Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

4u.gif sveikos visos, ir aš pasigedau kur visos pradingote? Aš tai apturėjau malonumą kraustytis doh.gif ,,,na bet jau lyg ir susigulėjo viskas, tik pavargau labai, nors ir taip stengiuosi nepervargti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos sakikit ar greit pastebimi sios ligos požymiai.Kokie tyrimai reikalingi.Ar is bndro kraujo tyrimo galima paskayt kad sergi sia liga.viena daktare,uzsimine kad galibuti si liga man.Raudonis ant veido drugelio pavidalo,virskinimo sutrikimas uzkieteje viduriai,TTH hormonas per mazas.Siaip lyg ir visi negalavimia mano.Ar gali but man si liga.?siaip krauji tyrimu daug dariau na hormonu tiksliau.Bet ra daktarai greit pamato sia liga.Ar spec tyrimu reikia.
dekui labai atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(zii @ 2006 06 09, 11:15)
Sveikos sakikit ar greit pastebimi sios ligos požymiai.Kokie tyrimai reikalingi.Ar is bndro kraujo tyrimo galima paskayt kad sergi sia liga.viena daktare,uzsimine kad galibuti si liga man.Raudonis ant veido drugelio pavidalo,virskinimo sutrikimas uzkieteje viduriai,TTH hormonas per mazas.Siaip lyg ir visi negalavimia mano.Ar gali but man si liga.?siaip krauji tyrimu daug dariau na hormonu tiksliau.Bet ra daktarai greit pamato sia liga.Ar spec tyrimu reikia.
dekui labai atsakiusioms.

Laba, na iš bendrų tyrimų tai tikrai nepamatys šios ligos.Reikalingi spec. O be raudonio ant veido dar bala ranku pirštai, slenka plaukai, daug kam skauda sąnarius, krinta svoris. O ar greitai nustato ligą tai priklauso nuo daktaro blink.gif , mane tris metus gydė nuo reumatoidinio artrito, farširavo visokiais vaistais kurie visai skrandį suėdė ir imunine sistema dar labiau suardė, taip ir vargau kol neištiko krizė, ir nepakliuvau į KMUK pas gyd.M.Pileckytę, esu dėkinga jai be galo, dėka jos galiu savo vaikučius auginti, nes buvo labai blogai. Laikykis, tikiuosi kad diagnozė nepasitvirtins, na o jei ir pasitvirtisns irgi nenukabink nosies 4u.gif su ja galima draugauti.
Atsakyti
sveiki,dar kart o berimai atsiranda?
Atsakyti
Sveiki, taip bėrimai atsiranda, dažniausiai ant veido drugio formos 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, kas cia darosi g.gif , kad si reta liga jau darosi ne tokia ir reta... Turbut radijacijos poveikis atsispindi...
Atsakyti
Sveikos, jau seniai buvau cia uzsukusi. Kaip visu sveikateles?
Siandien ziurejau per LTV laida "Kaip grazu miske", toks zolininkas kalbejo, kad raudonosios vilkliges priesas -sermuksnis. Ir dave keleta receptu. Bet, kad nespejau uzsirasyti, tik bandau atgaminti is galvos.
Pirmas receptas: dar pries zydejima sermuksnio jauno sakos(va tiksliai nepamenu keturios ar daugiai), bet kazkaip man galvoje uztrige, kad sake keturias, uzsilti dviem stiklinem verdancio vandens. Ir gerti keturius kartus pries valgi, 40 dienu.
Antras receptas: svieziu sermuksniu uogas sumalti su mesmale. Ir ta kose tepti ant veido, kur yra berimai nuo vilkliges. Istepti vakare ir laikyti per visa nakti. Ir taip daryti dvi pras, kad berimas praeitu.
Taigi galima pameginti, blogiau nebus.
Atsakyti
Sveikos visos! Mane ziauriai isbere ant veido,bet ne aplink nosyte o visa kakta ir smakra. Tokiais kap mazais pulinukais. Nezinau ka daryti. Tikiu kad tai nuo Vilkliges ligos padariniai... gal jau kas isbande koki buda kaip sumazinti tuos spogelius?
Man buvo stiprus pablogejimas, pradejo trukti oro, atsirado auksta temperatura,tai padidino Prednizolono doze iki 12 tableciu per diena.Gal ir nuo to beria, juolab pradejau tinti. Atrodo tuoj pulsiu i depresija nes atrodau visai ne kaip. Bet dar laikausi.Dabar veidas mano ne tik isbertas , bet ir istines. Ar yra kuriai nors buvusi panasi situacija.Gal kuri turit man koki patarima? Sergu jau apie 6metai, bet tik dabar gyditoja tvarkys del invalidumo,nes stiprus jau paumejimas. Juk pagal liga priklauso invalidumas, ar ne? g.gif g.gif
Tai tiek...lauksiu atsiliepimu... ikiukas
Atsakyti
QUOTE(VioletaČ @ 2006 06 20, 11:03)
Labas visoms, kas cia darosi g.gif , kad si reta liga jau darosi ne tokia ir reta...  Turbut radijacijos poveikis atsispindi...

