Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

MamaGabi,

norejau parasyti i AZ ale uzpildyta biggrin.gif , tad rasau cia. As irgi domiuos tom grindjuostem papigiaja - mediena, profilis. Jei ka, is manes butu 50 m. Nu gaila, kad jos nors pora cm ner aukstesnes.
Atsakyti
Liniux, gražu, lauksim daugiau foto wub.gif

Rytine kava, suvedus ebay paieškoj pavadinimą (turbūt turėtų būti ant užsakymo iš to psl, kur siunteisi), manau, rastum ir tą norimą svetainei užuolaidą wink.gif

QUOTE(Ribbena @ 2012 09 15, 21:45)

neleidžia įeiti be prisijungimo, nes albumas privatus.

o aš ebay nužiūrėjus va tokią medžiagą, labai įsivaizduočiau ją dičkio kambario užuolaidoms: http://www.ebay.co.u...#ht_3309wt_1371
tik ar nebus jos per storos/sunkios ir gražiai kris g.gif kaip jums atrodo??
Atsakyti
Rytine kava, liuks kilimukas, kur toki nugriovete? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 12:52)

Rytine kava, suvedus ebay paieškoj pavadinimą (turbūt turėtų būti ant užsakymo iš to psl, kur siunteisi), manau, rastum ir tą norimą svetainei užuolaidą wink.gif
neleidžia įeiti be prisijungimo, nes albumas privatus.
o aš ebay nužiūrėjus va tokią medžiagą, labai įsivaizduočiau ją dičkio kambario užuolaidoms: http://www.ebay.co.u...#ht_3309wt_1371
tik ar nebus jos per storos/sunkios ir gražiai kris g.gif kaip jums atrodo??

Koks grožis wub.gif Ir mano berniuko kambariui labai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 22:40)

O darbai -intensyvus kasdieniniai musu imonej, antras namas, kuris beveik paruostas pardavimui, dvimetinukas, reikalaujantis demesio,savu namu jaukumo kurimas, o dar  nepamirst 6 nestumo menesio biggrin.gif  zodziu, veiklos uztenka smile.gif

Cia visai ne i tema, bet kaip pavydziu tokiai nestukei, kuri tiek turi jegu, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 11:52)

Aciu 4u.gif tikrai parodysiu daugiau, kai tik turesiu ka ax.gif
tavo medziaga issirinkta lb grazi, tik klausimas kaip is ju uzuolaidos ziuresis g.gif lb stora atrodo, tokia daugiau baldini audini primena g.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 16, 13:16)
Cia visai ne i tema, bet kaip pavydziu tokiai nestukei, kuri tiek turi jegu, saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu biggrin.gif si nestuma tikrai energijos pliupsni jauciu, vakarais tik jau nuovargis pareina, paciai idomu koks vijurkas gims, tai as tiek zuju visur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 16 rugsėjo 2012 - 14:41
Mirksniuk, man irgi atrodo, kad audinys storas gal labiau baldinis, bet siaip grazus. Bet manau, galima is jo uzuolaidas siuti, stambiom klostem sulkostavus arba gal ziedus kalt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 16, 14:40)
Aciu 4u.gif  tikrai parodysiu daugiau, kai tik turesiu ka ax.gif
tavo medziaga issirinkta lb grazi, tik klausimas kaip is ju uzuolaidos ziuresis g.gif  lb stora atrodo, tokia daugiau baldini audini primena g.gif

QUOTE(aistukas @ 2012 09 16, 15:42)
Mirksniuk, man irgi atrodo, kad audinys storas gal labiau baldinis, bet siaip grazus. Bet manau, galima is jo uzuolaidas siuti, stambiom klostem sulkostavus arba gal ziedus kalt  g.gif

tai va, man irgi atrodo, kad storas tas audinys ir nebus gražaus kritimo, styros pakabintas g.gif na, parašiau pardavėjui, ar tinkama medžiaga užuolaidoms, žiūrėsiu, ką atsakys (peržiūrėjau visus jo audinius, tai prie kai kurių rašo, kad tinkama užuolaidoms, prie šio nea).
pagalvojau, kad jei ne užuolaidos, tai tada lovatiesė iš jo gal gražiai žiūrėtųsi g.gif

