Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(afi @ 2012 09 20, 22:04)
as jau nriu gimdyt lotuliukas.gif  ...  tai nusprendziau sukriziuot kojas ir laukt tevelio lotuliukas.gif  bet uni vesiu pati nesinori du kart dienoj matyt anytos lotuliukas.gif

afi, pakentek gal tu geriau anyta, o pati pasilepink, pagulinek, nebent tavo sunelis netampo pavadelio, eina puikiai greta...ir tai rizika, kad kitas suo pribegs, sunervuos, ir taviskis patemps pavadeli - o tai jau gresia subyrejimu ...jeigu nori palaukt tevelio (o jis tikrai bus reikalingesnis, negu anyta, jei tevelis bus dar negryzes)...
as abu kartus kojas suspaudus laukiau, kol MB grys doh.gif daktare sako jau saremiai, o as jai negali but, MB tik ryt parskris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai liepie gulet ir knygas skaityt, jei noriu palaukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif oksaniuxxx ir afi laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 21, 09:44)
afi, pakentek gal tu geriau anyta, o pati  pasilepink, pagulinek, nebent tavo sunelis netampo pavadelio, eina puikiai greta...ir tai rizika, kad kitas suo pribegs, sunervuos, ir taviskis patemps pavadeli - o tai jau gresia subyrejimu ...jeigu nori palaukt tevelio (o jis tikrai bus reikalingesnis,  negu anyta, jei tevelis bus dar negryzes)...
as abu kartus kojas suspaudus laukiau, kol MB grys  doh.gif  daktare sako jau saremiai, o as jai negali but, MB tik ryt parskris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai liepie gulet ir knygas skaityt, jei noriu palaukt  lotuliukas.gif

tai kad mano suo einu tokiu laiku kai kiti sunys jau senai buna pabuve lauke, mano princese be kokiu desimt net neiteikia pakilt ji sau vartos miegodama issisiepus iki ausu ir ne nebandyk zadint, nes isizeis lotuliukas.gif tai vaiksto ramiai, o kadangi daznai einu i laukus kur nei gyvos dvasios tai as ja tiesiog paleidziu ir ji laksto pati sau lotuliukas.gif

o siaip tai as guliu kiaura diena, nueinu tik i wc, paidaryt valgyt, nusivalyt dulkes ir daugiau visad lovoj smile.gif
Atsakyti
O kelinta Afi,vakare pareinat is lauko?Man vedziojimo nostalgija -mes 3 kart eidavom i lauka ryte 6 per pietus 2 ir 8 vakare ..
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 11:26)
O kelinta Afi,vakare pareinat is lauko?Man vedziojimo nostalgija -mes 3 kart eidavom i lauka ryte 6 per pietus 2 ir 8 vakare ..

oi iki nestuke.gif mes budavo ismaunam kiekviena laisva minute, tik iseju i delreta ir maudavau ilgiausius atstumus, o dabar tik 2 kartus ax.gif nes uzkopti i ketvirta auksta po valandos vaiksciojimo man kancia doh.gif vakare einam kokia astunta devinta, jei siltas vakaras net desimta prie mniega, tada visad labai gerai miegasi smile.gif
Atsakyti
as nestumu metu ir po to kai leliai augo vis pagalvodavau, kaip gerai, kad tuo metu neturejau suns....labai mylejau savo Sati (Satana pagal dok), jos jau nebera verysad.gif bet vis tik augint nestuke.gif ir mazus vaikus be vyro nelengva, o kur dar demesys augintiniui... vat pavasariui jau planuoju suni, tik vis neapsisprendziu veisles g.gif ...nu iki pavasario dar toli.

kazkokia diena be rysio...viskas nesiseka ka pradedu, ryte i mane vos toks asilas neatsitrenke, rikiavosi is 2-os i 1-a juosta manes nemate doh.gif tai ir gryzau namo, galvoju uzteks reikalu siandien, atidesiu kitai dienai
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 21, 11:48)
as nestumu metu ir po to kai leliai augo vis pagalvodavau, kaip gerai, kad tuo metu neturejau suns....labai mylejau savo Sati (Satana pagal dok), jos jau nebera verysad.gif  bet vis tik augint  nestuke.gif  ir mazus vaikus be vyro nelengva, o kur dar demesys augintiniui... vat pavasariui jau planuoju suni, tik vis neapsisprendziu veisles  g.gif ...nu iki pavasario dar toli.

kazkokia diena be rysio...viskas nesiseka ka pradedu, ryte  i mane vos toks asilas neatsitrenke, rikiavosi is 2-os i 1-a juosta  manes nemate    doh.gif tai ir gryzau namo, galvoju uzteks reikalu siandien, atidesiu kitai dienai

o as va kaip tik dziaugiuosi, nes bus proga praiblaskyti su suniu i lauka kai bus per salta su vaiku eiti, o ir siaip ji mano paguoda kuri visad salia kai MB nera tai bent ji suteikia siluma ir meiluma, susirangydama salia ar kai liudna yra ka apsikabint ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif
gera tureti ka apsikabinti wub.gif
man 5-mete dukryte daba guodeja mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 21, 13:58)
thumbup.gif
gera tureti ka apsikabinti  wub.gif
man 5-mete dukryte daba guodeja mano  lotuliukas.gif

tai va as tuoj ir turesiu 2 savo princeses ir dviguba paguoda bus, kaip ir dvigubas dziaugmas wub.gif
Atsakyti
Sauluciuk, kai pirkai horoskopa ar iskart ta koda atrsiunte kazkoki. Man jau kelio valandos praejo nieko negaunu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 21, 16:56)
Sauluciuk, kai pirkai horoskopa ar iskart ta koda atrsiunte kazkoki. Man jau kelio valandos praejo nieko negaunu. g.gif

Aš dar nesisakiau to horoskopo, galvoju palauksiu kol sauluciukas parasys kaip ten jis, dar truputi laiko yra blush2.gif Koki spindulele sakeis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Moteros ,neturit kur pinigu det doh.gif biggrin.gif Geriau koki skurli nusipirkt rolleyes.gif
O mes uzkurem peciuka,janau kokia jaukuma namie wub.gif Beje ,siandien vyra prisileidau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai man medalio reikia biggrin.gif o jegu kiek atsirado,ir tinginy padariau vaikui ir vyrui pyraga naktipieciams iskepiau ,tai vakare krisiu kryzium swoon.gif
Atsakyti