Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Venta9 @ 2012 10 25, 13:44)
tikrai ismokai gerai uzaugint, busi jau kita sezona mokytoja 4u.gif  biggrin.gif

Aha,patarinėsi mums naujokėms,kaip iki Kalėdų pomidorus augint mirksiukas.gif Paskui apšauksim tave išpendėjusia profe ir išeisi kibenif... su visais savo nuostabiais fotoreportažais verysad.gif ...

QUOTE(tany @ 2012 10 26, 16:53)
gal norit paziuret kaip mano virtuve sio metu atrodo  biggrin.gif ... dar pries saviate gal truputi daugiau dangu maciau,

Nu tikrai būtų įdomu pažiūrėt blush2.gif Pavedžiojau šunį pusvalandį ir sušalau.Tai kaip tas spartietiškas gyvenimas atrodo?
O mano baigiamieji pomidorai po truputuką pūt dėžutėse pradėjo g.gif Na ne masiškai,bet neramu,oi neramu verysad.gif Galvoju,gal per drėgna namuose?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 27, 05:06)
Aha,patarinėsi mums naujokėms,kaip iki Kalėdų pomidorus augint mirksiukas.gif Paskui apšauksim tave išpendėjusia profe ir išeisi kibenif... su visais savo nuostabiais fotoreportažais verysad.gif ...
Nu tikrai būtų įdomu pažiūrėt blush2.gif Pavedžiojau šunį pusvalandį ir sušalau.Tai kaip tas spartietiškas gyvenimas atrodo?
O mano baigiamieji pomidorai po truputuką pūt dėžutėse pradėjo g.gif Na ne masiškai,bet neramu,oi neramu verysad.gif Galvoju,gal per drėgna namuose?

g.gif ir pas mane tokių atsiranda...sunoksta iš karto vartoti reikia...manau , visgi , jie ilgai niekaip neišsilaikytų...be spacalių priemonių...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 27, 04:06)

nu jei labai nori biggrin.gif ...
[attachmentid=225271]
kadangi jau offtopinu, tai dar parodysiu ir kokia savo naujaja virtuve issivaizduoju biggrin.gif
[attachmentid=225273]
P.S. pamirsau pomidoru ant palanges pripaisyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(diuni @ 2012 10 27, 10:52)
g.gif ir pas mane tokių atsiranda...sunoksta iš karto vartoti reikia...manau , visgi , jie ilgai niekaip neišsilaikytų...be spacalių priemonių...

pas mane ir papuna, jei nesuvalgai, ilgai nestovi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 27 spalio 2012 - 11:18
QUOTE(tany @ 2012 10 27, 12:05)
nu jei labai nori  biggrin.gif ...

pas mane ir papuna, jei nesuvalgai, ilgai nestovi  schmoll.gif

Pas mane benokdami pūna.Po vieną kitą kas antra diena ištrenkiu g.gif
Užjaučiu Tany.Mes tris metus butą remontavomės doh.gif Jo,tokiom sąlygom nelabai privakuosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 27, 12:04)
Pas mane benokdami pūna.Po vieną kitą kas antra diena ištrenkiu g.gif
Užjaučiu Tany.Mes tris metus butą remontavomės doh.gif Jo,tokiom sąlygom nelabai privakuosi schmoll.gif

nu mes tai turbut tikrai virs 10 metu remantuosimes, kol visa nama suremontuosim doh.gif juokaujam, kad dabar iki pensijos turesim ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
vakar vidurnakti pazvelgus pro langa neatlaike nervai, nubegau siltnami parsinesti vis dar paliku vysniuku doh.gif
lapai jau nusale, o pomidoriukai sveiki gyvi , kairiau Black Ch, bliude dugne keli zalotoj drakon tik ju nesimato, ant virsaus kruva Super sweet
user posted image

Atsakyti
užjaučiu, Tany.. neįsivaizduoju, kaip tu mažiesiems valgyt darai blink.gif Aš tris vyriškius namie turėdama iš virtuvės praktiškai neišlendu, tai man baisu ir pagalvot apie tokius remontus..
Bet vizija graži thumbup.gif

O man dar teko konservavimu užsiimt savaitgalį smile.gif Sumarinavau krūvą žalių pomidorų, krūvą raudonų ir dalį paprikų. Gerai, kad mama buvo pomidorus be gailesčio nuskynus, bo šeštadienį šalčio neatlaikė vienas šiltnamis, visi pomidorai nušalo. Kitam gi visi žalutėliai buvo unsure.gif Palikau kol kas, ale taip kaip žadėjo -8, tai neturiu vilčių, kad žaliuos kaip rūtos ir toliau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 28, 18:33)
užjaučiu, Tany.. neįsivaizduoju, kaip tu mažiesiems valgyt darai  blink.gif  Aš tris vyriškius namie turėdama iš virtuvės praktiškai neišlendu, tai man baisu ir pagalvot apie tokius remontus..
Bet vizija graži  thumbup.gif

tai ir nedarau... pas mus mociute druta(81metu), vakar net sugebejo jalapenus, pomidoriukus uzmarinuoti, obuoliu marmelado isvirti tokiom salygom blink.gif visgi senas zmogus viska mates... mociutes, tai ne mes...uzsigrudine blush2.gif o kai mociutes nera, tai karstais sumustiniais mintam doh.gif blush2.gif nu dar ant greicio kokia kiausiniene padarau, pries tai siltai apsirengus... nieko siluma gal jau uz pora savaiciu bturesiu... o viso kito teks ilgokai palaukti, nes grindinis sildymas visgi atsideda iki pavasario blush2.gif ... su baldais tai anksciau iki kitukaledu ir nesvajuoju rolleyes.gif

del pomidoru... neiko jiems nedariau, kiek liko tiek liko... negelbeju...nes nebeturiu nei kur ju deti...jei sianakt nesusals, tai gyvens biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 28 spalio 2012 - 19:08
QUOTE(matuke @ 2012 10 28, 14:11)
vakar vidurnakti pazvelgus pro langa neatlaike nervai

Vėlyvos vynuogės biggrin.gif Įdomu ar prisirps?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 10 29, 09:03)
Vėlyvos vynuogės biggrin.gif  Įdomu ar prisirps?

jei nesusalo, manau prisirps...kur jos desis biggrin.gif
Atsakyti
Kokį pomidorą radau:
Vyrams reiktų pasodinti bent vieną daigą lotuliukas.gif
http://www.seemnemaa...x.php?GID=14792
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 29 spalio 2012 - 16:35
QUOTE(adija5 @ 2012 10 29, 10:03)
Vėlyvos vynuogės biggrin.gif  Įdomu ar prisirps?

jei spes, nes jei tik ciut parausveja vejai nusluoja biggrin.gif

AusraP, niu joooo g.gif biggrin.gif
Atsakyti