o dar vieną dičkio kamabrio užuolaidoms šią nužiūrėjau: http://www.ebay.co.u...=1#ht_500wt_969
tik nesu tikra dar, ar pati užuolaida patinka, ar tik tos siūlės, persiūtos virvele, sužavėjo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 16 rugsėjo 2012 - 17:34
MamaGabi vakar jums rasiau i az tik sakiau patikslinsiu kieki smile.gif O siandien iki jusu neprisibeldziu biggrin.gif Mums reiketu 95 metru smile.gif Tik pries tai taip pat noreciau tikslesnes info apie mediena ir profili ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gizmo*: 16 rugsėjo 2012 - 18:02
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 12:52)

Tai tame ir esme, kad nezinau pavadinimo medziagos. O vaiko kambariui siunciaus 3 atspalviu ir ner uzrasyta kur kuris ant medziagos, tai kaip zinot kur kuris...

QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 16, 13:12)
Rytine kava, liuks kilimukas, kur toki nugriovete? wub.gif

Eik tu, jau tas musu kilimas kosmosa kainavo, Amerikoj pirktas, tai nei kates leidziu ant kilimo voliotis, nei su tapkem lipt. Nebenoriu labai brangiu dalyku, bo paskui automatiskai saugai nesveikai, k ciortu doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ribbena @ 2012 09 15, 22:18)
http://www.ebay.co.u...=item231d82105c  siunciausi is cia, tiesa ne tokio rasto  audinbys  thumbup.gif  dar ir pagalvelems liko

O kiek metru pirkai ir kiek siuntimas i LT kainavo ax.gif ? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau  ax.gif

l. grazios uzuolaidos, o labiausiai dziugina,kad nera to "svarelio" ant dieniniu uzuolaidu apacios thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 15, 19:10)
Indruciuk, a cia tu persivardinai smile.gif Konspiracija cool.gif
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas smile.gif Kad reik kazko aukstesnio tai faktas. Ar ten tilptu tik viena ar net ir dvi dezes? Klausiu, kad tarp ju ir veidrodzio dar tilptu kedute (ne zemas pufikas) pastatyti.
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...

aciu,aciu, aciu 4u.gif 4u.gif man tas holas kaip prakeiktas koks doh.gif visur kitur po keleta variantu turiu prisigalvojus, kaip darysiu kai remontuosimes is naujo biggrin.gif - o cia doh.gif nu nei is vietos doh.gif
taip as biggrin.gif atsisviezinau biggrin.gif tik jau senokai- gal ir vel atsinaujinti reiktu g.gif
kede prie komodos ne pufikas- super thumbup.gif kaip tik prie isskiesto valgomojo stalo galim dadeti 3-4 kedes, bet laikyti jas kazkur paslepus nesinori- tai vat cia butu +1 thumbup.gif ir remeliai rudi su baltu pasportu gal tikrai geriau, nes buvau galvojus baltus remelius deti g.gif o kilima ir kedute rudai raibus g.gif ar negalima butu kokios zydros ar turkio imaisyti i gobelena ax.gif kazko labai norisi spalvos biggrin.gif
dabar tik pasiryzti uzsisakyti ta komoda nemacius- bijau,kad nebutu labai jau papigiaikiska doh.gif unsure.gif
Papildyta:
RK, as siunciausi is sito gamintojo, tik nebematau pardavejo (yra ir kur pavyzdelius siuncia)- su taskuciais, dryzuotas ir dar su katineliais 4u.gif siunciausi per SM tarpininkes- taip pigiau gavosi nei tiesiogiai pirkti ir siustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NerBog @ 2012 09 15, 22:39)
Mes mokėjom už grindjuostes po 3 litus už metrą. Pušinės, nusidažysim. Kas gyvena Žemaitijoj, galiu rekomenduoti ax.gif

Rekomenduokit, labai reikia bigsmile.gif
Atsakyti