Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(audrone@ @ 2012 09 26, 22:55)
O tai jeigu ataugineja, tai iskart piktybinis darinys, ar ne, bet ji tiesiog reikia isimt kad nebutu, ir toliau nedidetu?
Papildyta:

Visai dabar pasimeciau: tai tg ir skanavima pas Baranauska praejus, dar negali buti tikras kad viskas gerai? Reikia echo pasidaryt? Kazin kaip daznai, kaip ir krauja kas pusmeti, metus?

Na, deja, mano atvejis rodo, kad taip - skenavimo ir TG kartais neužtenka (nors galbūt aš išimtis, bet visgi...) Dėl piktybiškumo negaliu tiksliai pasakyt, man darė biopsiją, kurios rezultatai parodė, kad piktybinis, be to, buvo keli pakitę limfmazgiai, kas būtų jei būtų kitokie rezultatai nežinau, gal būtų palikę stebėjimui
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nezinau ar cia pataikiau bet rasau, gal pagelbesit, nes endokrinologo greit nepasieksiu:

Anti-TPO ANTIKUNIAI PRIES SKYDLIAUKE PEROKSIDAZE >1300 (NORMA - <60);

FTt4 Laisvas tiroksinas - 8,09 ( 11,5-22,7);

TTH tirotropinis hormonas 73,984 ( 0,55-4,78)

stai tokie rezultatai...

p.s. esu po gimdymo 3menesiai...ka patartumete? ar gydymas reikalingas, ar susitvarkys...kas cia vyksta?

dekui, kas atsakys 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Nezinau ar cia klaust, bet paklausiu blush2.gif Jeigu man pasalino visa skydliauke ar man priklauso kokia grupe?
Ir dar klausimas, kai atejo israsas is ligonines, ten buvo parasyta "visas skydliaukes audinys pakites", bet kas per pakitimai nenurodyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 27, 16:29)

stai tokie rezultatai...

Ir aš buvau pas endokrinologą, tai mano tokie rezultatai:
FT4 - 9,9
TTH - 0,13
anti-tpo <2
mazgas yra šaltasis..
Gyd. sakė, kad kažkokie nesąmoningi tyrimai.Tipo, taip nebūna..Liepė atvykt vėliau vėl pasidaryt..O aš jau nesuprantu, kas čia gali būti. verysad.gif Nieko nepaaiškino.
Atsakyti
Sveiko.
Kreipiuosi i Klaipedietes. Gal galit patarti pas koki endokrinologa registruotis? Gavau siuntima,tai ieskausi dabar... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 10 01, 11:11)
Ir aš buvau pas endokrinologą, tai mano tokie rezultatai:
FT4 - 9,9
TTH - 0,13
anti-tpo <2
mazgas yra šaltasis..
Gyd. sakė, kad kažkokie nesąmoningi tyrimai.Tipo, taip nebūna..Liepė atvykt vėliau vėl pasidaryt..O aš jau nesuprantu, kas čia gali būti. verysad.gif Nieko nepaaiškino.

jei Tau sako, kad nesamoningi, tai kokie mano... biggrin.gif kazkaip kartoti tyrimus tai brangokai gaunasi...negi ims labaratorijoj ir surasys bet ka... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 03, 13:42)
jei Tau sako, kad nesamoningi, tai kokie mano... biggrin.gif kazkaip kartoti tyrimus tai brangokai gaunasi...negi ims labaratorijoj ir surasys bet ka... doh.gif  rolleyes.gif

Tai kartoti man liepė po 4 mėn. O mokėti tai nereikia ax.gif
Bet mano kažkaip jie viena kryptim nesusiveda, kad ir nedideli tie skirtumai. tai sakė, kadtaip būna labai retai..sad.gif Jeigu niekas nesikeis, tai reikės labai nuodugniai mano galvą ištirti, kodėl taip darosi.. Taip kad, jūsų padėtis gal daug geresnė, nei mano.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 10 03, 21:28)
Tai kartoti man liepė po 4 mėn. O mokėti tai nereikia ax.gif
Bet mano kažkaip jie viena kryptim nesusiveda, kad ir nedideli tie skirtumai. tai sakė, kadtaip būna labai retai..sad.gif  Jeigu niekas nesikeis, tai reikės labai nuodugniai mano galvą ištirti, kodėl taip darosi.. Taip kad, jūsų padėtis gal daug geresnė, nei mano.. sad.gif

kada moketi nereikia? kai siuncia seimos gyd, ar kai siuncia endokrinologas?nes kol kas as pasidariau mokamus laboratorijoj...
mano rezultatai:
Anti-TPO ANTIKUNIAI PRIES SKYDLIAUKE PEROKSIDAZE >1300 (NORMA - <60);

FTt4 Laisvas tiroksinas - 8,09 ( 11,5-22,7);

TTH tirotropinis hormonas 73,984 ( 0,55-4,78)

stai tokie rezultatai...tad nezinau, kokia ta manoji padetis...pas endo negreit dasigausiu, eiles nesvietiskos, ir tai tik mokamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 04, 00:40)
kada moketi nereikia? kai siuncia seimos gyd, ar kai siuncia endokrinologas?

Nu niekada dar nereikėjo. biggrin.gif Aš klinikose lankausi pas L. Barsienę. Nu nuostabi gydytoja thumbup.gif O kur jūs?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 10 04, 19:26)
Nu niekada dar nereikėjo. biggrin.gif  Aš klinikose lankausi pas L. Barsienę. Nu nuostabi gydytoja thumbup.gif O kur jūs?

dar niekur doh.gif mano mieste eiles iki Nauju metu... doh.gif matyt tex imtis siuntima i Kauna...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 04, 21:05)
dar niekur doh.gif mano mieste eiles iki Nauju metu... doh.gif matyt tex imtis siuntima i Kauna...

Siaubas kažkoks. Kaip jūs galite tiek išlaukti.. ax.gif Šiaip klinikose tai mėnesį reikia laukti. Bet kai man liepė po 4 mėn pasirodyti, tai aš po 3 jau registruosiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2012 10 05, 11:04)
Siaubas kažkoks. Kaip jūs galite tiek išlaukti.. ax.gif Šiaip klinikose tai mėnesį reikia laukti. Bet kai man liepė po 4 mėn pasirodyti, tai aš po 3 jau registruosiuosi. smile.gif

neturiu kito pasirinkimo, kol nemirstu smile.gif , nera vietu , tai niekas ir neregistruoja...
Atsakyti