Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Aš darau pagal šį receptą:

Paprika su medumi

Paprika su medumi:

2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 10 09, 15:24)
Aš darau pagal šį receptą:
Paprika su medumi:

2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.

neįsivėlė klaidelė?
Atsakyti


2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė cukraus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.

Patikrinau. Jau dabar tikslu. Taisysiu ten kur kompe išsirašius, nes jau kelintą kartą tas pats..ačiū..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 10 09, 14:40)

Didžiulis ačiū, pasinauduosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 09 spalio 2012 - 16:50
Šitas receptas labai fainas. Atvažiuokit, pavaišinsiu..mačiau stiklainiukas dar spintelėje. Va jis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2012 10 09, 16:29)
Didžiulis ačiū, pasinauduosiu.


bet medaus kaitint negalima g.gif

Tam receptuke, pagal kurį daugelis forumiečių gamina, medaus šaukštelį deda tiesiai ant stiklainio dugno, o kartu ir česnako skiltelę, ir tik vėliau sudedamos apvirtos paprikos ir užpilama verdančiu marinatu.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 11:35)
saintlina, kaip su tuo arbuzu baiges? biggrin.gif



tai kad nežinau unsure.gif Kaimynkos nemačiau.. O mano kur namie buvo, pernokę abu buvo, nebuvo ką nešt, išmečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 09, 18:35)
bet medaus kaitint negalima  g.gif

Tam receptuke, pagal kurį daugelis forumiečių gamina, medaus šaukštelį deda tiesiai ant stiklainio dugno, o kartu ir česnako skiltelę, ir tik vėliau sudedamos apvirtos paprikos ir užpilama verdančiu marinatu.


Jo su medum kažkas ne taip.
Kaitint tikrai negalima
schmoll.gif
Atsakyti
Čia juk ne vaistams, o dėl skonio jį dedam. Medui niekas nenutinka tik praranda savo gerąsias savybes. Vien nuo cukraus ne toks būtų skonis, o čia medaus saldumas jaučiamas. Dėkit tada cukraus daugiau ir nedėkit medaus, jei bijot..
Čia tas pats, kas į arbatą šaukštelį įdėti. Aš dažniausiai į karštą dedu, nes nėra kantrybės laukt kol atvės..
Atsakyti
kaimynką mačiau smile.gif Baisingai dėkavojo už arbūzą. Sakė, buvo geras ir skanus, sėklos neliko nei vienos biggrin.gif Arbūzas buvo gimadienio 'vinis' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 10, 17:53)
kaimynką mačiau  smile.gif  Baisingai dėkavojo už arbūzą. Sakė, buvo geras ir skanus, sėklos neliko nei vienos  biggrin.gif  Arbūzas buvo gimadienio 'vinis'  biggrin.gif

uhhhhhhh bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 10, 17:58)


lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ale ir man palengvėjo biggrin.gif Kaip tai labai nesmagu būt buvę..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 10, 19:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ale ir man palengvėjo  biggrin.gif  Kaip tai labai nesmagu būt buvę..

AS LABAI labai nedrasiai.... bet noresiu keliu seklyciu, gal liks, gal i ka pasikeistume, neskubu, kada veliau, nereikes siusti, pasiimsime is kur nurodysi. Aciu 4u.gif
Atsakyti