Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(neinzy @ 2012 09 16, 21:17)
aciu,aciu, aciu  4u.gif  4u.gif
dabar tik pasiryzti uzsisakyti ta komoda nemacius- bijau,kad nebutu labai jau papigiaikiska  doh.gif  unsure.gif

Va va, sito ir as siektiek baiminuosi, nes jau laiptu prasmatnumas veidrodyje wub.gif
Trecia spalva (be rudos/baltos) zinoma gali ivesti ir butu grazu jei atsikartotu tarkim kilimuke+keduteje+paveiksliuke.
Prisegu pvz.:
user posted image

Del grindjuosciu - kadangi gavau keleta paklausimu, tai mano az pastas ir prisipilde zaibiskai bigsmile.gif
Vienoms atrasiau i az, kitoms rasau cia ka zinau siam momentui:
Lentos obliuotos/slifuotos, jokiu iskritusiu sakeliu. Medis - siaurine egle. Zinoma nedazytos. Ryt zinosiu auksti ir ploti, bei ar gali isfrezuoti dailesni krasteli, nes dabar jis tik uzapvalintas.
Brukstelkite savo duru apvadu ploti/stori (nuo sienos), nes sunku pasakyti ar visoms vienodas tiks g.gif

Kadangi teks jas patiems dazyti, tai gal yra merginu, kurios tai jau dare, ar turi rimtu patareju toje srityje - gal galite rekomenduoti gerus dazus medinems grindjuostems dazyti?
As savasias daziau, bet jos poliuretanines, todel nesu tikra ar tiktu tokie patys dazai ir medienai, kuri labiau igeria dazus. Gal pries dazyma dar kokiu "skystymeliu" nutepti, kad ne taip sugertu? g.gif
Atsakyti
BevardeX, parašiau žinutę.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 16, 20:31)
dabar tik pasiryzti uzsisakyti ta komoda nemacius- bijau,kad nebutu labai jau papigiaikiska  doh.gif  unsure.gif

as i ikea niekada nespjaunu, netgi sakyciau, kad myliu ja. bet tavo atveju, tai tikrai tos spinteles neuzsisakineciau. nera ji papigiaiska, bet tavo atveju tiesiog per paprasta. tas suolelis dabar zymiai geriau atrodo, nei, kad butu ta spintuke. aplamai, tai man visai tas suoliukas ten gerai atrodo, ieskote uzupakalyje slieku ir ne kitaip biggrin.gif lai mamagabi nesupyksta, bet si karta man jos piesinukai per daug perkrauti. veidrodis jau yra ir su kitom detalem as labai atsargiai elgciausi, zingsnis po zingsnio ivedineciau, kad nepersistengti. Si karta abu mamagabi parodyti variantai man asmeniskai perkrauti. Nors as ir neesu minimalizmo salininke, bet dabar jau per daug.
Bet jei nebereiks tos spinteles-suolelio, tai prasyciau matuoti ilgi ir ploti. Jei matmenys tiks, tai su mielu noru priglausciau naslaiti biggrin.gif rankeneles pakeisciau tik biggrin.gif
O tu gal dabar kilimuku rupinkis ir tada pabandyk ta ciuzinuka ant suolelio daryti, kai jau zinosi kilimelio spalvas. nei nuotrauku, nei paveikslelio virs suoleio nekabinciau. pasidomeciau arba droziniu kokiu azuriniu, pailgu, jis kazkaip man neutraliau ziuretusi to veidrodzio kaimynysteje, nes vienos spalvos butu, arba pabandyciau parsinesusi gobelena pailga "pasimatuoti". Vizualiai man tas suolesi tada tarsi atlosa paaukstinta turetu ir smulkiai veidrodzio fone neatrodytu. Plius dar kilimas visai nemenka atsvara tam veidrofdziui butu. Neskubek su tom batu spintelem. Bent jau as dabar tavo vietoje kilimu pasirupinciau, manau, kad vistiek jo reiktu. O kol nera jokiu kitu baldu, paveiksleliu ir t.t., tai gali drasiai pabandymui parsinesti is salonu ne tik ramius, monotoniskus kilimukus, bet ir kazka drasesnio, bent jau zinosi kas ir kaip, o gal ir minciu kokiu geru kils, spalvos ir formos daznai fantazija prabudina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 16, 21:38)
Va va, sito ir as siektiek baiminuosi, nes jau laiptu prasmatnumas veidrodyje wub.gif
Trecia spalva (be rudos/baltos) zinoma gali ivesti ir butu grazu jei atsikartotu tarkim kilimuke+keduteje+paveiksliuke.
Prisegu pvz.:

man jau manija kazkokia su ta ikeja- siandien ziurim filma- vyrui sakau- ziurek- arkliukas- briedziukas is ikejos,ir lempa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mane visame name ne klasika, na tokia marmalyne visko po biski, baldai gal labiau skandinavisko tipo g.gif darbo kambrys tokiais baldais apstatytas:
http://www.revalbald...katalogas/soley
gal ir ta batu deze uzsisakyti is tos serijos, tik balta g.gif bet tai nulups nuo manes uz ja devynis kailius, o "fasonas" baisiai panasus i ta ikejine g.gif
nu va kaip gerai, kad turkio galima- virtuvej salione rozine violetine, o cia bus turkis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 09 16, 22:57)
as i ikea niekada nespjaunu, netgi sakyciau, kad myliu ja. bet tavo atveju, tai tikrai tos spinteles neuzsisakineciau. nera ji papigiaiska, bet tavo atveju tiesiog per paprasta. tas suolelis dabar zymiai geriau atrodo, nei, kad butu ta spintuke. aplamai, tai man visai tas suoliukas ten gerai atrodo, ieskote uzupakalyje slieku ir ne kitaip  biggrin.gif

