Sveikos, gal galėtumėte priminti kuriomis dienomis Baranauskas priima patikrinimui?
Labas
Gal kuri liaudiskai paaiskintu ka reiskia 8x10 izoechogeniskas mazgas ?
Gal kuri liaudiskai paaiskintu ka reiskia 8x10 izoechogeniskas mazgas ?
QUOTE(DeLarge @ 2013 08 02, 14:08)
Sveikos, gal galėtumėte priminti kuriomis dienomis Baranauskas priima patikrinimui?
Jei niekas nepasikeitė tai visomis, tik pirmadieniais ir ketvirtadieniais atrodo būna daugiau pacientų, nes būna guldymas jodui. Kai važiuoju tikrintis pasiskambinu į registratūrą ir pasiklausiu ar gyd. dirba ir/ar nereikia išankstinės registracijos.

Moterys
as cia kazkada buvau, ir pasirodau vel, turiu struma, su daug mazgu, vienas is ju 4 mm. buvau pas sileiki, pas savo endokr, pas girgoni privaciai, pas strumpa (profesoriu) visi vienbalsiai siulo man viska operuoti, na taip ji didele ir tas auglys didelis, bet hirmonus ji gamina normoj, ir biopsija dare ir ecoskopija, nera ten karstu tu mazgu. Turtiu gulti poryt i santarus ir uzporyt salinti skydliauke, bet gal nereikia, nu nesuprantu kam salinti organa kuris veikia ir po to sodinti visam likusiam gyvenimui ant hormonu? Girdejau kad nustatyti sunku, o jei as uzsimanysiu antro vaiko kazkada? O kiek klausimu daug, kiek moketi chirurgui ir anestezeologui? Ar butina operuotis Ar tikrai po pasalinimo biliutenis net 2 menesiam? Kosmaras...
Busiu dekinga, jei kas is jusu parasytu az, nezinau, pasidalintu savo praeitu keliu kaip jus tvardetes pries operacija, kaip nugalejot ta kaustancia baime, kur gauti informacijos, gal tie augliai savaime susitvarukia? Kas bus jei liksiu su jais gyventi?
as cia kazkada buvau, ir pasirodau vel, turiu struma, su daug mazgu, vienas is ju 4 mm. buvau pas sileiki, pas savo endokr, pas girgoni privaciai, pas strumpa (profesoriu) visi vienbalsiai siulo man viska operuoti, na taip ji didele ir tas auglys didelis, bet hirmonus ji gamina normoj, ir biopsija dare ir ecoskopija, nera ten karstu tu mazgu. Turtiu gulti poryt i santarus ir uzporyt salinti skydliauke, bet gal nereikia, nu nesuprantu kam salinti organa kuris veikia ir po to sodinti visam likusiam gyvenimui ant hormonu? Girdejau kad nustatyti sunku, o jei as uzsimanysiu antro vaiko kazkada? O kiek klausimu daug, kiek moketi chirurgui ir anestezeologui? Ar butina operuotis Ar tikrai po pasalinimo biliutenis net 2 menesiam? Kosmaras...
Busiu dekinga, jei kas is jusu parasytu az, nezinau, pasidalintu savo praeitu keliu kaip jus tvardetes pries operacija, kaip nugalejot ta kaustancia baime, kur gauti informacijos, gal tie augliai savaime susitvarukia? Kas bus jei liksiu su jais gyventi?
Labas, suprantu tavo nerima, atsimenu kaip pati ejau is proto...
patys jie nesusitraukia,laikui einant dideja.
Jeigu tiek gydytoju rekuomenduoja operacija, vadinasi ji reikalinga, kaip kazkada man rase maskatukas, kad biopsijos metu kiekvieno milimetro nepatikrina, gali buti ir piktu lasteliu.
del vaiku?- ju susilaukia merginos sekmingai ir gerdamos hormonus, ir net po gydymo jodu. Bioletini gali toki ilga rasyti, jei bus kas nors blogai, ir jei tu noresi, siap i darba iseiti galima ir po 10 dienu, tiesiog kakla kokia skarelia prisidengi.
Laikykis
Papildyta:
o as apie save...
einu is proto...pastovus nerimas,paseles sirdies ritmas, ir mintys, ar atsinaujins, kada atsinaujins, kiek liko gyventi, o jei staiga kirs....ar jums taip nebuna, kas susidurete su sita vezio diagnoze? aplinkiniai niekada nesupras kas dedasi zmoguje, juk ju nuomone as dabar sveika, ir tik panikuoju.
Jeigu tiek gydytoju rekuomenduoja operacija, vadinasi ji reikalinga, kaip kazkada man rase maskatukas, kad biopsijos metu kiekvieno milimetro nepatikrina, gali buti ir piktu lasteliu.
del vaiku?- ju susilaukia merginos sekmingai ir gerdamos hormonus, ir net po gydymo jodu. Bioletini gali toki ilga rasyti, jei bus kas nors blogai, ir jei tu noresi, siap i darba iseiti galima ir po 10 dienu, tiesiog kakla kokia skarelia prisidengi.
Laikykis

Papildyta:
o as apie save...
einu is proto...pastovus nerimas,paseles sirdies ritmas, ir mintys, ar atsinaujins, kada atsinaujins, kiek liko gyventi, o jei staiga kirs....ar jums taip nebuna, kas susidurete su sita vezio diagnoze? aplinkiniai niekada nesupras kas dedasi zmoguje, juk ju nuomone as dabar sveika, ir tik panikuoju.
Sveikos, kažkada vienoje iš šių temų buvo įdėta nuoroda į puslapį, kuriame nurodyti jodo (ir kitų medžiagų) kiekiai maisto produktuose, niekur neberandu, gal kas primint galėtumėte...
Sveikos, vis del to nepabegau is ligonines ir operavo, balsas ok, kalcio irgi nepazeide, aisku po operacijos ir vemiau ir su dievais kalbejau, ar per daug narkozes gavau ar ka. Liko tik atsakymu per desimt dienu gauti del to auglio, ir hormonus gerti, vakkar suko rankas, jum taip buvo? o sian uztat silpna, [pazastis skauda, lyg svorio prisikilnojus, tai nesuprantu kodel, nes vakar siaip energinga buvau...
Aciu uz palaikymna
Aciu uz palaikymna
http://www.terapija....B3-gydymas.html
žiurekit ka radau
gal pravers, kai laiko ir pinigų bus sakiau reiks eiti ir pačiai
žiurekit ka radau

QUOTE(audrone@ @ 2013 10 03, 10:43)
Labas, suprantu tavo nerima, atsimenu kaip pati ejau is proto...
Laikykis
Papildyta:
o as apie save...
Laikykis

Papildyta:
o as apie save...
sveika, o tu ir nepasakok, tiems kurie taves nesupranta, kurie tau pasako, oi, vargsele, siusti kuo toliau tokius zmones,
man patinka tokie, kurie ziuri i tave, kaip i sveika, normalu zmogu, tik retai lyg tarp kitko uzkalusdami- kaip jautiesi,
kiekveina karta, kada tokiam kalusinejimui pasiduodi, vis gristi i ta laika, kuris jau praejo, praejo, viskas baigta, basta, yra tik siandiena
tai kad LT labai silpnai veikia serganciu onkologinem ir kt sunkiomis ligomis, ligoniu psichologine pagalba, todel matau, kad daugelis ateina cia, cia ieskoma, kalbama, daroma, o ne verkslenama , oi, oi, kaip cia bus.Niekas nezino kaip bus, net medikai, jie turi savo gydymo trafareta ir ok, o kad kiekvienas skirtingas, tai nesvarbu. Gal per astriai parasiau, bet tai mano nuomone.
sekmes

QUOTE(taiklioji @ 2013 09 30, 21:27)
Moterys
Jei jau trys gydytojai išreiškė tą pačią nuomonę, kad operuot, tada belieka su tuo susitaikyt ir atlikt.Nemanau, kad visi trys būtų iš anksto susitarę. Aš pvz. piktą auglį išnešiojau savo skydliaukėj apie 5m, o pradėjo jis formuotis prieš dar penkis. Kraujo tyrimai visada hormonų normas rodė, nes viena pusė skydliaukės dirbo už abi normaliai.
Papildyta:
QUOTE(audrone@ @ 2013 10 03, 10:43)
Miela audrone, nerimas , širdies ritmas gali būti ir dėl nesureguliuotų hormonų, be to skydliaukė svarbus organas viso organizmo veikloje, kadangi dabar už ją dirba tiroksinas, gal ne visai atitinka hormonų poreikį arba viršija jį. O dėl atsinaujinimo ...niekas nuo to nesam apsaugoti. Man jau 4 metai po operacijos, tyrimai normalūs ir esu tuo patenkinta, pasistengiau įteigti sau tokią mintį: viskas bus gerai, o jei ir atsinaujins tam yrą vaistai, gydymas, kuris padeda, džiaugiuosia šia diena ir galvoju , kad būsiu sveika ir rytoj. Daugiau pozityvo savo mintyse it į priekį iškelta galva.

Papildyta:
QUOTE(taiklioji @ 2013 10 06, 09:36)
Sveikos, vis del to nepabegau is ligonines ir operavo, balsas ok, kalcio irgi nepazeide, aisku po operacijos ir vemiau ir su dievais kalbejau, ar per daug narkozes gavau ar ka. Liko tik atsakymu per desimt dienu gauti del to auglio, ir hormonus gerti, vakkar suko rankas, jum taip buvo? o sian uztat silpna, [pazastis skauda, lyg svorio prisikilnojus, tai nesuprantu kodel, nes vakar siaip energinga buvau...
Aciu uz palaikymna
Aciu uz palaikymna

Labas visoms
As seniau, pries n metu aktyviai dalyvavau sitame forume, bet vienu metu pasijutau pavargusi ir pabegau
Norejau viska pamirsti. Ir pamirsau - net nicka, slaptazodzius ir pan. Bet paskaitineju.
Ei, senbuves, mano nickas buvo Berte. Linkejimai visoms
Taigi man papiline carcinoma isoperuota pries 7 metus. Savijauta - kaip pasiziuresi. Ne tragedija, bet visokiu nemalonumu yra, bet ir as jau toli grazu ne piemene
, negaliu visko vien skydliaukei, tiksliau, jos nebuvimui suversti.
Is idomesnes patirties - man pagal hormonu tyrimus kasmet vis mazina tyroxino doze, dabar geriu tik 125 ml. Tragizmas tame, kad svoris beprotiskai auga, sveriu 87 kg, t. y. daugiau nei 20 kg uzsimeciau. Uzkniso negyvai amzina kova su juo... nuodija gyvenima; tuo paciu jegu ir gyvenimo dziaugsmo mazeja, uzburtas ratas.
Exoskopija pasidarau kasmet, kraujo tyrimus net pora kartu per metus. TG paprastai buna labai mazas, t. y. raso, kad maziau nei 0,02, jeigu teisingai suprantu, mazesnio kiekio aparatura nefiksuoja. Si rudeni Grybo gatveje pasidariau, ir atsakyme buvo, berods 0,02xxx, t. y. jau atsirado skaiciukai. Gal nieko
Laikykites, merginos, suprantu, kad baisu ir sunku, ypac pradzioje po diagnozes ir operacijos, bet tai ne pasaulio ir ne gyvenimo pabaiga.
As seniau, pries n metu aktyviai dalyvavau sitame forume, bet vienu metu pasijutau pavargusi ir pabegau

Ei, senbuves, mano nickas buvo Berte. Linkejimai visoms

Taigi man papiline carcinoma isoperuota pries 7 metus. Savijauta - kaip pasiziuresi. Ne tragedija, bet visokiu nemalonumu yra, bet ir as jau toli grazu ne piemene

Is idomesnes patirties - man pagal hormonu tyrimus kasmet vis mazina tyroxino doze, dabar geriu tik 125 ml. Tragizmas tame, kad svoris beprotiskai auga, sveriu 87 kg, t. y. daugiau nei 20 kg uzsimeciau. Uzkniso negyvai amzina kova su juo... nuodija gyvenima; tuo paciu jegu ir gyvenimo dziaugsmo mazeja, uzburtas ratas.
Exoskopija pasidarau kasmet, kraujo tyrimus net pora kartu per metus. TG paprastai buna labai mazas, t. y. raso, kad maziau nei 0,02, jeigu teisingai suprantu, mazesnio kiekio aparatura nefiksuoja. Si rudeni Grybo gatveje pasidariau, ir atsakyme buvo, berods 0,02xxx, t. y. jau atsirado skaiciukai. Gal nieko

Laikykites, merginos, suprantu, kad baisu ir sunku, ypac pradzioje po diagnozes ir operacijos, bet tai ne pasaulio ir ne gyvenimo pabaiga.

Labas rytas,
atsiprasu kad taip issiliejau su savo nerimu
visokiu dienu buna...tikrai neverkslenu kiekviena diena,ir nedejuoju. Turiu seima, dukrytes, nelabai tam ir lieka laiko
turiu kuo dziaugtis. Tas nepaaiskinamas nerimas is dalies itakotas ir thyroksino, kurio doze geriu pakankamai didele, sake taip reikia kad liga neatsinaujintu, tai sirdis tabaluoja,rankos dreba , ligotas zmogus
)))
man pradejo persteti rando viena puse, sintetikos bijo, ir ta puse kurioje buvo piktas navikas, nesuprantu kas cia vyksta, ar buvo kuriai taip ?
atsiprasu kad taip issiliejau su savo nerimu

man pradejo persteti rando viena puse, sintetikos bijo, ir ta puse kurioje buvo piktas navikas, nesuprantu kas cia vyksta, ar buvo kuriai taip ?