Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

dekui uz info smile.gif
kaip sia diena praleidote? kaip savijauta?

QUOTE(Basakojė @ 2013 11 29, 19:34)
Pakviečia nueiti išgerti tabletės ar dviejų (paskiria gydytojas). Išgėrus eini iškart į savo palatą ir tupi ten. Reikia kad turėtumėte pirmai dienai ką užkasti. Nes pietų neduoda. Aš gavau tik vakarienę. Nors man tų pietų visai ir nesinorėjo. Ar čia to jodo toks poveikis ar šiaip koks nuovargis. Užmigau ir geras 3 valandas miegojau. Pasiėmiau kompiuterį kad nebūtų nuobodu. Reik nepamiršti tualetinio popieriaus smile.gif (gerai kad brolienė priminė smile.gif )O daugiau net nežinau. Pižamas duoda, tokias pobaisias smile.gif naktiniai marškiniai ir panašūs biggrin.gif Tapkes savo turit turėti. Higienos reikmenis. Puodelis. Aš ir įrankius savus atsivežiau. Daugiau net ir nežinau. Palatoje tikrai šilta. Tad megztuko kurį įsidėjau bent jau šiandien tikrai nereikėjo.  Virdulys yra kolidoriaus gale. Nelabai patogu, todėl pamasčiau kad geriau savo tokį mini turėti.
Duosiu reportažus ir per kitas dienas. Jei kokie pastebėjimai atsiras, parašysiu  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aleksa74 @ 2013 11 29, 19:53)
Mergytes, gal kur parasys, kaip atrodo vizitas pas Baranauska praejus pusmeciui po paskutinio jodo. Kokie tyrimai, ka reiks turet. Buciau labai dekinga

Nieko turėti nereiks, užeisit pas Baranauską jis nusiųs Jus darytis kraujo tyrimų (TTH, F4 ir TG), galėsit pasirinkti mokamus ar nemokamus, nemokamų rezultatų reiks laukt labai ilgai (gal net mėnesį, niekad nesirinkau jų, tai tiksliai negaliu pasakyt), mokamų rezultatus sužinosit tą pačią dieną, po kokių 2 valandų vėl nueisit pas Baranauską ir jis pasakys kokie tyrimų rezultatai ir ką daryti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2013 11 27, 13:24)
ne taip supratot rado cista ir atsirado dar mazgeliai po puse cm dydzio,pries metus buvo rade tik cista,o dabar dar ir mazgai atsirado,o tai pagal ka cia gali nusprest kad kelia itarima tie mazgai?juk ne KT dare kad istyre ju struktura

Ultragarsu mato mazgu strukrura ir ar yra tuose mazguose kraujotaka, tokiu atveju ir daro biopsija. Jusu mazgai labai mazi, o kadangi skydliaukes vezys is leciausiu veziu, tai teoriskai, labai maza tikimybe, kad mazgai bus piktybiniai.
Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2013 11 30, 22:56)
dekui uz info smile.gif
kaip sia diena praleidote? kaip savijauta?

šiokį tokį pykinimą jaučiau visą dieną, tai kažkiek diskomforto buvo, bet šiaip viskas tikrai normos ribose.
Maisto man pilnai užtenka ką čia duoda, visos porcijos nesuvalgau, perdaug.

Šį rytą atsikėliau su skaudančia galva unsure.gif pusryčiai suvalgyti, bet dar kavos neišgėriau, pažiūrėsiu, gal spaudimas pakritęs todėl ją skauda. Per visą naktį vėdinau palatą, tai kad deguonies koks trūkumas tikrai atmečiau. Ryte, valandą prieš pusryčius atnešė Furosemido tabletę (šlapimą varantys) tai šiandien dar daugiau į wc reiks palakstyti smile.gif

Labai tikiuosi kad ryt išleis namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2013 12 01, 09:48)
šiokį tokį pykinimą jaučiau visą dieną, tai kažkiek diskomforto buvo, bet šiaip viskas tikrai normos ribose.
Maisto man pilnai užtenka ką čia duoda, visos porcijos nesuvalgau, perdaug.

Šį rytą atsikėliau su skaudančia galva  unsure.gif  pusryčiai suvalgyti, bet dar kavos neišgėriau, pažiūrėsiu, gal spaudimas pakritęs todėl ją skauda. Per visą naktį vėdinau palatą, tai kad deguonies koks trūkumas tikrai atmečiau. Ryte, valandą prieš pusryčius atnešė Furosemido tabletę (šlapimą varantys) tai šiandien dar daugiau į wc reiks palakstyti smile.gif

Labai tikiuosi kad ryt išleis namo  ax.gif

Furosemidas mažina spaudimą, man ir nuo jo nelabai gerai buvo, nes mano spaudimas ir taip dažniausiai žemas.
Atsakyti
QUOTE(DeLarge @ 2013 12 01, 20:56)
Furosemidas mažina spaudimą, man ir nuo jo nelabai gerai buvo, nes mano spaudimas ir taip dažniausiai žemas.

