Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(barbarise @ 2012 09 16, 17:28)
Neturiu zodziu  doh.gif
O kaip reikalai dabar einasi?

Prastai... Po begales papildu uz tukstancius LT, po gydymo pas urologus, andrologus, imunologus sperma pablogejo, darem IVF, trecia para embrioniukai pradejo blogai vystytis, sake, vyriskas faktorius veikia, jei trecia para pablogeja, is ICSI apvaisintu 13 puikiu embrionu liko dvi blastocistos, deja, nepaailiko jos pas mane... Dabar gedejimo procesas... Beviltiskumas... O mes, naivuoliai , tikejomes naturaliai, gerem vitaminus, selena, cinka, q 10, carnitina, arginina, omega, foli, tribulus, begales preparatu,kurie kelia testo (naturaliu), bebru sruoglius, biciu pieneli, maca, ir dar begales viso kito ir tikejomes pastoti naturaliai... Naivuoliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 16 rugsėjo 2012 - 17:42
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 16, 18:41)
Prastai... Po begales papildu uz tukstancius LT, po gydymo pas urologus, andrologus, imunologus sperma pablogejo, darem IVF, trecia para embrioniukai pradejo blogai vystytis, sake, vyriskas faktorius veikia, jei trecia para pablogeja,  is ICSI apvaisintu 13 puikiu embrionu liko dvi blastocistos, deja, nepaailiko jos pas mane... Dabar gedejimo procesas... Beviltiskumas... O mes, naivuoliai , tikejomes naturaliai, gerem vitaminus, selena, cinka, q 10, carnitina, arginina, omega, foli, tribulus, begales preparatu,kurie kelia testo (naturaliu), bebru sruoglius, biciu pieneli, maca, ir dar begales viso kito ir tikejomes pastoti naturaliai... Naivuoliai...

Bet ar čia tikrai kalta tik vyro sperma ir tik ji tėra vienintelis trukdis? Ir kokio prastumo vyro sperma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 16 rugsėjo 2012 - 17:49
QUOTE(Ragany @ 2012 09 16, 18:48)
Bet ar čia tikrai kalta tik vyro sperma ir tik ji tėra vienintelis trukdis? Ir kokio prastumo vyro sperma?

Turbut jau nebe.. Sako mano gleivine negrazi.. Matote, pas mus tokia situacija, mes bandem 3,5 metu, darem 8 IUi, vyro judrumas kliuvo, A buvo 0, tada jis gere papildus, vitaminus, kordicepsa, issigyde bakterija ir pastojau naturaliai, tada padarem kontroline spermograma, buvo normospermija. Vadinasi, pas mane buvo viskas ok, uzteko pagerint sperma ir as pastojau. Bet tai buvo pries 6 metus. Galvojom, antra karta bus paprasta, viska taip pat padarysim ir bus nestuke.gif . Deja. Vel darem IUi. Deja..dabar jau beda ne tik judrumas, bet ir kiekis. Beje, LT daryti tyrimai ne tokie blogi, kitose salyse rezultatai tragiski. Nei kiekio, nei judrumo, nei normaliu formu. Mano gleivine nepatiko, turbut tai irgi turi itakos, metai, stimuliacijos daro savo. Gailiuosi, kad tiek laiko skyre, spermos gerinimui ir naturalioms pastangoms, jei galeciau atsukti laika atgal, visgi bandyciau ivf. Dabar viskas sparciai blogeja... 8 iui seniau, 4 per antra bandyma, ivf. Rezultatu nera, sperma nuolat blogeja, tamoxifenas irgi stebuklu nepadare. Atsisakyta kavos, alkoholio, vyras neina i pirti, sveikai maitinasi... Neturiu atsakymu.
Atsakyti
Bet nesuprantu, ka=kur tai vistiek gal turi būti priežastis, kodėl ta vyro sperma blogėja, nes nu mano supratimu tas nevaisingumas kaip liga, o ligas kažkas sukelia. Kaip pirmu atveju buvo bakterija, taip ir dabar gal kažkas yra jam..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 16, 19:14)
Bet nesuprantu, ka=kur tai vistiek gal turi būti priežastis, kodėl ta vyro sperma blogėja, nes nu mano supratimu tas nevaisingumas  kaip liga, o ligas kažkas sukelia. Kaip pirmu atveju buvo bakterija, taip ir dabar gal kažkas yra jam..

Aisku, kad yra priezastis, tik deja, jos neranda... Viskas daryta, ka galima sugalvoti, echoskopija, hormonai, spermos paselis, prostatos sekreto paselis, bendri organizmo rodikliai, vaziavom i kijeva, ten aparatura superine, irgi priezasciu nerado, sakyciau, kazkokie esminiai genetiniai trikdziai, bet viena vaika tai turim.. Imunologinius tyrimus darem... Visi sako, kad vyrisko nevaisingumo priezAstys nenustatomos, mokslas dar tiek nepasiekes..
Papildyta:
Beje, pirma karta nebuvo tik bakterija.. Tai nebuvo pirmas paselis, nepastojau 3,5 metu, buvo blogas judrumas visa laika, o paselis buvo darytas ir nebuvo bakteriju. Ir ta, kuria radom paskui, clebsiela pneumonia, pasak Zilaitienes, nera esmine ir kazin ar galejo taip blogint sperma..
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 09 13, 11:06)
O tai pas jus visai nera spermiuku (ir ne karto nebuvo), ar yra, tik visi negyvi?

