QUOTE(Deborah @ 2013 01 19, 20:21)
audrone@, pas kazanaviciu ir as buvau konsultacijos vasaros galem tai ir man liepe nusirengt iki puses ir likau nustebus, nes as dar pasilikau liemene o jis ir ta liepe nusiimti. Apciupinejo krutine, nors nesupratau kam?!
Skydliauke liepe man operuot, tipo sake jo chirurgas nesuprastu jei jis man neisrasytu siuntimo, o siunte pas savo grupioka ka ir paminejo pas Kymanta
zodziu
"rankeles". Sake kaip issioperuosiu ateik, israsysiu tau vaistu, padailinsim kuno linijas, tai vat ir galvoju ka jis man cia butu skyres, tikiuos ne Li-da
po vizito pas ji, as konsultavaus dar su dviem neprastesnes kategorijos ir patirties endokrinologais tiek Kaune, tiek Vilniuje ir nei vienas is ju neuzsimine kad man sktdliauke jau reikia operuot. ir butinai jis man liepe nutraukt gerti tiroxina, nors kiti du, sake butinai gerk, nors mano kraujo tyrimai yra idealus. tai va, zmogau, zinokis....as kazkaip dabar tik savo vidiniu "AS" pasitikiu...
nuo ko tas thybon'as ? cia jis svoriui? nesu girdejus apie toki daikta? o prie ko tau diabetiku vaistu nori skirti? tau cukralige? tau svoris labai auga?
Papildyta:
dar stai ka aptikau, atsiliepimus apie Kazanav. pincetas

po vizito pas ji, as konsultavaus dar su dviem neprastesnes kategorijos ir patirties endokrinologais tiek Kaune, tiek Vilniuje ir nei vienas is ju neuzsimine kad man sktdliauke jau reikia operuot. ir butinai jis man liepe nutraukt gerti tiroxina, nors kiti du, sake butinai gerk, nors mano kraujo tyrimai yra idealus. tai va, zmogau, zinokis....as kazkaip dabar tik savo vidiniu "AS" pasitikiu...

nuo ko tas thybon'as ? cia jis svoriui? nesu girdejus apie toki daikta? o prie ko tau diabetiku vaistu nori skirti? tau cukralige? tau svoris labai auga?
Papildyta:
dar stai ka aptikau, atsiliepimus apie Kazanav. pincetas
Apie ji girdejau is labai rimto zmogaus, kad Kazanavicius is gero gydytojo patapo tik komercininku, ikurusiu savo verslo fabrika, kuris konvejeriu suka ir suka naujus zmones, kad tik daugiau pinigeliu turetu...