Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiais būdais taupote pinigus?

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 10, 09:55)
Trumpi plaukai, viršugalvį - žirklėmis, kitur - mašinėle. Galvojau apie tai, bet tai ne man. Nemoku kirpti, neturiu tam rankos.  unsure.gif

nu pradžioj sunkiau gal, bet po kelinto kirpimo ranka įgus, aš ir bijojau, iš vis bijojau mašinėlę laikyt, sakau kaip nuskusiu.. blush2.gif nu bet yra gi ilgiai, kad norint trumpiau nenukirpsi, nors dabar aš skutu visai su nuliniu ar kaip jis vadinas, žo be nieko.

aš jei apie kosmetiką, tai sutaupau tikrai nagų lakams, nes nemėgstu šiaip lakuotis, tai turiu gal 2-3 ir viskas. seniau buvo daaaaug, dažnai lakuodavau, kasdien valyt, vvaliklis, vata viskas susideda. smulkmė, bet iš kišenės. galvoju apie gelinį gal pasidaryt, jei norėsiu, bet tiek ilgai viena spalva,ir gali nusibost.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 02 11, 23:50)
galvoju apie gelinį gal pasidaryt, jei norėsiu, bet tiek ilgai viena spalva,ir gali nusibost.

kiek ilgai? jei noresite,kad visada tvarkingai atrodytu reiks persilakuoti,kas 2savaites. O siaip patogumas nerealus,pabandykit karta,nepatiks,nekartosite,tiik eikite pas patyrusia meistre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 02 12, 01:39)
kiek ilgai? jei noresite,kad visada tvarkingai atrodytu reiks persilakuoti,kas 2savaites. O siaip patogumas nerealus,pabandykit karta,nepatiks,nekartosite,tiik eikite pas patyrusia meistre ax.gif

man 1,5 savaites (max) islaiko, atauga greitai...
Atsakyti
Na dvi savaitės su ta pačia spalva man atrodo ilgai, smile.gif tik tiek, kad patogu ir gražiau nagai atrodo nei paprastu laku.
bet teisybės delei reik pasakyt,kad ne dėl to neinu, bst pas mus šis malonumas brangus ir man gaila tiek ant nagų išleist... pirmas nulakavimas 60_70 eur ir paskiau apie 40 eur (kitur ir daugiau )papildymai. Nu tai kas mėn +- 150 eur išleist tai kažkaip nežinau, per daug. blush2.gif
Atsakyti
Grange, jus gal apie priauginamus, o ne ilgalaiki lakavima? nes lakuojant papildymu nera schmoll.gif nuvalomas senas lakas, jei reikia/norima - manikiuras ir naujas lakavimas 4u.gif tiek, kad tepama kazkokiu pagrindu, lakavimas atrodo, kaip paprastas, mums iprastas, tiek kad naguciai nulakavus palaikomi po ultravioletine lempa ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2014 02 10, 21:23)
Palaukit. Taupyma as suprantu taip, kad anksciau dariau, o dabar nebe. Tai koks cia taupymas, jei tu pinigu niekada ir neleido groziui.

tai va būtent. man tas postas irgi šiek tiek graudokai nuskambėjo, nes yra skirtumas, kur "nevaikštau į salonus, bo nemėgstu kai prie manęs liečiasi", o kur "visur vaikščiojau anksčiau, dabar perėjau prie namudinių savo pačios paslaugų" biggrin.gif o čia kad pragydo visos choru, lyg grožio salonas būtų velnio išmislas lotuliukas.gif aš irgi juose mažai lankausi, bet nu nereikia perspausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 02 12, 10:45)
Grange, jus gal apie priauginamus, o ne ilgalaiki lakavima? nes lakuojant papildymu nera schmoll.gif nuvalomas senas lakas, jei reikia/norima - manikiuras ir naujas lakavimas 4u.gif tiek, kad tepama kazkokiu pagrindu, lakavimas atrodo, kaip paprastas, mums iprastas, tiek kad naguciai nulakavus palaikomi po ultravioletine lempa ir viskas 4u.gif

nea nea supratau, apie lakavimą ir aš, rašiau iš telefono ir mačiau, kad ne taip parašiau, bet nepataisiau . .
blush2.gif

