Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

Labas, merginos as sia liga sergu jau 13 metu ir visus tuos metus geriau vaistus dabar laukiuosi pirmo savo vaikelio ir nebevartoju vaistu savijauta bloga nera.Labai noreciau pakalbeti su kokia moterimi kuri sirgdama sia liga laukesi vaikelio.
Atsakyti
Labutis visoms. Kaip laikotes? Musu gretos vis dideja verysad.gif ka padarysi. Jurgute_2 jeigu tau remisijos laikotarpis tai viskas bus gerai, tik save reikia labai saugoti, nepersalti, nepervargti ir taip t.t Linkiu tau susilaukti leliaus nestuke.gif Sekmes tau.
Atsakyti
Labai dziaugiuosi del Taves Jurute_2 nestuke.gif, linkiu sekmes ir geros sveikateles.Viena mamyte zinau kuri sirgdama vilklige laukesi vaikelio, o tiksliau jai besilaukiant nstate liga. Tai buvo antras vaikeles, auga grzus vaikinas, o ir mamytei viskas ok.Gal per gimdyma visi labiau jaudinosi nei iprastai, bet siaip tai viskas gerai. Taigi sekmes ir stiprybes Tau.
Atsakyti
Na buvau genetikos centre issitirti, tai sake kad leliukui viskas gerai, o ir pati visai neblogai laikausi.Tai tikiuosi, kad viskas bus labai gerai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaune jau visas mėnuo į vaistines neveža mūsų pagrindinės duonos, t.y. medrolio 4mg. Yra tik po 16mg. Vaistininkai sako, kad jų nėra tiekime, tai ko gero panaši situacija ir kitur. Vargais negalais gavau receptą, tai jau savaitė kaip vaistų negaliu gauti g.gif . Teks vėl eiti i polikliniką, perrašyti kitą. Taip kad pataupykit savo laiką biggrin.gif .
Tiesa, labai smagu, kad Jurgutei_2 visai neblogai sekasi. Sėkmės ir toliau. O kur dingo Erikute?
Atsakyti
Sveiki. Erikute niekur kaip ir nedingo smile.gif Sveikatele jau geresne, aciu Dievui. Jau man sumazino vaistu doze.Anksciau as geriau po 12tableciu Prednizolono, o dabar tik po 5tab. Tai dziaugiuosi labai.Gal praeis tas veido tinimas.Nes esu labai patinusiu veidu ir manau kad tai nuo tu vaistu.
Noriu pasiteirauti kokius jus vartojate vitaminus, kurie sustiprintu savijauta? Ar kreipiate demesi ka valgote?
Tai tiek ikiuks....
Atsakyti
Malonu girdėti geras naujienas. Veidas didelis tikrai nuo prednizolono, čia jo pašalinis poveikis. Su laiku praeis, nebijok. Šiaip aš valgau viską, ką noriu. O vitaminai tai: geras miegas, mažiau stresų dėl menkniekių. O jei rimtai, tai be abejo kalcis su vit.D (gerti būtinai, nes prednizolonas išvaro kalcį) ir dar bičių pienelis profilaktikai prieš šaltą periodą. Dar kažkada gėriau Eleuterokoko ekstraktą, nes būdavau labai mieguista, čia toks tonizuojantis.
Atsakyti
Sveikos.
Filomenos Taunytės knygoje "7 nuodėmės ir 12 ligų" p. 126 perskaičiau apie gydymą vandenilio peroksidu, kuris gali būti naudojamas ir vilkligei gydyti. Receptas yra, bet daugiau apie vilkus nieko nerašo. Gal kas bandėt? Autorė yra gydytoja, gal nebūtų nesąmonių rašiusi?
Atsakyti
Sveikos, kaip visu sveikateles? O as turiu ka pasigirti, as laukiuosi antro vaikelio biggrin.gif Sveikatele gera. Tik skaiciau, kad nestumo atveju gali atsinaujinti liga. Bet pirma vaikeli sekmingai pagimdziau, tikiuosi, kad su antru bus viskas gerai. Tai tokios tokeles pas mane.
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2006 11 21, 19:14)
Sveikos.
Filomenos Taunytės knygoje "7 nuodėmės ir 12 ligų" p. 126 perskaičiau apie gydymą vandenilio peroksidu, kuris gali būti naudojamas ir vilkligei gydyti. Receptas yra, bet daugiau apie vilkus nieko nerašo. Gal kas bandėt? Autorė yra gydytoja, gal nebūtų nesąmonių rašiusi?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Didziausi sveikinimai! Geros Tau sveikatos, viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Sarlote, uz sveikinimus. Tikekimes, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie Jūsų pokalbių. Jau turiu 12 metų stažą verysad.gif Tai gal ką galėsiu patarti ir pati gal ką naudingo išgirsiu.... ir šiaip lengviau bus... per šiuos ilgus metus teko daug ko patirti... buvo kai jauciausi visai beviltiškai... bet buvo, kai ir buvau beveik pamiršusi, kad sergu... dabar balansuoju kazkur per vidurį. Seniau vis bijodavau apie savo ligą skaityti, atrodė lyg jei ją ignoruosiu, ji išnyks... svajuko dramblionės... tai va, pagaliau įsidrąsinau. O šiaip tai išbandžiau daugybė dalykų. Kadangi visi vaistai ir lašelinės išskyrus prednizoloną tik labai pablogindavo buklę, tai dėl tradicinės medicinės jau senai vilčių nebeturiu, nors kas žino, gal kokių nors naujų vaistų atsirado... Taigi nutariau sveikai maitinti, mankštintis ir svarbiausia šypsotis ir teigiamai mąstyti...kviečiu prisijungti 4u.gif
Atsakyti