esu naujokė rašyme, bet skaitau seniai
labas vakaras,
noriu paklausti, gal žinote, kur galėčiau rasti pirkti medinį rašomąjį stalą, noriu jį dažyti. Na jis turėtų būti panašus į klasikinį
Na ne "modernas" bent... Buvo Jyske toks pušinis, su dviem durelėm, gražiom kojom (bumbulais tokiais), žodžiu, tiko mums, bet nebeliko
Ir nėra niekur, apskambinau visus Lietuvos Jyskus, lyg ir nebebus jau. Nusiminiau baisiai, gal kur užmatę esat kažką panašaus?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 14, 16:09)
Man tas suoliukas visai akies nerezia, kazin ar as ji keisciau i ta baltaja deze.....
QUOTE(Jei @ 2012 09 15, 00:07)
Buvo Jyske toks pušinis, su dviem durelėm, gražiom kojom (bumbulais tokiais), žodžiu, tiko mums, bet nebeliko
Ir nėra niekur, apskambinau visus Lietuvos Jyskus, lyg ir nebebus jau. Nusiminiau baisiai, gal kur užmatę esat kažką panašaus?
čia yra pušinis jei kaina nesikandžioja
http://www.sbabaldai...gory.68/page.2/
o šiaip jei yra noras dažyt ieškočiau sendaikčiuose, skelbimuose, turgeliuose ir pan.
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 15, 16:04)
Man šis Jūsų vaikų kambarys toks giedras, ramus ir šiltas
o gal ir karnyzą parodysit
o lovą palikot prieš duris 
Aciu
QUOTE(*Kristal* @ 2012 09 15, 09:35)
čia yra pušinis jei kaina nesikandžioja
tik kojos nelabai gražios.
o šiaip jei yra noras dažyt ieškočiau sendaikčiuose, skelbimuose, turgeliuose ir pan.
Ačiū, man atrodo, kad kaina neatitinka vaizdo
galvoju paieškot turgeliuose, o skelbimus tai jau žiūriu, bet nelabai randu, kas tiktų.
QUOTE(gėlužė @ 2012 09 14, 13:46)
Tad labai reikia jūsų patarimo, ar kambarius geriau tapetuoti ar dažyti, na taip sunku apsispręsti. Ištikrųjų man jaukiau tapetai, gal ir gražiau, bet kai vienas kambarys toks, kitas kitoks, tai gal nei šis nei tas
Man asmeniskai tapetuota siena irgi mielesne nei lygus betonas, bet...
Jei sienu plotas labai didelis, tarkim namas su dideliais sienu plotais, tai nelabai ir pritapetinsi
Tapetuojamos mazesnes erdves, nes su tapetais joms galima suteikti savito zavesio.
Kad neprisimarginti visu kambariu, galima laikytis tam tikros spalvines gamos, tarkim zalsvos ar gelsvos ar rusvos ir vienur sienas dazyti tomis spalvomis, kitur tapetuoti, bet irgi tokiomis spalvomis: gal kai kur tiks juostos, kai kur ornamentas, dar kitur geles ir t.t.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 14, 14:06)
Vajey, o jus cia dar ir mane prisimenat
?
1 puslapy kur nuoroda uzuolaidu, kuria buvau radusi kazkada geru kainu, tai gal dar kas kokiu geru nuorodu zinot uzuolaidu
1 puslapy kur nuoroda uzuolaidu, kuria buvau radusi kazkada geru kainu, tai gal dar kas kokiu geru nuorodu zinot uzuolaidu
O kaip gi
Ko ieskai ir ka vadini gera kaina? Vienam uzuolaidu salone turiu nuolaida, gal ka uzmatysiu tau tinkamo
Kokie rupesciau (tikiuos malonus) dabar tave kamuoja?
QUOTE(neinzy @ 2012 09 14, 15:00)
mamagabi help
ir visos kitos merginos taip pat
Indruciuk, a cia tu persivardinai
Na man ir toliau tas suoliukas atrodo maziuuuukas
Virs jos dar reiktu pakabinti paveiksliuku, kad isaukstinti, ruduose kaip durys remeliuose ir kloti raiba/rastuota rudai/sviesu kilimeli. Kedute ruda, bent jau medinis jos korpusas.
Prisegu pavyzdeli "balta-ruda"...
[/img][/url]P.S. Visai neatmetu ir tamsios batu dezes varianto:

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 15, 16:51)
Sveikos
uzsikasiau darbais tai ir nebeuzeinu cia
uzmaciau mamagabi psl, sveikinimai dideliausi su graziu startu, tikrai lb skoninga ir jauku
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau
uzsikasiau darbais tai ir nebeuzeinu cia
Sulaukiau vaiku kambario uzuolaidu, imetu maza fragmenta kambario, veliau bus daugiau
Na, ka as gali pasakyti - LIUKS
Kokiais darbais uzsikasus???
Jei daugiau mamu uzsuktu i sita temute is pvz. "uzuolaidu" ar "vaiku kambarys" temu, manau ju namai butu labiau vyke
Ten ikisu nosi laaabai retai, bet pamacius keleta realiu foto pagalvoju vaje vaje
Ar jums taip nera
QUOTE(mamagabi @ 2012 09 15, 19:10)
O kaip gi
Ko ieskai ir ka vadini gera kaina? Vienam uzuolaidu salone turiu nuolaida, gal ka uzmatysiu tau tinkamo
Jei daugiau mamu uzsuktu i sita temute is pvz. "uzuolaidu" ar "vaiku kambarys" temu, manau ju namai butu labiau vyke
Ten ikisu nosi laaabai retai, bet pamacius keleta realiu foto pagalvoju vaje vaje
ir neriu greit lauk. Nenoriu nieko izeisti, tai ner ten ka man ir komentuoti/patarti...dziaugiasi zmones...jiems gerai/grazu...ne mano reikalas
Ar jums taip nebuna 
As toj nuorodoj buvau radusi metras 7 svarai, parsisiunciau pvz. svetainei, mazosios kambariui ir kai norejau pirkt, nebuvo nei vienos issirinktos medziagos
Rupesciai malonus, mokinuos fotkint nuo pavasario
Man irgi buna, pagalvoju vajey vajey, bet visi mes skirtingi. Kaip mano sese sako, as tavo miegamojo lovoj negaleciau net miegot
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 15, 19:33)
As toj nuorodoj buvau radusi metras 7 svarai, parsisiunciau pvz. svetainei, mazosios kambariui ir kai norejau pirkt, nebuvo nei vienos issirinktos medziagos
Rupesciai malonus, mokinuos fotkint nuo pavasario
Aisku
Antram leliui tik veiksmo ir truksta, visa kita - malonus rupesciai
Merginos - skubi ir svarbi informacija!!!
Jei kas siuo metu iesko piiiigiu mediniu grindjuosciu 10cm aukscio - yra po 3lt/metras.
Bet...reikia pirkti 200 metru
Yra kas perka 70 metru, ale reikia dar chebrytes
ir...nusidazyti norima spalva patiems. Va...
Taigi, kas norite, kam labai reikia arba zinote kam reikia perduokite - rasykite, kooperuosimes.
Jei kas siuo metu iesko piiiigiu mediniu grindjuosciu 10cm aukscio - yra po 3lt/metras.
Bet...reikia pirkti 200 metru
Yra kas perka 70 metru, ale reikia dar chebrytes
Taigi, kas norite, kam labai reikia arba zinote kam reikia perduokite - rasykite, kooperuosimes.