QUOTE(gėlužė @ 2012 09 14, 13:46)
Tad labai reikia jūsų patarimo, ar kambarius geriau tapetuoti ar dažyti, na taip sunku apsispręsti. Ištikrųjų man jaukiau tapetai, gal ir gražiau, bet kai vienas kambarys toks, kitas kitoks, tai gal nei šis nei tas
Man asmeniskai tapetuota siena irgi mielesne nei lygus betonas, bet...
Jei sienu plotas labai didelis, tarkim namas su dideliais sienu plotais, tai nelabai ir pritapetinsi

Tada dazoma... Yra ir tarpinis variantas, kai sienos klijuojamos placiais dazomais tapetas, kurie "suminkstina" sienas ir suteikia joms reljefa. Reljefiskumas yra ivairus, tiek stambesnis, tiek smulkesnis, tiek vertikaliu juostu, kas suteikia joms idomumo ir t.t.
Tapetuojamos mazesnes erdves, nes su tapetais joms galima suteikti savito zavesio.
Kad neprisimarginti visu kambariu, galima laikytis tam tikros spalvines gamos, tarkim zalsvos ar gelsvos ar rusvos ir vienur sienas dazyti tomis spalvomis, kitur tapetuoti, bet irgi tokiomis spalvomis: gal kai kur tiks juostos, kai kur ornamentas, dar kitur geles ir t.t.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 14, 14:06)
Vajey, o jus cia dar ir mane prisimenat

?
1 puslapy kur nuoroda uzuolaidu, kuria buvau radusi kazkada geru kainu, tai
gal dar kas kokiu geru nuorodu zinot uzuolaidu O kaip gi
Ko ieskai ir ka vadini gera kaina? Vienam uzuolaidu salone turiu nuolaida, gal ka uzmatysiu tau tinkamo
Kokie rupesciau (tikiuos malonus) dabar tave kamuoja?
QUOTE(neinzy @ 2012 09 14, 15:00)
mamagabi help

ir visos kitos merginos taip pat
Indruciuk, a cia tu persivardinai

Konspiracija
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas

Kad reik kazko aukstesnio tai faktas. Ar ten tilptu tik viena ar net ir dvi dezes? Klausiu, kad tarp ju ir veidrodzio dar tilptu
kedute (ne zemas pufikas) pastatyti.
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota
rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...

[/img][/url]
P.S. Visai neatmetu ir tamsios batu dezes varianto:

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sveikos
uzsikasiau darbais tai ir nebeuzeinu cia

uzmaciau
mamagabi psl, sveikinimai dideliausi su graziu startu, tikrai lb skoninga ir jauku
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau
Na, ka as gali pasakyti - LIUKS

Ir zinoma Aciu

Kokiais darbais uzsikasus???
Jei daugiau mamu uzsuktu i sita temute is pvz. "uzuolaidu" ar "vaiku kambarys" temu, manau ju namai butu labiau vyke
Ten ikisu nosi laaabai retai, bet pamacius keleta realiu foto pagalvoju vaje vaje

ir neriu greit lauk. Nenoriu nieko izeisti, tai ner ten ka man ir komentuoti/patarti...dziaugiasi zmones...jiems gerai/grazu...ne mano reikalas

Man labai gerai ir cia, su bendraminciais
Ar jums taip nera