Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Hm.. Pas mus A+B-20 proc. IUI siule, bet jei as neturiu kantrybes ir nenoriu laukt, nes ale sansu pastot naturaliai yra, ir liepe tik bandyt. Kai kalbejom apie tyrima man buvo taip blink.gif nes vyras sako- as stengiaus kuo greiciau is paskutiniuju, nes mol ka ten veikt.. Na, is kambariuko isejo gal po 5 min.. Tai sakiau tokios klaidos nebedarysiu, tegul pasidaro namie. Ir sian vaziuos dantu tvarkyt, pas ji virs vieno danties vis susirenka pulinys, tai manau, gal irgi prisidejo kazkiek prie prasto rezultato..rezultate manau, kad musu spermograma nebuvo tiksli del daugelio niuansu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 18, 08:48)
Hm.. Pas mus A+B-20 proc. IUI siule, bet jei as neturiu kantrybes ir nenoriu laukt, nes ale sansu pastot naturaliai yra, ir liepe tik bandyt. Kai kalbejom apie tyrima man buvo taip blink.gif nes vyras sako- as stengiaus kuo greiciau is paskutiniuju, nes mol ka ten veikt.. Na, is kambariuko isejo gal po 5 min.. Tai sakiau tokios klaidos nebedarysiu, tegul pasidaro namie. Ir sian vaziuos dantu tvarkyt, pas ji virs vieno danties vis susirenka pulinys, tai manau, gal irgi prisidejo kazkiek prie prasto rezultato..rezultate manau, kad musu spermograma nebuvo tiksli del daugelio niuansu..

Na,maniskiui tai darant namie tik mililitru buvo daugiau, bet nei spermiuku kiekis, nei kokybe labai nesikeite. O 20 proc yra mazai, aisku, visada yra teorine tikimybe pastoti, taip sakant, juk prasiskverbia tik vienas, bet siaip... Na, pakartokit tyrima, gal bus kiti rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Kiekis ir pas mus mazas buvo, o kai is manes isbega tai slapia ir slapia as doh.gif musu tame 1,5ml buvo 132mln, beeeet daug negyvu, ir pas mus ilgi susilaikymo tarpai budavo.. Labai ilgi..
Atsakyti
Oho, is tokio kieko tikrai gal uztenka 20% thumbup.gif
Is taves isbega ir tavo, ne tik jo, tai irgi turi itakos. Na bet pabandykit 4u.gif
Atsakyti
Taip mum gydytojas taip pat ir sake. As kai buvau kazkiek skaicius, jis man skiedzia, kad pastot naturaliai galiu,tik kantrybes biski, o as jam aiskinu, kad su tokio diagnozem tik IUI arba IVF, tai jis tuomet uzsieme matematika, ir liepe klausytis ka JIS man sako doh.gif
Atsakyti
Idomu, pas ka lankotes, kiek girdejau, Pleskaciauskas yra toks aiskintojas... Bet nuo jo visos bega.
Atsakyti
Noreciau ir as zinot, bet neisivaizduoju.. Tikrai ne pas ji, nes mes Klaipedoj.. Diedas toks metuose tas daktaras.. Prades nuo siandi ryt savo vitaminus jau..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 18, 08:48)

Pas mus birzeli ir liepa irgi buvo A+B 20-25 proc. ir sake tik IUI (koncentracija irgi buvo gana didele). Aisku, gal ir del kitu priezasciu siule, del amziaus, del to, kad mano vyras linkes i prostatos infekcijas ir jos bet kada gali atsinaujinti, del to, kad jei yra daug negyvu spermiuku (pas mus buvo 60%), tai jie trukdo gyviesiems prasibrauti iki tikslo ir t.t.

Bet siaip, teoriskai, naturaliai per 1 metus galima pastoti tik tada, kai yra normospermija. Aisku, tai nereiskia, kad jei sperma siek tiek blogesne uz norma, tikimybe pastoti pasidaro nuline, bet sumazeja.

Musu atveju, per rugpjuti netyrem, o rugsejo pradzioje A+B buvo 0%, C - 7% ir visi kiti negyvi verysad.gif Taip kad tikrai labai gaila, kad per tuos kelis menesius kol buvo salyginai gera sperma taip ir nepasidarem nei IFV, nei IUI verysad.gif
Atsakyti
O jus kazka geret, kad bandyt pagerint? Tikriausiai reikia ziuret ne tik i procentus, bet ir i realius skaicius..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 18, 08:31)
Noreciau ir as zinot, bet neisivaizduoju.. Tikrai ne pas ji, nes mes Klaipedoj.. Diedas toks metuose tas daktaras.. Prades nuo siandi ryt savo vitaminus jau..

Sveikutė,
įsiterpsiu ir aš į jūsų pašnekesius blush2.gif ar tik ne pas Radziminską arba Raševskį lankotės?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 09 18, 09:50)
O jus kazka geret, kad bandyt pagerint? Tikriausiai reikia ziuret ne tik i procentus, bet ir i realius skaicius..

Mums papildai niekada nepadedavo. Jau ne viena karta isbandyta. Padejo, kad pagaliau issigyde prostatos infekcija (t.y. gere antibiotikus smile.gif) Bet kas is to, gal puse metu buvo kazkiek tu A+B, o dabar per 1.5 men. vel beveik visi pasidare negyvi. Turbut atsinaujino infekcija (dar nepasidarem tyrimu, tai tiksliai nezinau).

O jus tik ta viena spermograma daret? Siaip jau rekomenduojama padaryti bent kelias, kad daryti kokias nors isvadas.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 09 18, 10:04)
Sveikutė,
įsiterpsiu ir aš į jūsų pašnekesius blush2.gif ar tik ne pas Radziminską arba Raševskį lankotės?

Nezinau as pavardes. Recepto jokio negavom, apart lapeli, tai neisivaizduoju, kas jis toks. Kudas toks, aukstas su usais. Jolsanoj buvom mes. O gal jus zinot koki gera gydytoja, rekomenduot galetumet?

QUOTE(*River* @ 2012 09 18, 10:10)
Mums papildai niekada nepadedavo. Jau ne viena karta isbandyta. Padejo, kad pagaliau issigyde prostatos infekcija (t.y. gere antibiotikus smile.gif) Bet kas is to, gal puse metu buvo kazkiek tu A+B, o dabar per 1.5 men. vel beveik visi pasidare negyvi. Turbut atsinaujino infekcija (dar nepasidarem tyrimu, tai tiksliai nezinau).

O jus tik ta viena spermograma daret? Siaip jau rekomenduojama padaryti bent kelias, kad daryti kokias nors isvadas.

Tai greiciausiai, kad bus infekcija kokia, nes manyciau priezastis turi but.. Pas maniski leukocitu pedsaku dar buvo..
Jo, viena tik.. O vyras sustravojo dar, oj kam namie, as ten galiu, o kai nuvaziavom - mikt mikt, veidelis raudonuoja, zodziai uzsikerta doh.gif o sako, kenkia stresai..
Atsakyti