Šiaip jis yra diuretikas, savo tuo diureziniu poveikiu mažina kartu ir spaudimą, todėl ir skiriamas arteriniai hipertenzijai gydyti, bet dažniau kaip pagalbinis vaistas su kitais spaudimą mažinančiais mirksiukas.gif
Mano spaudimas ir nepakyla daugiau kaip 105/65.
Galvos skausmas praėjo kai išgėriau ryte kavos ax.gif Tai kaip ir nelabai man jis poveikį į spaudimą padarė ax.gif
Atsakyti
Važiuoju namo bigsmile.gif assa.gif assa.gif 2,4 parodė. Dabar dar vizitas pas gydytoją laukia.
Atsakyti
Aš jau namie, bet visą džiaugsmą gožia ta žinia, kad vėl reiks ten grįžti verysad.gif dar liko židinukų verysad.gif
Atsakyti
na, nekokia zinia. reik tiketis, kad antru kartu viskas ir pasibaigs. o jau pasake uz kiek laiko grizti?
o kaip del namiskiu, ar reikia dar vengti kontakto, ar jau esate "nepavojinga" ?
sveikatos jums ir sekmes

QUOTE(Basakojė @ 2013 12 02, 14:28)
Aš jau namie, bet visą džiaugsmą gožia ta žinia, kad vėl reiks ten grįžti  verysad.gif dar liko židinukų  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(gitukas @ 2013 12 02, 16:57)
na, nekokia zinia. reik tiketis, kad  antru kartu viskas ir pasibaigs. o jau pasake uz kiek laiko grizti?
o kaip del namiskiu, ar reikia dar vengti kontakto, ar jau esate "nepavojinga" ?
sveikatos jums ir sekmes

kažin ar užteks ir antro karto g.gif likę du židinukai doh.gif vienas didesnis ir ryškesnis, kitas mažesnis, blankesnis. O kai ten kol laukėm su merginom susėdusios plepėjom ir jos dalinosi jau ne pirma patirtimi, tada ir supratau kad galiu tikėtis ir 3 karto unsure.gif Na bus kaip bus, atgal kelio vis vien nėra.
Kontakto reikia vengti su nestuke.gif ir vaikais. Šiaip kur davė atmintitę, tai 9 dienas rašo visiškai neturėti jokio kontakto su vaikais. Vėliau galima, bet per atstuma ir ne daugiau kaip 3 valandas per dieną, taip 21 d. Kad apsaugočiau savo mažiukę, tai išvežiau pas savo tėvus.
O važiuosiu kitam kartui vasario 18 dieną.
Atsakyti
Sveikos ,ko gero ir as prie jusu burio prisijungsiu. Esu dabar stadijoje po echoskopijos, dataras prirase ant nuotraukos visokiu baisiu zodziu :solidinis komponentas, koloidinis mazgas , darinys apie 0,3 cm ir siuntimas biopsijai. Vaikstau nesava ir tik kriokti norisi. Ka reiskia sitie baisus zodziai ? Ar naivuole esu , kad isvengsiu operacijos ir gal but vaistais apsieis viskas ......Jauciu , durnai cia parasiau , visa tema perskaiciau ir jus tokios optimistes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2013 12 02, 17:08)
kažin ar užteks ir antro karto  g.gif  likę du židinukai  doh.gif  vienas didesnis ir ryškesnis, kitas mažesnis, blankesnis. O kai ten kol laukėm su merginom susėdusios plepėjom ir jos dalinosi jau ne pirma patirtimi, tada ir supratau kad galiu tikėtis ir 3 karto  unsure.gif  Na bus kaip bus, atgal kelio vis vien nėra.
Kontakto reikia vengti su  nestuke.gif  ir vaikais. Šiaip kur davė atmintitę, tai 9 dienas rašo visiškai neturėti jokio kontakto su vaikais. Vėliau galima, bet per atstuma ir ne daugiau kaip 3 valandas per dieną, taip 21 d. Kad apsaugočiau savo mažiukę, tai išvežiau pas savo tėvus.
O važiuosiu kitam kartui vasario 18 dieną.

linkiu ir as, kad uztektu poros kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jetus, kaip ilgai negalima kontaktuoti su vaikuciais sad.gif((
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2013 12 02, 18:47)
Sveikos ,ko gero ir as prie jusu burio prisijungsiu. Esu dabar stadijoje po echoskopijos, dataras prirase ant nuotraukos visokiu baisiu zodziu :solidinis komponentas, koloidinis mazgas , darinys apie 0,3  cm ir siuntimas biopsijai. Vaikstau nesava ir tik kriokti norisi. Ka reiskia sitie baisus zodziai ? Ar naivuole esu , kad isvengsiu operacijos ir gal but vaistais apsieis viskas ......Jauciu , durnai cia parasiau , visa tema perskaiciau ir jus tokios optimistes  4u.gif

ka terminai reiskia nezinau, bet galiu tik pasakyti, kad neprisigalvok iskart visko 4u.gif juk gali buti, kad biopsija parodys, jog viskas yra gerai 4u.gif
Atsakyti