Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 18:06)
Moteros ,neturit kur pinigu det  doh.gif  biggrin.gif Geriau koki skurli nusipirkt rolleyes.gif
O mes uzkurem peciuka,janau kokia jaukuma namie wub.gif Beje ,siandien vyra prisileidau blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikrai man medalio reikia  biggrin.gif o jegu kiek atsirado,ir tinginy padariau vaikui ir vyrui pyraga naktipieciams iskepiau ,tai vakare krisiu kryzium swoon.gif

Niu va dažniau tu jį prisileisk ir širdies ritmas atsistatys į vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 21, 17:34)
Aš dar nesisakiau to horoskopo, galvoju palauksiu kol sauluciukas parasys kaip ten jis, dar truputi laiko yra blush2.gif Koki spindulele sakeis? mirksiukas.gif

Vaikui, tipo paauglei savo. Na, gal kažką tokio parašys lotuliukas.gif
Praeitą dieną manoji gavo siuntinį, sakau ką ten gavau. Ale draugas atsiuntė žiedą auksinį, stambus toks, gražus, nustatinėjau ar tikri brilikai savo prisidėjus lotuliukas.gif
O ta stalčiun įgrūdo, sako aš tokių nenešioju blink.gif
Atsakyti
Spindulele,ar cia tas kavalierius kur buvo atvaziaves? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 19:01)
Spindulele,ar cia tas kavalierius kur buvo atvaziaves? bigsmile.gif

Tas pats biggrin.gif
O aš kaukč užsidėjau, eisiu pedikiūrą darytis.
Atsakyti
Tiksliai ,juk vyras parvaziuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 21, 19:08)
Tas pats biggrin.gif
O aš kaukč užsidėjau, eisiu pedikiūrą darytis.

reiktų ir pedikiūro ale labai jau tingiu doh.gif prisivalgiau tai sėdžiu kaip pingvinas ir nepajudu doh.gif
Papildyta:
Viskas nuo rytojaus susiimu ir nebevalgau juodos duonos ir saldumynų nes labai jau rūgštingumas sukilo doh.gif
Atsakyti
O gal tu nescia blush2.gif tai ir kyla g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 21, 19:16)
reiktų ir pedikiūro ale labai jau tingiu doh.gif prisivalgiau tai sėdžiu kaip pingvinas ir nepajudu doh.gif
Papildyta:
Viskas nuo rytojaus susiimu ir nebevalgau juodos duonos ir saldumynų nes labai jau rūgštingumas sukilo doh.gif

Aš irgi šiaip kaip pingvinas, rūbai tik traukias. Nu blyn, kaip reik susiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 19:22)
O gal tu nescia  blush2.gif tai ir kyla  g.gif

Nea taip greitai nepasireikštų schmoll.gif aš labai mėgstu tą grynai juodą duoną tai ir kemšu ją o paskui kankinuos, esu visiška bevalė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 21, 19:27)
Aš irgi šiaip kaip pingvinas, rūbai tik traukias. Nu blyn, kaip reik susiimti doh.gif

Žinok susitraukė ir mano, gal čia kokius miltelius ar minkštiklius blogus į apyvartą paleido lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo, tikrai tikrai milteliai blogi. pas mane tokia pat problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 21, 16:56)
Sauluciuk, kai pirkai horoskopa ar iskart ta koda atrsiunte kazkoki. Man jau kelio valandos praejo nieko negaunu. g.gif

man ir neatsiunte, bet as nuejau i beta.lt skyriu mano kuponai, ten parasai savo el. pasta, tada atsiuncia visus galiojancius kuponus, tai vat tame laiske ir buvo tie kodai, ir visi kt., kuriuos dar turiu nepaemus daiktu

Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 21, 18:06)
Moteros ,neturit kur pinigu det  :....Tikrai man medalio reikia  biggrin.gif o jegu kiek atsirado,...

Saunuole, medalis tau 4u.gif tikra tiesa, artumas gydo thumbup.gif juk visai nesunku, yra budu, kur ir nestuke.gif patogu ir nesunku, uztat MB kiek dziaugsmo wub.gif

o skuduru jau spintos luzta doh.gif o horoskopas bent idomu g.gif
kai 20 kg esi priauges, zinok jau skudurai pradeda nedomint...nes ka beapsirengtum, vistiek negaliu ziuret i veidrodi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 21, 20:25)
man ir neatsiunte, bet as nuejau i beta.lt skyriu mano kuponai, ten parasai savo el. pasta, tada atsiuncia visus galiojancius kuponus,  tai vat  tame laiske ir buvo tie kodai, ir visi kt., kuriuos dar turiu nepaemus daiktu

Papildyta:
Saunuole, medalis tau  4u.gif  tikra tiesa, artumas gydo  thumbup.gif  juk visai nesunku, yra budu, kur ir  nestuke.gif  patogu ir nesunku, uztat MB kiek dziaugsmo  wub.gif

o skuduru jau spintos luzta  doh.gif  o horoskopas bent idomu  g.gif 
kai 20 kg esi priauges, zinok jau skudurai pradeda nedomint...nes ka beapsirengtum, vistiek negaliu ziuret i veidrodi  lotuliukas.gif

Sako jei nori svorio numesti reikia nešioti aptemptus rūbus ir dažniau į veidrodį žvilgtelt, mažiau kyla noras valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti