Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Atisa @ 2012 09 17, 06:30)
Ir pas mus viskas taip pat  4u.gif
Taip.. Darė G. Bogdanskienė.. Kadangi maišė iš 2 kiekių spermą, tai po praplovimo gavosi 11 milijonu A+B.. Bet vis tiek mazai pagal mane  verysad.gif  Dar idomu, ar jus pries IUI  apziurinejo gydytoja? Man is vakaro suleido ovuliacija skatinančius, o ant rytojaus atvaziavau ir iskart padare IUI, net nepaziurejo, ivykusi ta ovuliacija ar ne.. O gal ir neturi ziureti?

Man irgi ji neziuredavo pries procedura,nors kitos merginos minejo , kad kitose klinikose gydytojai paziuri,bet merginos ne karta minejo,kad buna visokiausiu stebuklu kai nubuna dar ovuliave,nesuprasi kaip istikruju turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlgrinda @ 2012 09 17, 00:59)
vyro diagnoze azoospermija  verysad.gif o as naivuole vis tikiuosi kazko stebuklo, noriu dabar ji pas urologa siusti, gal priezastys paaiskes  unsure.gif

O tai visus kartus buvo tokia diagnoze?
Jei nesate buve pas urologa, aisku, kad reikia bent karta nueiti, juk gali buti ir kokios nors pagydomos priezastys 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 16, 18:41)
Prastai... Po begales papildu uz tukstancius LT, po gydymo pas urologus, andrologus, imunologus sperma pablogejo, darem IVF, trecia para embrioniukai pradejo blogai vystytis, sake, vyriskas faktorius veikia, jei trecia para pablogeja,  is ICSI apvaisintu 13 puikiu embrionu liko dvi blastocistos, deja, nepaailiko jos pas mane... Dabar gedejimo procesas... Beviltiskumas... O mes, naivuoliai , tikejomes naturaliai, gerem vitaminus, selena, cinka, q 10, carnitina, arginina, omega, foli, tribulus, begales preparatu,kurie kelia testo (naturaliu), bebru sruoglius, biciu pieneli, maca, ir dar begales viso kito ir tikejomes pastoti naturaliai... Naivuoliai...

Labai gaila, negaliu patiketi, kad jums vel nepavyko verysad.gif Skaiciau IVF temoje, tikrai labai liudna... Laikykis, mums turi pasisekti group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *River*: 17 rugsėjo 2012 - 11:18
QUOTE(*River* @ 2012 09 17, 12:18)
Labai gaila, negaliu patiketi, kad jums vel nepavyko verysad.gif Skaiciau IVF temoje, tikrai labai liudna... Laikykis, mums turi pasisekti group.gif

ačiū, aš irgi vis dar negaliu patikėti.....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 12:15)
Supratau 4u.gif  na, foliai dar turbūt buvo neovuliavę, bet negali žinot, kitos kaip tik tuo džiaugiasi 4u.gif

O pirmąją dukrytę natūraliai pagavot? 4u.gif

Taip, natūraliai.. Bet mano dukrytė yra iš pirmos santuokos (čia mano antroji santuoka) ir aš problemų jokių nesu turėjusi.. Tai matyt problema bus pas vyrą (jis jau yra turėjęs tokių problemų). Labai gaila būtų, jei nepavyktų, labai norim bendro vaikelio verysad.gif Bet ką aš čia.. juk visos čia vienodai nori 4u.gif
Bandysiu pasiimti visus dok. iš B.. ir eiti konsultacijai pas Gricių, gal jis ką įžvelgs naujo.

Sėkmės visoms, laukiančioms gandrų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 10:24)
1400?  blink.gif  Tiek dabar kainuoja IUI?

Mums BAKe kainuodavo apie 1000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 17 rugsėjo 2012 - 15:53
QUOTE(Atisa @ 2012 09 17, 13:24)
Taip, natūraliai.. Bet mano dukrytė yra iš pirmos santuokos (čia mano antroji santuoka) ir aš problemų jokių nesu turėjusi.. Tai matyt problema bus pas vyrą (jis jau yra turėjęs tokių problemų). Labai gaila būtų, jei nepavyktų, labai norim bendro vaikelio  verysad.gif  Bet ką aš čia.. juk visos čia vienodai nori  4u.gif
Bandysiu pasiimti visus dok. iš B.. ir eiti konsultacijai pas Gricių, gal jis ką įžvelgs naujo.

Sėkmės visoms, laukiančioms gandrų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Supratau, linkiu sekmes, kad tik pavyktu 4u.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 17, 16:53)
Mums BAKe kainuodavo apie 1000.

Girdejau, ten viskas brangu...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 18:53)
Girdejau, ten viskas brangu...

Ne tas žodis doh.gif
Vien dėl OK ten lankiausi.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 16, 18:41)
Prastai... Po begales papildu uz tukstancius LT, po gydymo pas urologus, andrologus, imunologus sperma pablogejo, darem IVF, trecia para embrioniukai pradejo blogai vystytis, sake, vyriskas faktorius veikia, jei trecia para pablogeja,  is ICSI apvaisintu 13 puikiu embrionu liko dvi blastocistos, deja, nepaailiko jos pas mane... Dabar gedejimo procesas... Beviltiskumas... O mes, naivuoliai , tikejomes naturaliai, gerem vitaminus, selena, cinka, q 10, carnitina, arginina, omega, foli, tribulus, begales preparatu,kurie kelia testo (naturaliu), bebru sruoglius, biciu pieneli, maca, ir dar begales viso kito ir tikejomes pastoti naturaliai... Naivuoliai...

Neteisybe kokia sad.gif stiprybes! Linkiu tik geriausio!!!
Atsakyti
o jei spermiukai leti,bet sake kad pastojimui netrugdo ir gydimo jokio neskiria,gal sakau kokiu vitaminu duot v pagerti?
Atsakyti
o aplamai, kiek reikia minimaliai tų judrių spermiukų milijonais, ar kaip, kad pastoti natūraliai? Ar yra kažkoia riba, kai jau pasako padės tik IUI ar IVF?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 17, 19:53)
Supratau, linkiu sekmes, kad tik pavyktu 4u.gif

Ačiū, ir jums sėkmytės 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 17, 22:21)
Neteisybe kokia sad.gif stiprybes! Linkiu tik geriausio!!!

Aciu 4u.gif

QUOTE(Bryana @ 2012 09 17, 22:30)
o jei spermiukai leti,bet sake kad pastojimui netrugdo ir gydimo jokio neskiria,gal sakau kokiu vitaminu duot v pagerti?

ziurint, kiek tas leti, jei tikrai leti, trukdo..vitaminu visada galima pagerti, zinoma.

QUOTE(Ragany @ 2012 09 17, 22:37)
o aplamai, kiek reikia minimaliai tų judrių spermiukų milijonais, ar kaip, kad pastoti natūraliai? Ar yra kažkoia riba, kai jau pasako padės tik IUI ar IVF?

Teoriskai IUI reikia minimum 5 milijonu geru,sveiku ir judriu. O naturaliai.. Buna visaip. Teoriskai IUi siulo, jei kiekis <20 mln/ml arba A+B<50%.

QUOTE(Atisa @ 2012 09 18, 08:13)
Ačiū, ir jums sėkmytės 4u.gif  ax.gif  ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti