Sveikos, pribrendo reikalas susipažinti su naujais Juozo Statkeviciau kvepalais;) Niekur nerandu, ar skiriasi natos? Jei taip tai kurios?

QUOTE(ausrele @ 2013 01 24, 12:25)
Sveikos, pribrendo reikalas susipažinti su naujais Juozo Statkeviciau kvepalais;) Niekur nerandu, ar skiriasi natos? Jei taip tai kurios? 

Nesiskiria nuo senųjų senajam buteliuke
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 24, 09:35)
Ambre Gris? Ten ta pilkoji ambra, su surymelio natomis, man ji ne balzamine, o labiau prieskonine- sausainine su vos juntamomis surumo natomis. Labai rami, prie kuno. Prieskoniai (kazkas panasaus i prieskoniu misini glögui), berods immortelle pedsakus jauciu (ar kokios kitos dziovintos lengvai salstelejusios geles) ir pavienes "druskingesnes" nateles.
Tep, tep, ten tokios gėlės, vadinamos šlamučiais (immotelle), suteikiančios sausoką, saldų, šiekt tiek dulkėtą aromatą. Ambros nelabai ten ir įmanoma surasti.

QUOTE(audronasak @ 2013 01 21, 21:27)
Gafsa, taigi ten NE KAŽKOKS Decolte
o žiauriai turbo nerealiai DIZAINERIŲ BUTIKAS. Nueisi, išeit nebenorėsi 

Vakar apie to butiko savininkus rodė Stiliaus laidoje.
Jau ne viena karta SMe sakiau kad tie puslapiai kur atseit pagal kodus galima nustatyti kvepalu/kosmetikos galiujimo laika yra nesamone. Jau ne karta rasiau kad asmeniskai buvau radusi neatitikima 2 kartus. Su Lancome kremine pudra kuri pasak juos kad buvo pagaminta pries pora metu nors ji buvo tik keli menesiai kaip pasirodziusi kaip naujove. Ir MAC skaistalai kurie buvo limitke ir as zinau kada ir kokioje kolekcijoje jie buvo isleisti (pries vos ne 15 metu) o pagal kodus rode kad jie nauji.
Tai va turiu dar viena irodima.
Pries Naujuos Metus (gerokai pries juos) nupirkau Dior Addict PP buteliuka. Speju kad ir pas Amarili, pas kuria nupirkau, jis gerokai pastovejo.
Tai va pagal jo koda (ant diezutes ir duteliuko) rodo kad jis pagamintas si sausi - 2013 metais.
Tai va turiu dar viena irodima.
Pries Naujuos Metus (gerokai pries juos) nupirkau Dior Addict PP buteliuka. Speju kad ir pas Amarili, pas kuria nupirkau, jis gerokai pastovejo.

QUOTE(v-i-k-a @ 2013 01 24, 14:32)

mano nuomone tie kodai po kurio laiko kartojasi, todėl ir gaunasi tokie neatitikimai.. kodai susidubliuoja jau išleistų ir naujos serijos ir rodo nesąmones..
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 01 24, 14:37)
mano nuomone tie kodai po kurio laiko kartojasi, todėl ir gaunasi tokie neatitikimai.. kodai susidubliuoja jau išleistų ir naujos serijos ir rodo nesąmones..
Visgi tai šioks toks išsigelbėjimas, ypač perkant kosmetiką, man jie labai padeda apsispręsti perkant.
QUOTE(jovita1972 @ 2013 01 24, 15:45)
Visgi tai šioks toks išsigelbėjimas, ypač perkant kosmetiką, man jie labai padeda apsispręsti perkant.
Koks issigelbejimas jai tai nesamone???

QUOTE(eglegle @ 2013 01 24, 08:36)
Nesiskiria nuo senųjų senajam buteliuke
aišku,dėkui

QUOTE(v-i-k-a @ 2013 01 24, 15:52)
ai, na kas tikės konkrečiais faktais, jeigu ant kiekvieno kampo kartojama, kad tie kodai yra šventas daiktas, apsaugantis nuo fuflių, o ką jau ten bekalbėt apie senatvę

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 01 24, 14:37)
vat, tą patį pagalvojau