aš jau gundžiaus ir pati pirkti tą lempą ir visa kita, bet dar susilaikiau, aišku ir išmokt pačiai reiktų.
Atsakyti
Sudominot su tom lempom... Aišku kiekvienam savo...
Pakol turiu galimybę apseiti be lakavimo, tuom ir naudojuosi. Man pakanka turėti tvarkingai apkirptus nagus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 12 02, 14:29)
Vėl prasideda tuščia diskusija apie nieką...
O į temą-visada perku minimum 3 poras vienodų kojinių-ypač tai aktualu kalbant apie vyriškas kojines, nes jos turi savybę stebuklingai išgaruoti po vieną. Taip atsitikus visada sukomplektuoju kitą porą.

Visiškai pritariu. Perkam vienodas medvilnines vyriškas kojines didesniais kiekiais - po 30-40 porų. Nekyla problemos kai kojines stebuklingai išgaruoja, viena suplyšta. Kai jų jau stipriai pamažėja, atnaujiname tokiomis pat. Perkant turguje didesni kiekį taip pat pavyksta gerai nusidėrėti.
Atsakyti
Mes taupome keliais frontais, bet po truputį. Keli pavyzdžiai:

*kojines taip pat perkame mažiausiai po 2 vienodas poras, tiek vyriškas tiek moteriškas.
*Esame užsukę virtuvėje karštą vandenį, tad indų plovimo kaina ženklei sumažėjus thumbup.gif
*už visų radiatorių užkišome šilumą atspindinčius ekranus
*Visada bendrijai permokame ~10lt, tad kai atliekami didesni darbai ir sąskaitos išauga pajaučiame ne taip stipriai.
*Turime dovanų "sandeliuką", kuriame galima rasti dovanojimui daiktų įvairioms progoms. Visi daiktai pirkti tik su milžiniškomis nuolaidomis.

Šiuo metu bandome išmokti pataupyti maisto sąskaita - didžiausias pasiekimas šiai dienai, kad nebeišmetame tokio kiekio maisto kaip ankščiau, taip pat rečiau valgome ne namuose smile.gif

Taip pat buvo minčių pataupyti elektros sąskaita įprantant viską traukti lauk iš rozečių, bet neprigijo šis būdas mums, turbūt dar morališkai nepribrendom blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Okokionera: 27 vasario 2014 - 08:28
QUOTE(Okokionera @ 2014 02 27, 08:26)

*kojines taip pat perkame mažiausiai po 2 vienodas poras, tiek vyriškas tiek moteriškas.
*Esame užsukę virtuvėje karštą vandenį, tad indų plovimo kaina ženklei sumažėjus thumbup.gif
*už visų radiatorių užkišome šilumą atspindinčius ekranus
*Visada bendrijai permokame ~10lt, tad kai atliekami didesni darbai ir sąskaitos išauga pajaučiame ne taip stipriai.
*Turime dovanų "sandeliuką", kuriame galima rasti dovanojimui daiktų įvairioms progoms. Visi daiktai pirkti tik su milžiniškomis nuolaidomis.

Šiuo metu bandome išmokti pataupyti maisto sąskaita - didžiausias pasiekimas šiai dienai, kad nebeišmetame tokio kiekio maisto kaip ankščiau, taip pat rečiau valgome ne namuose smile.gif

Taip pat buvo minčių pataupyti elektros sąskaita įprantant viską traukti lauk iš rozečių, bet neprigijo šis būdas mums, turbūt dar morališkai nepribrendom blush-anim-cl.gif

Sveikintinas dalykas tas taupumas, nes šiai dienai vartotojiškumas valdo viską. Baisu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzvaka: 27 vasario 2014 - 08:49
QUOTE(Okokionera @ 2014 02 27, 09:26)

* o tai kaip indus palunate? Šildotės vandenį ar tik šaltu g.gif
* permokėti bendrijai rolleyes.gif čia tik pinigų padėjimas į kitą vietą, o ne taupymas.
* O kas per dovanos tame sandėliuke? Gal jų nepadovanosite niekada, tai jau bus nuostolis unsure.gif
Atsakyti