Sveikutes,
sermuksniu as gydziausi, padejo,butent siais receptais.
Atsakyti
QUOTE(Erikute Gorbatych @ 2006 07 10, 13:50)
Sveikos visos! Mane ziauriai isbere ant veido,bet ne aplink nosyte o visa kakta ir smakra. Tokiais kap mazais pulinukais. Nezinau ka daryti. Tikiu kad tai nuo Vilkliges ligos padariniai... gal jau kas isbande koki buda kaip sumazinti tuos spogelius?
Man buvo stiprus pablogejimas, pradejo trukti oro, atsirado auksta temperatura,tai padidino Prednizolono doze iki 12 tableciu per diena.Gal ir nuo to beria, juolab pradejau tinti. Atrodo tuoj pulsiu i depresija nes atrodau visai ne kaip. Bet dar laikausi.Dabar veidas mano ne tik isbertas , bet ir istines. Ar yra kuriai nors buvusi panasi situacija.Gal kuri turit man koki patarima?  Sergu jau apie 6metai, bet tik dabar gyditoja tvarkys del invalidumo,nes stiprus jau paumejimas. Juk pagal liga priklauso invalidumas, ar ne? g.gif  g.gif
                            Tai tiek..javascript:emoticon(':mmm')
smilie.lauksiu atsiliepimu... ikiukas

oi, drauguze,laikykis. Tikek, kad viskas bus gerai. Zinau, kad tokiu metu lengvai depresija tokiu metu aplankyti gali. Bet geriau neblogink situacijos ir laikykis kaip karys. Nervai dar labiau silnina imunine sistema, o tu ja turi stiprint. Pagalvok, kad jau turi viena liga,kam dar antros reik, arne?
Nusipirk sermuksniu uogu vaistinej, o gal net bus sakeliu dziovintu. Pabandyk, juk visi vaistai ateja is zoliu, gal tikrai pades ir tuo labiau, kad nebrangu.
O del invalidumo, tai pirma syki girdziu. Man kai sirgau kildavo tokia mintis, kad invaliduma gali duot. Bet, kad nieks nesiule tai ir as neprasiau biggrin.gif

Atsakyti
Man kai budavo pablogejimas ir kai jausdavau, kad jau viskas nebegaliu isvaziuodavau pailseti ar i sanatorija, ar prie juros (pakeisdavau aplinka).Atsipalaiduodavau,nurimdavau ir taip pora kartu isvengiau ligonines.Erika jei yra galimybe pabandyk, tikrai blogiau nebus.
Atsakyti
Sveiki, leiskite įstoti į sergančiųjų ta nelaime klubą.
Manau, kad pasidalinti informacija apie tam tikras ligos subtilybes būtina, nes knygose, internete daugiausiai rašo apie vilkligės diagnozavimą ir požymius, o kaip gyventi su ja - ne
Atsakyti