Oj su manim cia labai situacija kebli gavosi, kadangi buvau grizusi i LT pailset, prie to pacio privaciai ir issityriau per diena : kraujas, echoskopas, biopsija., po savaites pranese, kad itaria papiline karcinoma. Cia kur gyvenu, buvau spejus tik ultragarsa dar tik pasidaryt. Tai ka po tokiu "smagiu" atostogu LT, grizus tiesiu taikimu pas seimos daktara, pranest jam kad man vezys

negaliu, lb.man cia juokingai skamba paciai

Jis iskart susisieke su onkologijos skyriumi, ir gavau ale siuntima, paskirta balandzio 2d.susitikimas. Tai kaip ir operacijos datos dar nezinau

va tas labiausiai viduje ir pjauna, ta nelemta nezinomybe. Na bet jau nebe daug ir liko, tikiuos per vizita viska issiaiskint, prie to pacio zinau kad dar ir tyrimus daris, taip pat turiu visus tyrimus is LT. issivertus, tai spausiu sakiau pati i kampa
O beje siandien ryte zejau kaip tik dr.ozas, berods taip laida. vadinas, ir nepatikesit, kaip tik apie musu veziukus kalbejo

tiksliau kaip paciam apciuopt struma kakle, kokiose stadijose kaip atrodo guzeliai. ir net rode ispjautas strumas! idomu buvo, vezine struma skiriasi tuo, kad vietos kur yra veziniu lasteliu, kietos lyg akmuo! O daugiau, kaip ir viskas zinoma vien tik jusu mergaites, deka!
Maskatuk tau jau dabar dideliausi dekui siunciu!

Tu tiek informacijos suteiki siame forume, kad skaitydama salia ir uzrasu knygute laikau, kad pasizymet, kas svarbu!

Pozityviai ir pakankamai ramiai esu nusiteikus, Jusu deka!