Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Lelina @ 2012 09 19, 15:23)
O stai kokius "didelius" moliugus uzaugino 1-us metus auginanti sodininke  biggrin.gif

Stovi vietoje su augimu jie ir net nezinau ka man su jais daryti  g.gif

user posted image

ax.gif o , aš irgi tokį turiu...užasugo tik vienas vaisius, bet normalaus dydžio...bet tik vienas biggrin.gif
Atsakyti
Dalis moliūgų derliaus jau nurinktas bigsmile.gif

Merginos, atkreipkite dėmesį į savo miesto savaitgalio temperatūras unsure.gif
Atsakyti
ugum.. atkreipiau jau doh.gif doh.gif
Atsakyti
g.gif sunku kažką nuspėti pagal tas prognozes...pagrinde , rašo , kad Vilniuje naktimis bus 8-9 , ir taip panašiai laikysis...tai nieko dar moliūgams g.gif
Atsakyti
biggrin.gif kelis nuskyniau ir aš...
viena iš veislių
user posted image
Sweet dumpling
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 20, 06:48)
g.gif sunku kažką nuspėti pagal tas prognozes...pagrinde , rašo , kad Vilniuje naktimis bus 8-9 , ir taip panašiai laikysis...tai nieko dar moliūgams g.gif

bet kad Vilniui žada tik ~4. Pas mus aiškiai nusimato šalnos, jeigu jau tik tiek težada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 20, 09:10)
bet kad Vilniui žada tik ~4. Pas mus aiškiai nusimato šalnos, jeigu jau tik tiek težada  doh.gif

g.gif hm...sakau , skirtingi šaltiniai skirtingai rašo... g.gif bet lietų dar irgi vis rodo , tai jeigu lis , tai nebus šalnos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 rugsėjo 2012 - 08:22
Diuni, kokie grazus wub.gif

Ir zinok zmogau ar skinti jau juos ar dar ne g.gif Pernai panasiu metu nuskyniau.. o paskui kad atsilo-gailejausi...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 20, 10:32)
Diuni, kokie grazus wub.gif

Ir zinok zmogau ar skinti jau juos ar dar ne g.gif Pernai panasiu metu nuskyniau.. o paskui kad atsilo-gailejausi...

g.gif tai va...na šie mažyliai tai tik dalis dar užaugusių pilnai...o didieji- daugumoj dar nesukietėję schmoll.gif dar jiems reikia šiek tiek laiko...nu gal dar nebus tų šalnų g.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 09 20, 07:48)

Savaitgalį temperatūros ~4-5 C, dienomis- 11-14 C. Šitie maždaug neklysta, kiek pasižiūriu. Prie tokių temperatūrų moliūgai nei auga, nei noksta- tiesiog guli lysvėje.

O sweet dumpling įspūdingai atrodo. Tik kam nupjovėte kotelius?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 09 20, 12:00)
Savaitgalį temperatūros ~4-5 C, dienomis- 11-14 C. Šitie maždaug neklysta, kiek pasižiūriu. Prie tokių temperatūrų moliūgai nei auga, nei noksta- tiesiog guli lysvėje.

O sweet dumpling įspūdingai atrodo. Tik kam nupjovėte kotelius?

ax.gif paruošiau kepimui...šįvakar kepsiu šiuos du biggrin.gif ai , o aš jų nepjoviau- jie man gražiai taip nulūžo patys...
tai gal dar bus bobų vasara , ar jau ji buvo rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 rugsėjo 2012 - 11:17
QUOTE(diuni @ 2012 09 20, 11:15)
tai gal dar bus bobų vasara , ar jau ji buvo rolleyes.gif  g.gif

oi, tikiuosi, kad ji dar pries akis biggrin.gif Na, siaip bobu vasara gi rugsejo pabaigoj-spalio pradzioj buna.
MB sake, jog Rusijai zadama ilga bobu vasara. Tai gal ir pas ruduo bus grazus?..
Atsakyti