Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Venta9 @ 2012 10 10, 18:47)

tai galit rašyt į až ir atvažiuot kol turiu smile.gif
Atsakyti
Merginos o gal kuri galit atsiųsti arbūzų sėklyčių? blush2.gif aišku, už sutartą mokestį 4u.gif
Atsakyti
o gal kuriai darbstuolei uzderejo per daug moliugu? blush2.gif nupirkciau, jei be trasu auginat 4u.gif

siemet pati nesodinau, nes mama visada labai daug priaugindavo. o mama pagalvojo analogiskai: , kad as pati prisodinau ir ji visai nesejo, kad nereiketu kaip anksciau bepuvanciu ieskoti , kur padeti doh.gif biggrin.gif issiaiskinom tik rudeni, kai mazoji turejo pradeti darzoves skanauti doh.gif
Atsakyti
Labu dienu.

As pasigedau Ruta Meta (lyg) niko moterytes, ji praeita meta is a.a selekcininko seklytes gavo ir dalinosi su norinciomis, idomu ar nika pasikeite ar issiregistravo visai g.gif butu idomu suzinoti kaip jai paciai sekesi su arbuzeliai 4u.gif gal matet , gal regejot ja?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 10 13, 12:34)
Labu dienu.

As pasigedau Ruta Meta (lyg) niko moterytes, ji praeita meta is a.a selekcininko seklytes gavo ir dalinosi su norinciomis, idomu ar nika pasikeite ar issiregistravo visai  g.gif  butu idomu suzinoti kaip jai paciai sekesi su arbuzeliai 4u.gif  gal matet , gal regejot ja?? g.gif

drinks_cheers.gif Ir aš ją dažnai prisimenu su dėkingumu, bet nemačiau po to jokių jos žinučių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 10 13, 13:53)
drinks_cheers.gif  Ir aš ją dažnai prisimenu su dėkingumu, bet nemačiau po to jokių jos žinučių blink.gif

thumbup.gif reto gerumo zmogus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 10 13, 00:31)
o gal kuriai darbstuolei uzderejo per daug moliugu?  blush2.gif 

pas mane daug, bet kad aš tolokai nuo Kauno smile.gif
Atsakyti
O aš noriu pasidalinti patirtimi dėl cukinijų/moliūgų panaudojimo. Vakar prieš šalną nuskynėm cukinijų ir moliūgų likučius - mažyčius visai. Vienas anksčiau skintas moliūgas įskylęs buvo. Viską kartu supjausčiau ir padariau saldžiarūgščiai, kaip agurkus thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 13 spalio 2012 - 21:55
QUOTE(vasarema @ 2012 10 13, 22:52)
O aš noriu pasidalinti patirtimi dėl cukinijų/moliūgų panaudojimo. Vakar prieš šalną nuskynėm cukinijų ir moliūgų likučius - mažyčius visai. Vienas anksčiau skintas moliūgas įskylęs buvo. Viską kartu supjausčiau ir padariau saldžiarūgščiai, kaip agurkus  thumbup.gif .

4u.gif tikrai...o iš subrendusių ar gerai būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 10 14, 18:33)
4u.gif tikrai...o iš subrendusių ar gerai būtų g.gif

Mano vienas subrendes buvo, nulupau ji ir seklas isemiau, supjaustyta buvo kartu su jaunuciais, valgant nesijaucia jokio skirtumo. Mano kaimyne vien is subrendusiu daro.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 10 14, 21:13)
Mano vienas subrendes buvo, nulupau ji ir seklas isemiau, supjaustyta buvo kartu su jaunuciais, valgant  nesijaucia jokio skirtumo. Mano kaimyne vien is subrendusiu daro.

4u.gif Ačiū , bandysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
paskaitinejau tema ir nutyso seile pamacius arbuzus wub.gif noriu paklausti,kur perkate arbuzu ir melionu seklas? nes as visas seklas pirkau prekybos centre, tai melionai nesudygo, o vienas isdyges arbuzas nunyko dar budamas daigeliu unsure.gif noreciau pasiruosti seklu pavasariui ax.gif
Atsakyti