Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

Labas,
reikia daug skyciu gerti, tai jeigu nepriimtinas krano vanduo, isidek savo.
Ko nors laisvinancio arbatos ar tablete.
Maisto siek tiek, druskos, nes ligonines maistas zinom koks smile.gif
puodeli, drabuziu keleta, bet tikrai prastesniu,kad nebutu gaila ismesti, nes as tai tikrai nenorejau tos radiacijos temptis namo. Zurnalu, knyga, mobilu su internetu smile.gif
Ir koki butelaiti, kuri megsti smile.gif sako labai gerai isskaido radiacija smile.gif
o jeigu dar su kokia faina kaimyne, tai ziurek ir smagu vakara turesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invano @ 2013 11 12, 14:12)
Sveika! As tau apie Lt.ligonines nieko negaliu pasakyt, gydziausi uzsienyje. Norejau paklaust, ar jus nenorit pasidomet savo endrokrinologu apie toki dalyka kaip Thyrogen?? Jo deka nereikia nutraukti hormonu pries radiacija. Hormonus naudot iprastai o dvi dienas pries radiacija susileisti Po doze Thyrogeno kas diena ligoninej. Kiek zinau, mergaites pakankamai be sveikatos buna nutraukdamos hormonus, plius tai alina organizma, kai suzinojau kad man ji leis, nieko apie tai nebuvau cia skaicius, pagooglinus radau, kad ES jis patvirtintas ir visur naudojamas, tik Lt.aisku turbut jo neperka ir nekompensuoja, o kam, ne jiem reikia 2savaites be sveikatos but...Tiesiog manau galbut uz ji susimokejus, gal imanoma ir Lt.ji susileist, aisku jei kaina ne kosmine. Kaip man aiskino, jis leidzia nenutraukti hormonu pries radiacija, o taip pat pamazina radiacijos zala visam organizmui. Bent jau as i ligoninne prisidejau labai daug, o panaudojau mazai smile.gif)) rubu bent mum ismest nereikejo tai stengiaus juos kasdien keist, ten is nuobodulio jau daug prausiesi, isidek knygu ir manau interneta bent jau tikrai turi ligonine turet;) Sekmes, nesijaudink, mini atostogos ir tiek smile.gif

reiktų pasidomėti, bet kad dabar jau teko nutraukti g.gif Pakolkas negaliu skūstis, pakankamai gerai jaučiuosi rolleyes.gif

QUOTE(audrone@ @ 2013 11 12, 17:50)
Labas,
reikia daug skyciu gerti, tai jeigu nepriimtinas krano vanduo, isidek savo.
Ko nors laisvinancio arbatos ar tablete.
Maisto siek tiek, druskos, nes ligonines maistas zinom koks smile.gif
puodeli, drabuziu keleta, bet tikrai prastesniu,kad nebutu gaila ismesti, nes as tai tikrai nenorejau tos radiacijos temptis namo. Zurnalu, knyga, mobilu su internetu smile.gif
Ir koki butelaiti, kuri megsti smile.gif sako labai gerai isskaido radiacija smile.gif
o jeigu dar su kokia faina kaimyne, tai ziurek ir smagu vakara turesit smile.gif

Ar arbatinis koks palatoje yra ar reikia savo vežtis? Jei kompą imtis, ar yra internetas? O iš rūbų: apatinis trikotažas, pižama, tympės kokios, maikutės ir bliuzonas ar megztukas? Dar ko nors reikia?
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2013 11 12, 20:21)
reiktų pasidomėti, bet kad dabar jau teko nutraukti  g.gif Pakolkas negaliu skūstis, pakankamai gerai jaučiuosi  rolleyes.gif
Ar arbatinis koks palatoje yra ar reikia savo vežtis? Jei kompą imtis, ar yra internetas? O iš rūbų: apatinis trikotažas, pižama, tympės kokios, maikutės ir bliuzonas ar megztukas? Dar ko nors reikia?

