Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

as taip ir padariau siandien, uzsidejau leginsus, megstini ilga ant ju, batus iki keliu, tai kai audimo pardei prasiau XL kelniu, pardaveja nustebo, sako ka jus, jums M-L uzteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jai pasakiau, kad cia tik optine apgaule lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet nepirkau, pagalvojau, kad dar pabandysiu numest si menesi, ir jei nepavyks, tada jau prekinsiuos didesnius dydzius, o kol kas tai gaila, nes turiu daug rubu, tik neitelpu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 21, 20:55)
as taip ir padariau siandien, uzsidejau leginsus, megstini ilga ant ju, batus iki keliu, tai kai audimo pardei prasiau XL kelniu, pardaveja nustebo, sako ka jus, jums M-L uzteks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as jai pasakiau, kad cia tik optine apgaule  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet nepirkau, pagalvojau, kad  dar pabandysiu numest si menesi, ir jei nepavyks, tada jau prekinsiuos didesnius dydzius, o kol kas tai gaila, nes turiu daug rubu, tik neitelpu  doh.gif

Žinoma kad numesi,neverta čia laidytis ant šmutkių mirksiukas.gif
Atsakyti
kad tavo zodziai tiesiai man i skrandi, ir jis nustatu noret eeeesti doh.gif doh.gif doh.gif

esu numetus jau 2 kartus gana zymiai, tikiuosi ir si karta susiimsiu...viskas tik nuo mane spriklauso, zinau ka ir kaip daryti, tik vat valios trukumas ax.gif
Atsakyti
mes su Okaniuku kai pagimdysim, pamaitinsim tada viso galesim ne tik vyru laukt bet ir svori draugiskai mest lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afi: 21 rugsėjo 2012 - 20:44
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 21, 09:53)
O nėra kas su tavim pabūtų?

Giedre, tikrai, kai streso nėr, išsimiegi ir ta širdelė spakaina. Man po op. tai ir sakė ilsėtis, gerai maitintis ir nesinervinti lotuliukas.gif
Rinnan, o kas tau buvo širdelei?

Taip širdelė mėgsta ramybę ir poilsį.
Pasijuokiau aš iš jūsų rūbų. Aš ir žiauriai sustorėjau per tą laiką kai mano Adrija ištisai gyveno ligoninėse ir operavosi. Užsidėjau kokių +15. Kol vyro nebuvo 4 numečiau, o dabar gal vėl priaugo. Bet kažkaip jau vienodai. Vakar buvau vyresnėlės susirinkime - tai kai tėvai 45-60 tai visai graži sau buvau lotuliukas.gif O jei atvirai - tai ką be užsidėk - man tragedija. Ypač kai talija iki 30 buvo 60 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 21 rugsėjo 2012 - 20:48
Labas rytas 4u.gif Kai į darbą nereikia tai ir nesimiega doh.gif Kas kavytės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu apie svori kalbat,as po ligos susiemiau ir buvau numetusi 16 kg.galiu pasigirti ka jau ka ,bet valios pas mane daug ax.gif bigsmile.gif jei jau pasakiau ,kad taip bus ,kad ir kraujai taskysis ,bet taip padarysiu lotuliukas.gif ir tikrai zinau,kad jei svori pavyko numest tai jau visa gyvenima turi laikytis to pacio rezimo ,to pacio maisto ,dietos ,nes kitaip svoris sugrys per menesi ,du ir dar su kaupu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 22, 07:49)
Ziuriu apie svori kalbat,as po ligos susiemiau ir buvau numetusi 16 kg.galiu pasigirti ka jau ka ,bet valios pas mane daug ax.gif  bigsmile.gif jei jau pasakiau ,kad taip bus ,kad ir kraujai taskysis ,bet taip padarysiu lotuliukas.gif ir tikrai zinau,kad jei svori pavyko numest tai jau visa gyvenima turi laikytis to pacio rezimo ,to pacio maisto ,dietos ,nes kitaip svoris sugrys per menesi ,du ir dar su kaupu doh.gif

Šaunuolė tu 4u.gif Aš tai tingiu dietų laikytis o sportuoti dar labiau doh.gif Ir aplamai kažkaip paskutiniu metu viską tingiu, dabar sau sėdžiu dar su pižama ir chalatu ir tingiu pasijudinti, iš kur tos energijos pasisemt doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis, as su kava ateinu bigsmile.gif

MAne ir paskutiniu metu uzvalde tinginyste, jegu trukumas, pradejau vitaminus gert, gal ko truksta...nors pati sau meluoju lotuliukas.gif kai rytais dariau manksta, o po to dar i kluba sportuot, tai energija liejosi per krastus thumbup.gif apleidau viska, laiko trukumas, aplinkybes vis ne taip supuola.... vat padarysiu siandien nors savo mankstele (tikiuosi)
Atsakyti
As anksti ryta pradejau,tai senka jegos ,o dar tik 10 doh.gif bet uztat zrazu pridariau pasoviau ,paskui gal vaziuosim pas tevus i kaima ,mamos kaimynes sake laukia manes labai jau paciupinet sake mane nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia susije su tuo ,kad kaime vien senukai gyvena ir jauna nescia apkalbet didelis deficitas lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 22, 12:38)
labas rytas 4u.gif

Labas labas 4u.gif
afi,dar gyva? mirksiukas.gif
Siandien 5-osios musu vedybu metines wub.gif wub.gif Tai sakiau,atsidarysiu sampana ir viena pati atsvesiu vacation4.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti