Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 09 08, 11:45)
,betaliux geri tuo,kad anksti pasiseji [ kaip as megstu]ir jie neisstypsta, lotuliukas.gif i lauka visada isnesu su obuoliukais

o tu betaliuxus lauke augini?
galvoju pabandyt kitais metais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 08 rugsėjo 2012 - 11:53
Aš visus pomidorus tik šiltnamyje auginu. Galvojau po kokį lauke pasodint, bet kai šiltnamyje buvo vietos, pasodinau ten. Kaip jie lauke augtų negaliu pasakyt. Krasny majak gal net per aukštas lauke.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 09 08, 12:26)
o tu betaliuxus lauke augini?
galvoju pabandyt kitais metais  g.gif

auginau ir lauke ir silnami,zinoma siltnamyje nepalyginamai geriau derejo.
Atsakyti
telefono nuotraukos, bet siandienos vaizdas siltnamyje, gaila tik kad po skynimo ax.gif
Zalooj drakon-vienas is favoritu- mesingas, nemazi vaisiai, bet pas mane pradejo dereti velokai
user posted image
Penis ir black cheriai kairiau-irgi favoritai, auginsiu
user posted image
armonika ir juodas princas desiniau- patiko ir abeji
user posted image

Papildyta:
dar parodysoi Super sweet- ir nokina, ir zydi, ir mezga, jau buvau jo atsisakius, bet gal viena kruma ir auginsiu, nes siltnamyje siuo metu daugiau gyvybes, palaiko velyvo derliaus fronta kartu su Penis, armonika, juodu princu ir zalatoj drakon
user posted image
Atsakyti
Matuke , gražūs pomidorai...visai neatrodo , kad jau rugsėjis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 08, 14:44)
Matuke , gražūs pomidorai...visai neatrodo , kad jau rugsėjis thumbup.gif

Labai aciu, Diuni, mazas mano siltnamiukas vos 2*4 metru, bet va be ligu taip ilgai isgyvenom, jau rasiau kad nuskyniau lapa su demetlige ir kur pelesiukas apacioj buvo tai greiciausiai ne maras, nes nerandu dabar net ant kurio krumo buvo, vadinasi nera pakolkas pasikartojanciu zidiniu bigsmile.gif
Atsakyti
Matuke, tikrai graziai atrodo pomidorai,ypatingai jau siuo rudens laiku.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 09 08, 15:04)
Labai aciu, Diuni, mazas mano siltnamiukas vos 2*4 metru, bet va be ligu taip ilgai isgyvenom, jau rasiau kad nuskyniau lapa su demetlige ir kur pelesiukas apacioj buvo tai greiciausiai ne maras, nes nerandu dabar net ant kurio krumo buvo, vadinasi nera pakolkas pasikartojanciu zidiniu  bigsmile.gif

Kur jau ten maras irnesakyk.gif Net demėtligės nematau,nors lapų dar tokia krūva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal net ir ne demėtligės tas lapas buvo,o tik musės kokios pakakojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 09 08, 16:35)
Gal net ir ne demėtligės tas lapas buvo,o tik musės kokios pakakojo g.gif

hihihi.gif
aciu mergaites kad nenumenkinot mano augaliuku ax.gif
Atsakyti
ops, ne ten pataikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 rugsėjo 2012 - 16:47
QUOTE(tany @ 2012 09 08, 17:45)
ops, ne ten pataikiau  doh.gif

Tany, nuo kada pomidoru tema "ne ten pataikei" lotuliukas.gif