QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 12:40)
kazkaip nesitikejau tokios saltos nakties
mano orchidejos vandos puse pumpuru pajuodo
kausas as visiskas, kad palikau ja dar sianakt lauke..

Lerikyte užjaučiu

QUOTE(Otaip @ 2012 09 21, 15:23)
smagu, kad užaugo

QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 18:26)

...bijau, kad nea - nes gi sėklas imsiu iš tokių mažokų

na, rekomenduoja sėklas imti iš didžiausių, skaniausių ir ploniausia žieve. Bet nemanau, kad iš nediduko arbūzo sėklų negalėtų užaugt didesnis arbūziokas

a jums visi tie arbuzai neapsidulkina tarpusavyje
nes pas mane panasu, kad dulkinasi persidulkina- daugiau neikad neimsiu savu seklu nei is jokiu arbuzu, nei is moliugu, nei is cukiniju- net tos pindos- pernai buve geltonos pailgos siemet i dryzuotas ir striukas pavirto, kazkoks moliugo ir cukinijos hibridas gavosi

QUOTE(vobla @ 2012 09 21, 19:39)
a jums visi tie arbuzai neapsidulkina tarpusavyje
nes pas mane panasu, kad dulkinasi persidulkina- daugiau neikad neimsiu savu seklu nei is jokiu arbuzu, nei is moliugu, nei is cukiniju- net tos pindos- pernai buve geltonos pailgos siemet i dryzuotas ir striukas pavirto, kazkoks moliugo ir cukinijos hibridas gavosi 

o is kur tada pvz snieguciu seklu reiktu gaut?

QUOTE(vobla @ 2012 09 21, 18:39)
a6 auginau tik vienus arbūzus, tai nebuvo jiems kur sugriešyt

arbuziukes, o kada jau zinot, kada pjaut arbuziuka? stuksenat? o gal jau is isvaizdos suprantat kada prinokes jis? nezinau kaipreikalai sode dabar, buvau pries dvi savaites tai toki kamuoliukai jau gulejo . vienas vienintelis sniegis( to tai labiausiai noriu seklu issikrapstyt, nes nugi sarmata bus vel saintlinos prasyt
), kitas krimson sweet... o dabar galvoju, o jei jie bus susikryzmine

QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 13:07)
aik tu sau
Nusprogciau is pasiutimo
(as vandos jau keli metai prazydint negaliu..)
Na, nieko, neliudek, like ziedeliai dziugins
Prikaups jegu geliukas ir kitais metais dar daugiau pumpuru sukraus.

Na, nieko, neliudek, like ziedeliai dziugins

QUOTE(nila_ks @ 2012 09 21, 16:56)
Dekui merginos, pati kalta

didžioji dalis šios vasaros derliaus (dar keletą gražuoliukų ir visai ne mažuliukų prieš savaitę nuskynėm ir rūsin sunešėm) - su tokiom atsargom (šiuo kartu buvo penki pilni karučiai su viršum) žiemos visai nebijom