Arbatinis yra bendras aukštui, t.p. ir šaldytuvas. Pižamą duoda ten. Aš ėmiau šlepetes, apatinius/kojines, asmens higienos reikmenis, puodelį, kažką skaityt bei kompiuterį (interneto man atrodo nėra, aš jungiausi iš telefono) ir žinoma vandens, arbatos, vaisių. Galėjau dar megztuką pasiimt ar chalatėlį kokį prastesnį, nes aš tokia jautri šalčiui, tai man buvo vėsoka. Maistas nėra labai geras, džiaugiausi, kad pasiėmiau salotų, nes ten pagrinde kruopos, košės, mėsos... bet man ir nebuvo apetito, teko ir išmest dalį to, ką pasiėmiau. O ir palatos kaimynę turėti nedidelė tikimybė, nes palatos vienvietės, tik berods dvi dvivietės smile.gif Jei esat vilnietė ar turite Vilniuje artimųjų jie bet kada galės jums atvežti ko prireiks, sesutės perduos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeLarge: 12 lapkričio 2013 - 20:44
QUOTE(DeLarge @ 2013 11 12, 20:43)
Arbatinis yra bendras aukštui, t.p. ir šaldytuvas. Pižamą duoda ten. Aš ėmiau šlepetes, apatinius/kojines, asmens higienos reikmenis, puodelį, kažką skaityt bei kompiuterį (interneto man atrodo nėra, aš jungiausi iš telefono) ir žinoma vandens, arbatos, vaisių. Galėjau dar megztuką pasiimt ar chalatėlį kokį prastesnį, nes aš tokia jautri šalčiui, tai man buvo vėsoka. Maistas nėra labai geras, džiaugiausi, kad pasiėmiau salotų, nes ten pagrinde kruopos, košės, mėsos... bet man ir nebuvo apetito, teko ir išmest dalį to, ką pasiėmiau. O ir palatos kaimynę turėti nedidelė tikimybė, nes palatos vienvietės, tik berods dvi dvivietės smile.gif  Jei esat vilnietė ar turite Vilniuje artimųjų jie bet kada galės jums atvežti ko prireiks, sesutės perduos.

Vadinasi su kavos išsivirimu problemos nebus, jei arbatinis yra. Tai pižamos tada nereik g.gif Šalčio ir aš nepernešu, vadinasi reiks šiltesnį megztuką įsidėti. Dėl maisto tai nesuku galvos, bus organizmui paivalymas, jei mastas neskanus bus biggrin.gif turiu nereikalingų kg prikauptų blush2.gif O salotų jūs kokių gatavų indeliuose vežėtės? Brolis vilnietis, bet jo toks darbo grafikas, kad tikrai neturės kada atvežti. Todėl turiu viską susižiūrėt, kad ko nepamirščiau unsure.gif

Ačiū merginos už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2013 11 12, 22:28)
Vadinasi su kavos išsivirimu problemos nebus, jei arbatinis yra. Tai pižamos tada nereik  g.gif Šalčio ir aš nepernešu, vadinasi reiks šiltesnį megztuką įsidėti. Dėl maisto tai nesuku galvos, bus organizmui paivalymas, jei mastas neskanus bus  biggrin.gif turiu nereikalingų kg prikauptų  blush2.gif O salotų jūs kokių gatavų indeliuose vežėtės? Brolis vilnietis, bet jo toks darbo grafikas, kad tikrai neturės kada atvežti. Todėl turiu viską susižiūrėt, kad ko nepamirščiau  unsure.gif

