QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau
l. grazios uzuolaidos, o labiausiai dziugina,kad nera to "svarelio" ant dieniniu uzuolaidu apacios
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 15, 19:10)
Indruciuk, a cia tu persivardinai

Konspiracija
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas

Kad reik kazko aukstesnio tai faktas. Ar ten tilptu tik viena ar net ir dvi dezes? Klausiu, kad tarp ju ir veidrodzio dar tilptu
kedute (ne zemas pufikas) pastatyti.
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota
rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...
aciu,aciu, aciu

man tas holas kaip prakeiktas koks

visur kitur po keleta variantu turiu prisigalvojus, kaip darysiu kai remontuosimes is naujo

- o cia

nu nei is vietos
taip as

atsisviezinau

tik jau senokai- gal ir vel atsinaujinti reiktu
kede prie komodos ne pufikas- super

kaip tik prie isskiesto valgomojo stalo galim dadeti 3-4 kedes, bet laikyti jas kazkur paslepus nesinori- tai vat cia butu +1

ir remeliai rudi su baltu pasportu gal tikrai geriau, nes buvau galvojus baltus remelius deti

o kilima ir kedute rudai raibus

ar negalima butu kokios zydros ar turkio imaisyti i gobelena

kazko labai norisi spalvos
dabar tik pasiryzti uzsisakyti ta komoda nemacius- bijau,kad nebutu labai jau papigiaikiska
Papildyta:
RK, as siunciausi is sito gamintojo, tik nebematau pardavejo (yra ir kur pavyzdelius siuncia)- su taskuciais, dryzuotas ir dar su katineliais

siunciausi per SM tarpininkes- taip pigiau gavosi nei tiesiogiai pirkti ir siustis