norejau parasyti i AZ ale uzpildyta
MamaGabi,
, tad rasau cia. As irgi domiuos tom grindjuostem papigiaja - mediena, profilis. Jei ka, is manes butu 50 m. Nu gaila, kad jos nors pora cm ner aukstesnes.
Liniux, gražu, lauksim daugiau foto
Rytine kava, suvedus ebay paieškoj pavadinimą (turbūt turėtų būti ant užsakymo iš to psl, kur siunteisi), manau, rastum ir tą norimą svetainei užuolaidą
neleidžia įeiti be prisijungimo, nes albumas privatus.
o aš ebay nužiūrėjus va tokią medžiagą, labai įsivaizduočiau ją dičkio kambario užuolaidoms: http://www.ebay.co.u...#ht_3309wt_1371
tik ar nebus jos per storos/sunkios ir gražiai kris
kaip jums atrodo??
Rytine kava, suvedus ebay paieškoj pavadinimą (turbūt turėtų būti ant užsakymo iš to psl, kur siunteisi), manau, rastum ir tą norimą svetainei užuolaidą
QUOTE(Ribbena @ 2012 09 15, 21:45)
o aš ebay nužiūrėjus va tokią medžiagą, labai įsivaizduočiau ją dičkio kambario užuolaidoms: http://www.ebay.co.u...#ht_3309wt_1371
Rytine kava, liuks kilimukas, kur toki nugriovete?
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 12:52)
Liniux, gražu, lauksim daugiau foto
kaip jums atrodo??
Koks grožis
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 22:40)
O darbai -intensyvus kasdieniniai musu imonej, antras namas, kuris beveik paruostas pardavimui, dvimetinukas, reikalaujantis demesio,savu namu jaukumo kurimas, o dar nepamirst 6 nestumo menesio
Cia visai ne i tema, bet kaip pavydziu tokiai nestukei, kuri tiek turi jegu, saunuole
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 11:52)
Aciu
tavo medziaga issirinkta lb grazi, tik klausimas kaip is ju uzuolaidos ziuresis
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 16, 13:16)
Cia visai ne i tema, bet kaip pavydziu tokiai nestukei, kuri tiek turi jegu, saunuole

Aciu
Mirksniuk, man irgi atrodo, kad audinys storas gal labiau baldinis, bet siaip grazus. Bet manau, galima is jo uzuolaidas siuti, stambiom klostem sulkostavus arba gal ziedus kalt
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 16, 14:40)
Aciu
tikrai parodysiu daugiau, kai tik turesiu ka
lb stora atrodo, tokia daugiau baldini audini primena
QUOTE(aistukas @ 2012 09 16, 15:42)
Mirksniuk, man irgi atrodo, kad audinys storas gal labiau baldinis, bet siaip grazus. Bet manau, galima is jo uzuolaidas siuti, stambiom klostem sulkostavus arba gal ziedus kalt 
tai va, man irgi atrodo, kad storas tas audinys ir nebus gražaus kritimo, styros pakabintas
pagalvojau, kad jei ne užuolaidos, tai tada lovatiesė iš jo gal gražiai žiūrėtųsi
o dar vieną dičkio kamabrio užuolaidoms šią nužiūrėjau: http://www.ebay.co.u...=1#ht_500wt_969
tik nesu tikra dar, ar pati užuolaida patinka, ar tik tos siūlės, persiūtos virvele, sužavėjo
MamaGabi vakar jums rasiau i az tik sakiau patikslinsiu kieki
O siandien iki jusu neprisibeldziu
Mums reiketu 95 metru
Tik pries tai taip pat noreciau tikslesnes info apie mediena ir profili
Aciu
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 16, 12:52)
Tai tame ir esme, kad nezinau pavadinimo medziagos. O vaiko kambariui siunciaus 3 atspalviu ir ner uzrasyta kur kuris ant medziagos, tai kaip zinot kur kuris...
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 16, 13:12)
Eik tu, jau tas musu kilimas kosmosa kainavo, Amerikoj pirktas, tai nei kates leidziu ant kilimo voliotis, nei su tapkem lipt. Nebenoriu labai brangiu dalyku, bo paskui automatiskai saugai nesveikai, k ciortu
Papildyta:
QUOTE(Ribbena @ 2012 09 15, 22:18)
http://www.ebay.co.u...=item231d82105c siunciausi is cia, tiesa ne tokio rasto audinbys
dar ir pagalvelems liko
O kiek metru pirkai ir kiek siuntimas i LT kainavo
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau
l. grazios uzuolaidos, o labiausiai dziugina,kad nera to "svarelio" ant dieniniu uzuolaidu apacios
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 15, 19:10)
Indruciuk, a cia tu persivardinai
Konspiracija
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas
Kad reik kazko aukstesnio tai faktas. Ar ten tilptu tik viena ar net ir dvi dezes? Klausiu, kad tarp ju ir veidrodzio dar tilptu kedute (ne zemas pufikas) pastatyti.
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...
aciu,aciu, aciu
taip as
kede prie komodos ne pufikas- super
dabar tik pasiryzti uzsisakyti ta komoda nemacius- bijau,kad nebutu labai jau papigiaikiska
Papildyta:
RK, as siunciausi is sito gamintojo, tik nebematau pardavejo (yra ir kur pavyzdelius siuncia)- su taskuciais, dryzuotas ir dar su katineliais
QUOTE(NerBog @ 2012 09 15, 22:39)
Mes mokėjom už grindjuostes po 3 litus už metrą. Pušinės, nusidažysim. Kas gyvena Žemaitijoj, galiu rekomenduoti 
Rekomenduokit, labai reikia