QUOTE(grange @ 2014 02 09, 13:04)
man ir visai normaliai nuskambėjo tas postas, kas čia pavadino savęs nemylėjimu.
aš nei pedikiūro, nei manikiūro nesidarau, ta prasme kitur, daraus pati. ir dėl pataupymo, bet daugiau dėl to, kad pedikiūro net negalėčiau, nes man baisiai kutena,

o ypač jei kiti liečia, tikrai negalėčiau. o manikiūro ir nepatiktų kai svetimi čiupina. man ir į kirpyklą eit šiokia tokia kančia, tiesiog nemėgstu svetimų žmonių lietimosi
na bet plaukus kerpuos, aišku. dažyt nesidažau, bet jau reiks pradėt nes žili lenda.
anksčiau ir turėjau belekiek kosmetos, kremų, aliejukų visokių, per kelis metus sunaudojau viską ir pamažu apmažinau, nes realiai tiek nereikia. dabar liko tik makiažo pagrindas, tušas ir šešėliai. viskas. na ir dieninis+naktinis kremai.
dar turiu 3 skirtingus veido prausiklius, tai kol nepabaigsiu nepirksiu nieko, irr po to bus tik vienas,
na tik dušo želių ir šamp9nų tiuriu po kelis, nes jie naudojami kasdien ir greičiau baigias, ir norisi įvairumo.

Man irgi tas pats-negaliu pakesti svetimu prisilietimu...o jei kas liestusi prie nagu-numirciau turbut vietoje

Kas liecia ranku manikiura-mane nervina bent kiek ilgesni nagai ir lakas ant ju-jauciu del to gana dideli diskomforta,aisku,gal priprasciau,bet kazkaip nematau prasmes kankinti saves del neaisku ko...taigi-tik tvarkingi trumpai nukirpti nagai...

Turiu zilu plauku,bet taip pat turiu ir labai dekinga plauku spalva-tos zilumos nesimato...tai va tikiuosi kad su metais "nuzilsiu" graziai ir nereikes dazytis,nes labai jau nesinori aukoti saves tokioms proceduroms

Be to,tuos pinigus ,manau,tikslingiau yra isleisti benzinui...
Su kremais ir sampunais irgi padariau tvarka,ir dabar grieztai neperku kito,kol nesunaudojau kas yra...ir ne tik del taupumo-tiesiog negyvai uzkniso milijonu buteliuku nukrautos lentynos,kad net nebezinai kuo cia dabar galima butu pasinaudoti...