Aš darau pagal šį receptą:
Paprika su medumi
Paprika su medumi:
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.
QUOTE(Regila @ 2012 10 09, 15:24)
Aš darau pagal šį receptą:
Paprika su medumi:
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.
Paprika su medumi:
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė medaus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.
neįsivėlė klaidelė?
2kg paprikų
1l vandens
Marinatui:
1št druskos
2št medaus
Nepilna stiklinė cukraus
1st acto
Marinatą užverdam, sudedam papriką ir 5min paverdam. Pabaigai supilam 2št aliejaus.
Žiemą atsidarius stiklainį aš viršų nupilu, nes aliejus apriebaluoja paprikas, kai bandai išimti. Nupylus lieka tik marinatas.
Patikrinau. Jau dabar tikslu. Taisysiu ten kur kompe išsirašius, nes jau kelintą kartą tas pats..ačiū..
Šitas receptas labai fainas. Atvažiuokit, pavaišinsiu..mačiau stiklainiukas dar spintelėje. Va jis:

QUOTE(vasarema @ 2012 10 09, 16:29)
Didžiulis ačiū, pasinauduosiu.
bet medaus kaitint negalima

Tam receptuke, pagal kurį daugelis forumiečių gamina, medaus šaukštelį deda tiesiai ant stiklainio dugno, o kartu ir česnako skiltelę, ir tik vėliau sudedamos apvirtos paprikos ir užpilama verdančiu marinatu.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 08, 11:35)
tai kad nežinau


QUOTE(saintlina @ 2012 10 09, 18:35)
bet medaus kaitint negalima
Tam receptuke, pagal kurį daugelis forumiečių gamina, medaus šaukštelį deda tiesiai ant stiklainio dugno, o kartu ir česnako skiltelę, ir tik vėliau sudedamos apvirtos paprikos ir užpilama verdančiu marinatu.

Tam receptuke, pagal kurį daugelis forumiečių gamina, medaus šaukštelį deda tiesiai ant stiklainio dugno, o kartu ir česnako skiltelę, ir tik vėliau sudedamos apvirtos paprikos ir užpilama verdančiu marinatu.
Jo su medum kažkas ne taip.
Kaitint tikrai negalima

Čia juk ne vaistams, o dėl skonio jį dedam. Medui niekas nenutinka tik praranda savo gerąsias savybes. Vien nuo cukraus ne toks būtų skonis, o čia medaus saldumas jaučiamas. Dėkit tada cukraus daugiau ir nedėkit medaus, jei bijot..
Čia tas pats, kas į arbatą šaukštelį įdėti. Aš dažniausiai į karštą dedu, nes nėra kantrybės laukt kol atvės..
Čia tas pats, kas į arbatą šaukštelį įdėti. Aš dažniausiai į karštą dedu, nes nėra kantrybės laukt kol atvės..
kaimynką mačiau
Baisingai dėkavojo už arbūzą. Sakė, buvo geras ir skanus, sėklos neliko nei vienos
Arbūzas buvo gimadienio 'vinis'



QUOTE(saintlina @ 2012 10 10, 17:53)
kaimynką mačiau
Baisingai dėkavojo už arbūzą. Sakė, buvo geras ir skanus, sėklos neliko nei vienos
Arbūzas buvo gimadienio 'vinis' 



uhhhhhhh

QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 10, 17:58)


Ale ir man palengvėjo

QUOTE(saintlina @ 2012 10 10, 19:36)
AS LABAI labai nedrasiai.... bet noresiu keliu seklyciu, gal liks, gal i ka pasikeistume, neskubu, kada veliau, nereikes siusti, pasiimsime is kur nurodysi. Aciu