vyro diagnoze azoospermija verysad.gif o as naivuole vis tikiuosi kazko stebuklo, noriu dabar ji pas urologa siusti, gal priezastys paaiskes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 12, 18:18)
O kad tau 30, tai zinai, man irgi beveik tiek pat, o vyras dar 10 metu vyresnis uz mane ax.gif

Ir pas mus viskas taip pat 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 16, 00:50)
Ir kur daret ta IUI, jei ne paslaptis?... Su trim milijonais neturetu daryti, bet dabar jums belieka palinketi sekmes, pagalvokit, akd trys milijonai nera mazai, kai reikia tik vieno, juk visko buna 4u.gif

Taip.. Darė G. Bogdanskienė.. Kadangi maišė iš 2 kiekių spermą, tai po praplovimo gavosi 11 milijonu A+B.. Bet vis tiek mazai pagal mane verysad.gif Dar idomu, ar jus pries IUI apziurinejo gydytoja? Man is vakaro suleido ovuliacija skatinančius, o ant rytojaus atvaziavau ir iskart padare IUI, net nepaziurejo, ivykusi ta ovuliacija ar ne.. O gal ir neturi ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2012 09 17, 08:30)
Ir pas mus viskas taip pat  4u.gif
Taip.. Darė G. Bogdanskienė.. Kadangi maišė iš 2 kiekių spermą, tai po praplovimo gavosi 11 milijonu A+B.. Bet vis tiek mazai pagal mane  verysad.gif  Dar idomu, ar jus pries IUI  apziurinejo gydytoja? Man is vakaro suleido ovuliacija skatinančius, o ant rytojaus atvaziavau ir iskart padare IUI, net nepaziurejo, ivykusi ta ovuliacija ar ne.. O gal ir neturi ziureti?

Taip ir galvojau, kad B...
Niekada ji neziuri, ji net stimuliuodavo mane telefonu, kas menesi dariausi 6 IuI pas ja ir paskui dar dvi, niekad neziurejo, tik paskui suzinojau, kad tai pavojinga, gali buti like cistu nuo praeitos stimuliacijos. Viena karta atvaziuojam i echo, o jos nera, komandiruoteje, sesele raso jai sms, gauna atsakyma ir garsiai perskaito: "sakiau man nesukti galvos, as konferencijoje, skirkit pirmadieniui ir daugiau manes netrukdykite". Sesele taip israudo...
Beje, del sprogduku irgi..per antra IUi paskyre laika,kada leistis, o as matau,kad negerai, turetu buti 36 val, o yra 24. Pasakiau, sako, susimaisem. Jei tai butu buvusi pirma IUI, buciau net nezinojusi. Daug tikiu dalyku buvo...
11 milijonu teoriskai nera taip blogai, pabandykite atsipalaiduoti ir tiketis sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 09:45)

Na va.. Mes pas gyd. Lankėmės tik keletą kartų, bet su kiekvienu kartu vis daugiau abejonių ji man kelia.. Ne dėl profesionalumo, bet dėl požiūrio į klientą. Aš atvykusi pasakiau, kad esu turėjusi problemų su cistom. Ji padare echo del gimdos, paziurejo, kad gimdos forma normali, folikulas beveik susiformavęs ir iskart paskyre ant rytojaus darytis IUI. O kai apsirengaiu ir paklausiau, kaip ten mano cistos, tai ji.. pamirso paziureti.. doh.gif
Rytojaus diena atvykome IUI. Kaip minėjau, atėjau ir iškart atliko procedūrą, net neapžiūrėjusi manęs (o gal manęs nesuveikė tie vaistai..) Beje, man IUI irgi padarė po 24 val.. tik as tai tik dabar sužinojau, kad turėjo praeiti 36... verysad.gif
Tai suprantu, kad ismetem i bala 1400 lt, daugiau pas ja turbut nebeisiu schmoll.gif

Girdejau, kad gyd. Gricius vazineja po LT ir atlieka tyrimus, gal pas ji reiks uzsirasyti bent konsultacijai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 17 rugsėjo 2012 - 08:39
1400? blink.gif Tiek dabar kainuoja IUI?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 11:24)
1400?  blink.gif  Tiek dabar kainuoja IUI?

Ne.. turėjau omeny visą apsilankymą pas gydytoją: pirmine konsultacija, spermograma, echoskopa, IUI.. Pati IUI kainavo 600 Lt. bey jei ji atlikta nelaiku ir neteisingai (kaip man ir kyla itarimas), tai i bala ismesti visi pinigai tuomet.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2012 09 17, 10:43)
Ne.. turėjau omeny visą apsilankymą pas gydytoją: pirmine konsultacija, spermograma, echoskopa, IUI.. Pati IUI kainavo 600 Lt. bey jei ji atlikta nelaiku ir neteisingai (kaip man ir kyla itarimas), tai i bala ismesti visi pinigai tuomet..  verysad.gif

Supratau 4u.gif na, foliai dar turbūt buvo neovuliavę, bet negali žinot, kitos kaip tik tuo džiaugiasi 4u.gif

O pirmąją dukrytę natūraliai pagavot? 4u.gif
Atsakyti