Ačiū merginos už pagalbą  4u.gif

Salotų pati pasigaminau kelių rūšių, susidėjau į nedidelius vienkartinius indėlius, kuriuos išmečiau paskui. O daugiau ten nieko labai nereikia, blogiausiu atveju turėkit smulkių duosit sesutėms ir nupirks kažką. Svarbiausia veiklos kažkokios turėt, nes tris dienas būt uždarytai vienoj patalpoj, bent jau man, sudėtinga išbūt smile.gif Gerai kompą turėt ir kelis filmus jame, vis laiką prastumt... Dar pamiršau paminėt, kad rankšluostį irgi duoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeLarge: 13 lapkričio 2013 - 11:25
QUOTE(DeLarge @ 2013 11 13, 11:23)
Salotų pati pasigaminau kelių rūšių, susidėjau į nedidelius vienkartinius indėlius, kuriuos išmečiau paskui. O daugiau ten nieko labai nereikia, blogiausiu atveju turėkit smulkių duosit sesutėms ir nupirks kažką. Svarbiausia veiklos kažkokios turėt, nes tris dienas būt uždarytai vienoj patalpoj, bent jau man, sudėtinga išbūt smile.gif Gerai kompą turėt ir kelis filmus jame,  vis laiką prastumt... Dar pamiršau paminėt, kad rankšluostį irgi duoda smile.gif

ačiū už pagalbą 4u.gif

Dar klausimas iškilo g.gif Svarstau galimybė važiuoti su sava mašina. Gal ligoninės aikštelėje yra galimybė pasistatyt? Ar aikštelė kokia yra kad visą parą saugo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2013 11 13, 17:34)
ačiū už pagalbą  4u.gif

Dar klausimas iškilo  g.gif  Svarstau galimybė važiuoti su sava mašina. Gal ligoninės aikštelėje yra galimybė pasistatyt? Ar aikštelė kokia yra kad visą parą saugo?  g.gif

Aikštelė yra su šlagbaumu, bet nežinau kokia ten tvarka, niekada nestačiau.
Atsakyti
sveiki,
as irgi su ta pacia "laime" pas jus uzsukau.
kita menesi guluosi jodo terapijai. sakykit kaip po to? endokrinologe minejo, kad ir gryzus kas kiek laiko reiktu vengti kontakto su namiskiais, ypac vaikais. ar isleidziant pasakys kiek as dar esu radioaktyvi? smile.gif
ir dar. kaip del grupes nustatymo. ar kuri nors gavote nedarbinguma po skydliaukes vezio nustatymo?
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2013 11 13, 22:45)
sveiki,
kita menesi guluosi jodo terapijai. sakykit kaip po to? endokrinologe minejo, kad ir gryzus kas kiek laiko reiktu vengti kontakto su namiskiais, ypac vaikais. ar isleidziant pasakys kiek as dar esu radioaktyvi? smile.gif
ir dar. kaip del grupes nustatymo. ar kuri nors gavote nedarbinguma po skydliaukes vezio nustatymo?

tikrai zinau, kad priklauso, visus dokumentus komisijai turi suruosti seimos gydytoja,
kiek ir koki duos, sunku pasakyti,
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2013 11 13, 21:45)
sveiki,

Mano šeimos gydytoja sakė kad priklauso. Kai pasibaigs biuletenis, tada pradės tvarkyti popierius komisijai.
Atsakyti
sveiki,

Išleidžiant duos lapelį su visais tiksliais nurodymais, nors pačios sesutės ten sako, kad jau išleidžia iš ten su nepavojinga radiacijos norma, bet pasisaugoti turbūt nepakenks. Dalinis darbingumas priklauso.
Atsakyti
sveiki,

Labas, nedarbingumo lygį nustato, reikia kreiptis, man iškart davė antrą t.y. 40%likusio darbingumo. O po jodo, nežinau kaip kam, man pirmąkart gavus buvo ir fizižkai ir psichologiškai sunku. Sunkiai man pasišalino teko gulėt atrodo 5 dienas. Antrą kart viskas buvo daug paprasčiau ir grįžau , net pailsėjusi smile.gif , išleidžiant pasako kiek laiko reikia vengt artimo kontakto su vaikais ir atrodo duoda lyg tai atmintinę, bent jau prieš 4 metus tai gavau. Sėkmės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti