Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(z.lineta @ 2013 03 01, 17:06)
mergikes,kuri susiduret,pasakykit po kiek daugmaz laiko skiria Beisa operacija?koks uzimtumas pas ji?galvoju kuriam cia laikui nusiteikt?

as ejau pas ji tiesiai ir tariausi del operacijos, man jau ir taip buvo paskirta diena operacijai, bet norejau pas ji, tai jis sutiko ir nekilo jokiu problemu
laukiau 2 menesius, tai buvo pries 3 metus,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 02, 14:01)
as ejau pas ji tiesiai ir tariausi del operacijos, man jau ir taip buvo paskirta diena operacijai,  bet norejau pas ji, tai jis sutiko ir nekilo jokiu problemu
laukiau 2 menesius, tai buvo pries 3 metus,

as lankausi pas gyd santariskese:)tai ji mane ir siuncia su kortele pas ji penktadieni data tartis:)tik idomu kuriam laikotarpiui nusiteikt:)
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 03 02, 23:43)
as lankausi pas gyd santariskese:)tai ji mane ir siuncia su kortele pas ji penktadieni data tartis:)tik idomu kuriam laikotarpiui nusiteikt:)

sunku ka ir pasakyti, vasara ir tai buna eiles, gal pavasari maziau,
matysi,
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 01, 11:56)
sveika, taip po atsakymo, jei tai vezys, bus skirimas jodo gydymas, jis yra radioaktyvus ir taip naikina lasteles, ji reikia gerti ir tuo laiku buti tik ligonineje, kiek reikia jodo gydymo kursu ir pasako tik gyd, matot, gal uzsienyje kitokia taktika, as jums rasau kaip yra LT,
zinau, kad sunku rasti zodi ir pasakyti-nesinervuok, visos verke, nemanau, kad yra gyvenime zmoniu, kurie nesijaudintu ir isliktu ramus, vieni daugiau pergyvena, kiti maziau, darykite tai ka labiausiai megstate, nekalbekite apie liga, nepasakokite tiems zmonems , kuriu noras yra tik zinoti ir jie tikrai jums niekuom nepades
mano pagrindas-seima, tai sutuoktinis ir vaikai, nieko kito neturiu is artimuju,
bet ta ka turiu labai vertinu, jie man padejo ir padeda po siai dienai,
as auginu suni ir kate, jie tokie istikimi ir mylintys , kad as niekada namuose nesijauciu viena, net gi tada kai seima dirba ir mokosi,
sekmes 4u.gif

Labai tiksliai maskatukaprasiai! drinks_cheers.gif Psichologiskai lb.keitiesi, zmogus, istikus tokiom bedom.. Kadangi ilga laika daaaug dirbau, turbut nualinau organizma, va db.ir turiu rupescio doh.gif Kaip sako, jei nemoki saves sustbadyt organizmas pats tave sustabdis... blush2.gif Man taip pat siuo metu artimieji patys reikalingiausi, jie ir laiko tvirtai mane koju ir neleidzia pasiduot panikai smile.gif Jei bus idomu, galesiu parasyt koks man gydymas cia taikomas, bet kolkas taikomas laukimas iki vizito pas chirurga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(invano @ 2013 03 07, 15:21)
Labai tiksliai maskatukaprasiai! drinks_cheers.gif  Psichologiskai lb.keitiesi, zmogus, istikus tokiom bedom.. Kadangi ilga laika daaaug dirbau, turbut nualinau organizma, va db.ir turiu rupescio doh.gif  Kaip sako, jei nemoki saves sustbadyt organizmas pats tave sustabdis... blush2.gif  Man taip pat siuo metu artimieji patys reikalingiausi, jie ir laiko tvirtai mane koju ir neleidzia pasiduot panikai smile.gif  Jei bus idomu, galesiu parasyt koks man gydymas cia taikomas, bet kolkas taikomas laukimas iki vizito pas chirurga lotuliukas.gif

sveika, dziugu, kad mastai pozityviai,
beje, o kada operacija?
Atsakyti
Oj su manim cia labai situacija kebli gavosi, kadangi buvau grizusi i LT pailset, prie to pacio privaciai ir issityriau per diena : kraujas, echoskopas, biopsija., po savaites pranese, kad itaria papiline karcinoma. Cia kur gyvenu, buvau spejus tik ultragarsa dar tik pasidaryt. Tai ka po tokiu "smagiu" atostogu LT, grizus tiesiu taikimu pas seimos daktara, pranest jam kad man vezys biggrin.gif negaliu, lb.man cia juokingai skamba paciai smile.gif Jis iskart susisieke su onkologijos skyriumi, ir gavau ale siuntima, paskirta balandzio 2d.susitikimas. Tai kaip ir operacijos datos dar nezinau schmoll.gif va tas labiausiai viduje ir pjauna, ta nelemta nezinomybe. Na bet jau nebe daug ir liko, tikiuos per vizita viska issiaiskint, prie to pacio zinau kad dar ir tyrimus daris, taip pat turiu visus tyrimus is LT. issivertus, tai spausiu sakiau pati i kampa lotuliukas.gif
O beje siandien ryte zejau kaip tik dr.ozas, berods taip laida. vadinas, ir nepatikesit, kaip tik apie musu veziukus kalbejo smile.gif tiksliau kaip paciam apciuopt struma kakle, kokiose stadijose kaip atrodo guzeliai. ir net rode ispjautas strumas! idomu buvo, vezine struma skiriasi tuo, kad vietos kur yra veziniu lasteliu, kietos lyg akmuo! O daugiau, kaip ir viskas zinoma vien tik jusu mergaites, deka!
Maskatuk tau jau dabar dideliausi dekui siunciu! 4u.gif Tu tiek informacijos suteiki siame forume, kad skaitydama salia ir uzrasu knygute laikau, kad pasizymet, kas svarbu! smile.gif Pozityviai ir pakankamai ramiai esu nusiteikus, Jusu deka! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invano @ 2013 03 10, 02:35)
Oj su manim cia labai situacija kebli gavosi, kadangi buvau grizusi i LT pailset, prie to pacio privaciai ir issityriau per diena : kraujas, echoskopas, biopsija., po savaites pranese, kad itaria papiline karcinoma. Cia kur gyvenu, buvau spejus tik ultragarsa dar tik pasidaryt. Tai ka po tokiu "smagiu" atostogu LT, grizus tiesiu taikimu pas seimos daktara, pranest jam kad man vezys  biggrin.gif  negaliu, lb.man cia juokingai skamba paciai smile.gif  Jis iskart susisieke su onkologijos skyriumi, ir gavau ale siuntima, paskirta balandzio 2d.susitikimas. Tai kaip ir operacijos datos dar nezinau  schmoll.gif  va tas labiausiai viduje ir pjauna, ta nelemta nezinomybe. Na bet jau nebe daug ir liko, tikiuos per vizita viska issiaiskint, prie to pacio zinau kad dar ir tyrimus daris, taip pat turiu visus tyrimus is LT. issivertus, tai spausiu sakiau pati i kampa lotuliukas.gif 
O beje siandien ryte zejau kaip tik dr.ozas, berods taip laida. vadinas, ir nepatikesit, kaip tik apie musu veziukus kalbejo smile.gif  tiksliau kaip paciam apciuopt struma kakle, kokiose stadijose kaip atrodo guzeliai. ir net rode ispjautas strumas! idomu buvo, vezine struma skiriasi tuo, kad vietos kur yra veziniu lasteliu, kietos lyg akmuo! O daugiau, kaip ir viskas zinoma vien tik jusu mergaites, deka!
Maskatuk tau jau dabar dideliausi dekui siunciu!  4u.gif  Tu tiek informacijos suteiki siame forume, kad skaitydama salia ir uzrasu knygute laikau, kad pasizymet, kas svarbu! smile.gif  Pozityviai ir pakankamai ramiai esu nusiteikus, Jusu deka!  smile.gif

pozityvumas tai 50 proc proc sekmingo gydymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
kaip laikotes?
as tai po truputi...noreciau jaustis geriau, kaip pries operacija, nu bet gyventi galima:) Norejau paklausti, kaip jums randas? pas mane jau greit metai bus po operacijos, bet randa dar tempia, niezti taip skaudokai kartais,butinai turiu su kokiu kremuku patept. kazin kodel?
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2013 03 12, 16:27)
Laba visoms smile.gif
kaip laikotes?
as tai po truputi...noreciau jaustis geriau, kaip pries operacija, nu bet gyventi galima:) Norejau paklausti, kaip jums randas? pas mane jau greit metai bus po operacijos, bet randa dar tempia, niezti taip skaudokai kartais,butinai turiu su kokiu kremuku patept. kazin kodel?

sveiki, man vasara bus 3 metai kai pasalinta visa skydliauke, tempia viena puse, atsargiai sukioju galva, man sake, kad cia po tokios operacijos, nes mano buvo didele skydliauke,
o rando nebera, man dingo labai greit, aplamai netepiau niekuom,
Atsakyti

Sveikutes!
As jau pora metu po operacijos: pasalinta pusele.
tyriausi pries pusmeti, tai rezultatai buvo:
DHS 4.07 ATA 150
F4 14.4 SBG 43.1
THS 1.01
T3F 4.27
TES 1.38
LAI 3.2

po siu tyrimu paskyre Thybon po ketvirti tabletes.
Dabar tyrimai tokie:
F4 10.6
TSH 1.24
T3F 3.09
TES <0.693
LAI <1.0
SBG 68.3
endokrinologas aiskina, kad rezultatai geresni dabar,gydyma Thybonu liepe testi. Mano nuomone F4 tai jau per mazas, testosteronas isvis nukrito ir vaistai tai tik pablogino padeti.
Gal kas pasidalintu savo nuomone... nes jau truputi abejoju gydytojo paskirtu gydymu...
Atsakyti
Laba diena. Paskaičiau jūsų temą, bet gal neįdėmiai, tai noriu paklausti. Mano mamai išoperavo skydliauke, bet po operacijos nustatė, kad yra paralyžius vienos balso klostės. Kalba ji dabar prikimusi. Gal kuriai taip buvo, gal galit patarti kaip gydyti, ar praeina ir po kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2013 04 03, 08:36)
Laba diena. Paskaičiau jūsų temą, bet gal neįdėmiai, tai noriu paklausti. Mano mamai išoperavo skydliauke, bet po operacijos nustatė, kad yra paralyžius vienos balso klostės. Kalba ji dabar prikimusi. Gal kuriai taip buvo, gal galit patarti kaip gydyti, ar praeina ir po kiek laiko?

sveika, i toki klausima gali atsakyti tik operaves medikas, cia jau kaip komplikacija gavosi jusu mamai
kiek pamenu, lyg nebuvo forume tokiu merginu
Atsakyti