aciu uz nuomone 4u.gif 4u.gif jau beveik metus meginu su tuo suoleliu susigyventi- nu kazko kliuna jis doh.gif kilimukas pirktas "laikinai", kai tik atsiras tikrasis- keliaus jis i skalbyklos patalpa... buvau parsinesusi pora audiniu, kazkaip ne taip man... gal reik meginti koki kartono gabala vietoj atloso deti ir apvynioti kokia meziaga g.gif nes kiek deliojau pagalvikes, tai man kazkaip nelipo ir viskas... arba reik dar metus pagyventi su tuo suoliuku, gal pradesiu nebepastebeti biggrin.gif - kaip ir laidu is lubu bei sienu,kur nera sviestuvu ir dar daugelio dalyku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 16, 22:23)
arba reik dar metus pagyventi su tuo suoliuku, gal pradesiu nebepastebeti  biggrin.gif - kaip ir laidu is lubu bei sienu,kur nera sviestuvu ir dar daugelio dalyku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o gal vistik eik matuoti to suolelio mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 16, 23:30)
o gal vistik eik matuoti to suolelio  mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu kaip pasakysi biggrin.gif 120x45x44 4u.gif

dar apie ikeja blush2.gif gal akis uzkliuvo uz sios lempos:
http://www.ikea.com/...7162/#/70089579
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 16, 22:41)
nu kaip pasakysi  biggrin.gif  120x45x44  4u.gif

dar apie ikeja  blush2.gif gal akis uzkliuvo uz sios lempos:

oho, kokia tu sauni. eisiu as ryte savo kampu matuoti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sveikos 4u.gif

uzsikasiau darbais tai ir nebeuzeinu cia ax.gif  uzmaciau mamagabi psl, sveikinimai dideliausi su graziu startu, tikrai lb skoninga ir jauku thumbup.gif

Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau  ax.gif

user posted image

Vis norejau paklaust, o vaikas nenuvers tos lempos bedukdamas biggrin.gif ?
Siaip, labai grazu, tikrai, bet man truksta vaikiskumo, kad wow, cia tikrai vaiko kambarys bigsmile.gif , o cia ramuma, bet normalu, gi mes skirtingi, vaikai skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 09 16, 22:41)
nu kaip pasakysi  biggrin.gif  120x45x44  4u.gif

dar apie ikeja  blush2.gif gal akis uzkliuvo uz sios lempos:

aš šitą lempą jau anksčiau pamačius įsismylėjau tongue.gif tik ne nikelio spalvos, o raudoną wub.gif ir ne tik stalinę, bet dar ir aukštą, ant grindų statomą: http://www.ikea.com/...9571/#/40147161 . laaabai matau jas abi dičkio kambaryje rolleyes.gif spalio mėn. ruošiamės į Ikea važiuoti, tai jau į sąrašą įtrauktos smile.gif

beje, dėl tavo suoliuko - aš prisidedu prie tų, kurios pasisako už jo palikimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 13, 20:58)
Daug akiai mielu vaizdeliu. Istrigo originalus meniskas ir visai nebrangus sprendimas - samaninis paveikslas is samanu pundeliu (tik nezinau ar toks menas gamtai nekenkia) unsure.gif :
user posted image

Labai mielas paveikslas thumbup.gif galvoju tokį pasidaryti.

Tik kažin, kaip tas samanas pritvirtinti, kad jos neišbyrėtų?.. Juolab, kad apačioje jos nebus super švarios. Gal su žilka ar viela suverti tas samanas? Arba gal su plytelių klijais klijuoti ant faneros?.. Kaip manote?.. blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal patarsit kur graziu rankenu durims galima nusipirkti? Gritijoj jau ziurejau smile.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 17:51)

Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau  ax.gif

user posted image

Kiek įžiūriu, tai užuolaidos ne visiškai baltos ar ne? Iš kur pirktos, gal buvo ir daugiau spalvų? Tikrai atrodo labai žaismingai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 15, 20:10)

Jei daugiau mamu uzsuktu i sita temute is pvz. "uzuolaidu" ar "vaiku kambarys" temu, manau ju namai butu labiau vyke ax.gif
Ten ikisu nosi laaabai retai, bet pamacius keleta realiu foto pagalvoju vaje vaje unsure.gif ir neriu greit lauk. Nenoriu nieko izeisti, tai ner ten ka man ir komentuoti/patarti...dziaugiasi zmones...jiems gerai/grazu...ne mano reikalas mirksiukas.gif Man labai gerai ir cia, su bendraminciais group.gif
Ar jums taip nera g.gif

Šitas temas ir aš kartas nuo karto paskaitinėju, tai mintys nuotraukas bežiūrint panašios kyla, o dar kai kainas parašo, kiek už baldus ar užuolaidas sumokėjo, tai doh.gif
Akys atsigauna, kai mūsų temos mamų nuotraukas anose temose pamatau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 15, 23:32)
Geras bigsmile.gif , ta pati  bigsmile.gif . Aciu  thumbup.gif . Reik 6 metru. O kiek gali siuntimas kainuot  unsure.gif  ?
Ir reik susisaudyt kas ebay turi rolleyes.gif .

RK, jei pirktum, tai greičiausiai ir aš jungčiausi. Tik aš planuoju ne užuolaidas, o patalynę siūti dukrytei. O gal čia nekokia mintis? Audinys medvilnė, tai pagalvojau, kad tiktų. Ir ar nerandu, ar nematau, kokie išmatavimai medžiagos g.gif
Atsakyti