Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Nesigazdinkit, ir neisikalbekit SRV kieviename organizme skirtingai dirba smile.gif Pas mane gal sunki forma. Sanariu skausmai praeitais metais buvo iki nualpimo . Jus visos galvokite geriau, kad taip nebus smile.gif Medrolio dideles dozes nuima skausma, bet... tik skausma( salutiniai poveikiai pacios zinot ) Gydytoja sako cia po 6- 8 tabletes dar labai mazai geriu ateiti gali reikti ir po 16 tab. doh.gif Bet as optimiste gal atras ka nors naujo ne vien hormonais mus farsiruos. Reida noriu paklausti, o tu dukryte pagimdei sirgdama?
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2006 04 10, 12:58)
Nesigazdinkit, ir neisikalbekit  SRV kieviename organizme skirtingai dirba smile.gif Pas mane gal sunki forma.  Sanariu skausmai praeitais metais buvo iki nualpimo . Jus visos galvokite geriau, kad taip nebus smile.gif Medrolio dideles dozes nuima skausma, bet... tik skausma( salutiniai poveikiai pacios zinot ) Gydytoja sako cia po 6- 8 tabletes dar labai mazai geriu ateiti gali reikti ir po 16 tab.  doh.gif  Bet as optimiste gal atras ka nors naujo ne vien hormonais mus farsiruos. Reida noriu paklausti, o tu dukryte pagimdei sirgdama?

Ne jau nebesirgau.
Otu ne prednizolona geri?As apie medroli nieko negirdejau. Kas cia per vaistas?
Atsakyti
Medrolis yra prenizalono pakaitalas tai visai tas pats. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As tai per diena geiriu tik 2 tabletes Medrolio ir man jau taip atrodo daug. blink.gif O jei reiktu po 6 ar 8 praryti tai baisu daros vien pagalvojus kiek chemijos i save turi ideti... g.gif Man Medrolis taip sunkiai rijasi, daznai uzstringa gerkleje ir kartu pasidaro.Galetu sugalvoti koki slidesni apvalkaleli aplink tablete.Kad lengviau nuslystu ax.gif
Tai tiek mano minciu, ikiukas.... Laikykites visos. Vienas uz visus ir visi uz viena!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms, atrodo as Jus visas isgazdinau g.gif .
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif Aš medrolio dabar taip pat geriu tik po 2 per parą,,,nors pradėjau nuo 18, prieš du metus.Tada buvo labai blogai, bet tfu tfu tfu bigsmile.gif ,,,sią žiemą palyginus labai gerai pragyvenau.Aišku toks dalykas kaip krentantys plaukai negali lygintis su tuo skausmu kokį kenčiau tada, kai iš lovos nepakilau, ,,,***** tris vaikus pagimdžiau be riksmo, o tada kai skaudėjo, rėkdavau kai reikdavo pajudėti verysad.gif .Na bet dabar viskas ok, taigi merginos auksčiau galveles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2006 04 12, 14:54)
Sveikutės visos  smile.gif  Aš medrolio dabar taip pat geriu tik po 2 per parą,,,nors pradėjau nuo 18, prieš du metus.Tada buvo labai blogai, bet tfu tfu tfu  bigsmile.gif ,,,sią žiemą palyginus labai gerai pragyvenau.Aišku toks dalykas kaip krentantys plaukai negali lygintis su tuo skausmu kokį kenčiau tada, kai iš lovos nepakilau, ,,,***** tris vaikus pagimdžiau be riksmo, o tada kai skaudėjo, rėkdavau kai reikdavo pajudėti  verysad.gif .Na bet dabar viskas ok, taigi merginos auksčiau galveles  4u.gif

Labas sarlote, o kaip Tau su svoriu buvo kaip naudojai po 18 tableciu? As tai nuo 8 tab. jauciuosi istinusi ir garderobas praeito sezono nelabai tinka ax.gif
Atsakyti
As skausmeli sanariu ir raumenu kai prisimenu, net siurpulei nueina verysad.gif Aciu Dievuliui, kad bent sendien viskas gerai.
Prednezolona irgi rydavau saujomis.
O kam nors buvo remisijos laikotarpis ar ne? Tiesa, koki maista jus valgot? Ko atsisakot?
As pries pora savaiciu pradejau derinti mityba, taip pat miltiniu ir bulviniu patiekalu atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2006 04 12, 18:20)
As skausmeli sanariu ir raumenu kai prisimenu, net siurpulei nueina verysad.gif Aciu Dievuliui, kad bent sendien viskas gerai.
Prednezolona irgi rydavau saujomis.
O kam nors buvo remisijos laikotarpis ar ne? Tiesa, koki maista jus valgot? Ko atsisakot?
As pries pora savaiciu pradejau derinti mityba, taip pat miltiniu ir bulviniu patiekalu atsisakiau.

Sergu jau minejau 4m. Antrais ligos metais buvo labai gerai ( galvojau, kad visai pasveikau bigsmile.gif ), o dabar 2 paskutinius m. vel vargstu schmoll.gif . Geriau jauciuosi kaip maziau valgau mesos. Dabar apskritai negaliu valgyti kepto ar astraus maisto, negaliu cesnako, marinuotu produktu. Labai greitai reguoja inkstai ir uzkelia kraujospudi. Valgau sriubas, virta, troskinta maista, bet kartais ir valgau kas negalima. Labai megstu silke,juros kopustus, bet pavalgius ryte jau is lovos sunkiai pasikeliu. Alkocholio visai nevartoju, nes sanarius skauda arba prasideda dideli galvos skausmai verysad.gif Geriausei tinka sveikas gyvenimo budas daug darzoviu ir vaisiu smile.gif, bet juose pilna dabar visokio brudo. Gerai labai mano organizmas toleruoja juros gerybes thumbup.gif , bet kartais ne visada mano kisenei patinka ax.gif Medroli naudoju tik apie metus as esu nepaklusnus ligonis anksciau meluodavau gydytojai, kad gerdavau. Vat uz tai ir prisidirbau.
Atsakyti
Labas visoms, Linksmu Sv. Velyku!!! drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Labutis, kur visos dingote?
Atsakyti
Tikrai, kur visos pradingot? Kaip sveikateles?
As porai savaiciu buvau islekusi i tevyske vacation1.gif
Atsakyti