Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Vilniuje Pilaitės maximkoje buvo didžiausio moliūgo rinkimas. Ale patingėjau nueiti į renginį, kur žadėjo visus vaišinti, gaila, kad ta valandą per vėlai persukt reikia, būt diena anksčiau...
Bet didžiausi moliūgai vis dar demonstruojami:)) Triskart bandžiau įsiminti, kiek didžiausias svėrė, bet sklerozė nugalėjo. iki 100 kg tikrai. Bet ir kiti po 60-70 kg įspūdingai atrodo. Žinoma, nepalyginsi su amerikietiškais, kur po 700 kg užaugina.
Dar pagalvojau, kad helovynui koks trimetis drąsuolis visai tilptų su prožektoriumi didžiausiame:) Dar pagalvojau, kiek sulčių iš tokio vieno išsispausčiau... Po to pagalvojau - blin, kiek laiko sugaiščiau, kol tiek sulčių prispausčiau, nusipirkau alaus laiminga, kad sniegas už lango, daržas ir koncervavimai baigėsi, užteks to, kas užaugo.
O dar pagalvojau, gal kuri ir dalyvavote tik nesigyrėte blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 28 spalio 2012 - 00:38
QUOTE(linaslinelis @ 2012 10 28, 01:32)
Vilniuje Pilaitės maximkoje buvo didžiausio moliūgo rinkimas. Ale patingėjau nueiti į renginį, kur žadėjo visus vaišinti, gaila, kad ta valandą per vėlai persukt reikia, būt diena anksčiau...
Bet didžiausi moliūgai vis dar demonstruojami:)) Triskart bandžiau įsiminti, kiek didžiausias svėrė, bet sklerozė nugalėjo. iki 100 kg tikrai. Bet ir kiti po 60-70 kg įspūdingai atrodo. Žinoma, nepalyginsi su amerikietiškais, kur po 700 kg užaugina.
Dar pagalvojau, kad helovynui koks trimetis  drąsuolis visai tilptų su prožektoriumi didžiausiame:) Dar pagalvojau, kiek sulčių iš tokio vieno išsispausčiau... Po to pagalvojau - blin, kiek laiko sugaiščiau, kol tiek sulčių prispausčiau, nusipirkau alaus laiminga, kad sniegas už lango, daržas  ir koncervavimai baigėsi, užteks to, kas užaugo.
O dar pagalvojau, gal kuri ir dalyvavote tik nesigyrėte blink.gif

Gaila negaliu garsiai juoktis vaikai miega. BET tai geriausias siandien perskaitytas irasas internete biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 10 28, 18:05)
Gaila negaliu garsiai juoktis vaikai miega. BET tai geriausias siandien perskaitytas irasas internete biggrin.gif
Aciu  4u.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,
linaslineli biggrin.gif
Atsakyti
O kur baibokai verysad.gif ?
Atsakyti
Mano moliūgų derlius šiemet juokingas - trys iš 15. Tie kirstukai, tikri rupūžiukai, visus patvarkė. Ne , kad puotautų prie vieno, tai jie kiekvienam po kiaurymukę padarė ir , amen mano moliūgams. Bet , ką darysi... Vienas , tai 10kg, kitas 13 kg, o galiūnas - 33 kg. Kaip pirmą kartą auginusiems -toks džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 11 03, 14:02)
Mano moliūgų derlius šiemet juokingas -  trys iš 15. Tie kirstukai,  tikri rupūžiukai, visus patvarkė. Ne , kad puotautų prie vieno, tai jie kiekvienam po kiaurymukę padarė ir , amen  mano moliūgams. Bet , ką darysi... Vienas , tai 10kg, kitas 13 kg, o galiūnas - 33 kg. Kaip pirmą kartą auginusiems -toks džiaugsmas  thumbup.gif

Oje doh.gif
Tai visuose skyles kiaurai pragręžė??
Pas many kirstukus kaimynų katės išgaudo, įsivaizdavau, kad jie po žeme kaip kurmiai gyvena g.gif
Nu bet paliko nors tris thumbup.gif , ką su galiūnu darysit?

Pilaitės Maximkoje vis dar gyva ekspozicija, pasitaisysiu, kad didžiausias visgi 110 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 03 lapkričio 2012 - 20:48
Trijų kartų užstalėje buvo sudegustuotas po žemaitijos saule užaugęs nedidelis arbūziokas ax.gif Taikiaus,kad veiksmas vyktų mano akyse ir neatsidurtų mano augintinis šiukšlinej hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, bandziau uzauginti ir as arbuzu, bet man nepavyko...Gal galima butu nusipirkti lietuvisku arbuzu seklyciu is kurios nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 02, 03:06)
O kur baibokai verysad.gif  ?

prašom biggrin.gif
user posted image

user posted image

o čia irgi į tą pačią temą - prašom vaišintis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ma manasis moliugas kuris uzaugino stai toki derliu, deja seklyciu, kaip ir minejote juose labai jau nedaug, dauguma tuscios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 11 05, 10:01)
Ma manasis moliugas kuris uzaugino stai toki derliu, deja seklyciu, kaip ir minejote juose labai jau nedaug, dauguma tuscios
user posted image

cia is vieno daigo tiek moliugu? blink.gif beja mergaites,ka darot kad tokie galiunai uzauga?ar cia tokia veisle?ar anksti sejat,ar kaip?
Atsakyti
rimimita taip is vieno daigo, seju pradzioje keleta daigu, po to juos keliu i kompostine zeme, is ju vieni prigyja kiti ne, todel seju daugiau; seklu mazai labai tinkamu sejei tokiuose gigantuose buna, o is gigantu tai kai atpjaunu issidaliname seimoje su artimaisiais ir kaimynais, dali dziovinu, dali saldau, dali verdu uogiene, symet daugiausiai dziovinu 4u.gif
Atsakyti