Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 24, 09:35)
Ambre Gris? Ten ta pilkoji ambra, su surymelio natomis, man ji ne balzamine, o labiau prieskonine- sausainine su vos juntamomis surumo natomis. Labai rami, prie kuno. Prieskoniai (kazkas panasaus i prieskoniu misini glögui), berods immortelle pedsakus jauciu (ar kokios kitos dziovintos lengvai salstelejusios geles) ir pavienes "druskingesnes" nateles.

QUOTE(straige @ 2013 01 24, 11:22)
Tep, tep, ten tokios gėlės, vadinamos šlamučiais (immotelle), suteikiančios sausoką, saldų, šiekt tiek dulkėtą aromatą. Ambros nelabai ten ir įmanoma surasti.

Ačiū.
Atsiliepimai skirtingi, bet suintrigavo. Pabandyti.
O kaip būčiau norėjusi išgirsti: rami, prie kūno, su šlamučio natomis, suteikiančiomis sausoką, šiek tiek dulkėtą aromatą smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 24 sausio 2013 - 23:33
Jei kam patinka Diptyque kvapai, keletas ju yra spaceNK.uk sale po 20-25£ 100ml 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Noriu paklausti zinoviu, ar skiriasi kvapas Boudoir Vivienne Westwood toks:
user posted image
ir toks:
user posted image

Ir aplamai, ar buna, kaip tas antras, originalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 29 sausio 2013 - 10:40
QUOTE(Mike5 @ 2013 01 29, 11:38)
Sveikos, merginos. Noriu paklausti zinoviu, ar skiriasi kvapas Boudoir Vivienne
ir toks:
user posted image

Ir aplamai, ar buna, kaip tas antras, originalu?

Kažkada, kai mūsų išpardėj buvo toks buteliukas pasirodęs, irgi gūglinausi - man metė tokius tik ebay. Todėl ir suabejojau ar būna. O kai abejoju - niekad neperku. Bet toli gražu neteigiu, kad čia nebus kokia limitkė ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Daim_Blond @ 2013 01 26, 13:54)
Jei kam patinka Diptyque kvapai, keletas ju yra spaceNK.uk sale po 20-25£ 100ml 4u.gif

Aciu, kaip tik mintys ikyriai sukasi apie Ofresia 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Rutule 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 29 sausio 2013 - 15:12
http://parfumexpress...-EDT-50-ml.html
http://parfumexpress...EDP-100-ml.html
gal zinote, ar skaniai kvepia sie kvepaliukai ?
Atsakyti
Panoramos Douglase yra Fordų: Neroli Portofino, Black Orchid EDP, White Patchouli ir Violet Blonde smile.gif
Atsakyti
Aš nestandartiniu klausimu - kiek maždaug pšykų yra 5ml.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 01 31, 09:33)
Aš nestandartiniu klausimu - kiek maždaug pšykų yra 5ml.? smile.gif

Pšykas pšykui nelygu, skirtingi purkštukai skirtingai skleidžia.
paėmiau atomiką 5 ml, pripyliau vandenuko ir išpurškiau (pilnais paspaudimais). 41 pilnas ir du pridusę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 30, 17:46)
Panoramos Douglase yra Fordų: Neroli Portofino, Black Orchid EDP, White Patchouli ir Violet Blonde  smile.gif

o-pa-pa clap_1.gif

ačiū, eglegle smile.gif skrisiu pasišniukštinėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 30, 18:46)
Panoramos Douglase yra Fordų: Neroli Portofino, Black Orchid EDP, White Patchouli ir Violet Blonde  smile.gif

Ne kiek ne nustebau. Fordai jau spejo tapti popsu.
Atsakyti