Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Ir man nepavyko didelių užsiauginti, visi buvo apie 2 kg, bet labai skanūs, prinokę, skurytė plona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 12:40)
kazkaip nesitikejau tokios saltos nakties  verysad.gif mano orchidejos vandos puse pumpuru pajuodo  verysad.gif  verysad.gif  kausas as visiskas, kad palikau ja dar sianakt lauke..

Lerikyte užjaučiu console.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 09 21, 15:23)

Pas man nedidukai visai, bet skanūūūūūūs  essen.gif

smagu, kad užaugo thumbup.gif Kitais metais bus didesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 18:26)
smagu, kad užaugo  thumbup.gif  Kitais metais bus didesni  mirksiukas.gif

4u.gif
...bijau, kad nea - nes gi sėklas imsiu iš tokių mažokų blush2.gif O gal?
Atsakyti
na, rekomenduoja sėklas imti iš didžiausių, skaniausių ir ploniausia žieve. Bet nemanau, kad iš nediduko arbūzo sėklų negalėtų užaugt didesnis arbūziokas smile.gif
Atsakyti
a jums visi tie arbuzai neapsidulkina tarpusavyje g.gif nes pas mane panasu, kad dulkinasi persidulkina- daugiau neikad neimsiu savu seklu nei is jokiu arbuzu, nei is moliugu, nei is cukiniju- net tos pindos- pernai buve geltonos pailgos siemet i dryzuotas ir striukas pavirto, kazkoks moliugo ir cukinijos hibridas gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 09 21, 19:39)
a jums visi tie arbuzai neapsidulkina tarpusavyje g.gif  nes pas mane panasu, kad dulkinasi persidulkina- daugiau neikad neimsiu savu seklu nei is jokiu arbuzu, nei is moliugu, nei is cukiniju- net tos pindos- pernai buve geltonos pailgos siemet i dryzuotas ir striukas pavirto, kazkoks moliugo ir cukinijos hibridas gavosi doh.gif

o is kur tada pvz snieguciu seklu reiktu gaut? smile.gif manau kad arbuzai cia ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 09 21, 18:39)
a jums visi tie arbuzai neapsidulkina tarpusavyje g.gif 

a6 auginau tik vienus arbūzus, tai nebuvo jiems kur sugriešyt smile.gif O su moliūgais arbūzai jokių santykių neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 rugsėjo 2012 - 19:18
arbuzai gal ir ne- muset per daug uzsipesiau is pasiutimo. bet moliugai/cukijinos/dekorayviniai moliugeliai- viens su kitu smileysex.gif
pernai tai nuo tu mazu moliugeliu didieji tapo spuoguoti kaip rupuzes, o siemet tai mazi moliugai su dideliais susikryzmino, nu ir cukinija galas zino su kuom doh.gif
Atsakyti
arbuziukes, o kada jau zinot, kada pjaut arbuziuka? stuksenat? o gal jau is isvaizdos suprantat kada prinokes jis? nezinau kaipreikalai sode dabar, buvau pries dvi savaites tai toki kamuoliukai jau gulejo . vienas vienintelis sniegis( to tai labiausiai noriu seklu issikrapstyt, nes nugi sarmata bus vel saintlinos prasyt blush2.gif ), kitas krimson sweet... o dabar galvoju, o jei jie bus susikryzmine g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 09 21, 13:07)
aik tu sau  blink.gif  Nusprogciau is pasiutimo  doh.gif  (as vandos jau keli metai prazydint negaliu..)
Na, nieko, neliudek, like ziedeliai dziugins  smile.gif  Prikaups jegu geliukas ir kitais metais dar daugiau pumpuru sukraus.

QUOTE(nila_ks @ 2012 09 21, 16:56)
Lerikyte užjaučiu  console.gif

Dekui merginos, pati kalta doh.gif
Atsakyti
didžioji dalis šios vasaros derliaus (dar keletą gražuoliukų ir visai ne mažuliukų prieš savaitę nuskynėm ir rūsin sunešėm) - su tokiom atsargom (šiuo kartu buvo penki pilni karučiai su viršum) žiemos visai nebijom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 21 rugsėjo 2012 - 23:18