Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Galvonaitė sakė,bobų vasara bus už savaitės ar dviejų.....
Atsakyti
na va, jau ir šalnas pranešė. Na, mano arbūzai ir moliūgai jau namie, jiems pasisekė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 20 rugsėjo 2012 - 19:33
QUOTE(saintlina @ 2012 09 20, 20:33)
na va, jau ir šalnas pranešė.

A kiba pasiutot.Mano tik pusė nuskinta doh.gif Nu tikiuosi tik dievo užmirštiems kaimams ana prognozė paskelbta:geda2:
Bet jau tikrai rytoj visus moliūgus skinsiu.Buvo nebuvo ta bobų vasara ir šiltas ruduo Rusijoj irnesakyk.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir ryt varysiu viska skinti... o kada pranese, kad bus?
Jauciu nereik laukti siemet bobu vasaros... schmoll.gif Nebus jos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 21, 09:15)
as ir ryt varysiu viska skinti... o kada pranese, kad bus?
Jauciu nereik laukti siemet bobu vasaros...  schmoll.gif  Nebus jos schmoll.gif

praejusiai nakciai pranese smile.gif
O delfis jau irgi bando bobu vasara siemet nuknist g.gif Bet as optimiste - manau, kad ji bus biggrin.gif Tik geriausia jos laukt, kai viskas, kas bijo salnos, susandeliuota namie.
Atsakyti
Labutis,
šiemet su mano Sniegiais nieko gero, nei arbūzų nei sėklų doh.gif Tad iš anksto labai prašau jų sėklų kas turėsite. 4u.gif Bandysim kitais metais vėl.

Pas mus sodyboje buvo šalna šą naktį.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 09 21, 10:15)
o kada pranese, kad bus?

Vakar likusį moliūgų likutį sutvarkiau lysvėse ir palikau nakčiai termometrą tarp lapų- Vilniaus rajone buvo +2 C unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 10:19)
praejusiai nakciai pranese  smile.gif

aisku.. pavelavau mastau.gif

QUOTE(yerena @ 2012 09 21, 10:45)
Vakar likusį moliūgų likutį sutvarkiau lysvėse ir palikau nakčiai termometrą tarp lapų- Vilniaus rajone buvo +2 C  unsure.gif

Oho.. tikiuosi pas mus nebuvo unsure.gif Vat ka reiskia kai tik savaitgaliais galim padirbeti unsure.gif
Atsakyti
kazkaip nesitikejau tokios saltos nakties verysad.gif mano orchidejos vandos puse pumpuru pajuodo verysad.gif verysad.gif kausas as visiskas, kad palikau ja dar sianakt lauke..
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 11:40)
mano orchidejos vandos puse pumpuru pajuodo  verysad.gif  verysad.gif

aik tu sau blink.gif Nusprogciau is pasiutimo doh.gif (as vandos jau keli metai prazydint negaliu..)
Na, nieko, neliudek, like ziedeliai dziugins smile.gif Prikaups jegu geliukas ir kitais metais dar daugiau pumpuru sukraus.
Atsakyti
o Birstone nieko nesuprantu, ejau moliugus ziuret ogo tokie patys, chm salnos nebuta ax.gif
Atsakyti
saintlina wub.gif wub.gif wub.gif derlius!!!

dar kart dėkui už sėklytes 4u.gif aciuks.gif

Pas man nedidukai visai, bet skanūūūūūūs essen.gif
user posted image
Atsakyti