau skaidrus pasidare ir minkstet pradejo
as jau kitiems metams planuoju "ko gi as noreciau"
zinau, kad reikia dar vieno siltnamio, i sita jau nieks netelpa
bet jauciu as ten ir gyvensiu jei tik uzsiminsiu
Tany rimtai sirdis sopa ziurint i tavo siltnami
o dar ana savaite buvo kaip vasara beveik
zinau, kad reikia dar vieno siltnamio, i sita jau nieks netelpa
bet jauciu as ten ir gyvensiu jei tik uzsiminsiu
Tany rimtai sirdis sopa ziurint i tavo siltnami
o dar ana savaite buvo kaip vasara beveik