Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVII

QUOTE(-ok- @ 2014 05 20, 11:51)
Sveiki, turiu mazgine skydliauke. Pries savaite padare echo, atsirado 1 mazgelis  kuris biski didelis bet lygus, krauja geras. Paklausiau koks mano skydliaukes tipas (aktivi ar ne), sake kad veikia gerai, ne ta ir ne ta. Kitame kabinete pasiule pagerti KELP NORVEGIAN. Radau nemazi info, bet kad butu atsiliepimai ne. Gal kas vartuojate?

Merginos, jegu turite info, pasidalinkite blush2.gif . Nes jau ilindau i rusisku saitu, tai visur raso, kad turedama hipo (neaktivi) tada gerti , bet pas mane viskas ok, tik mazgai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2014 05 20, 13:28)
Turbūt prieskydines liaukutes pažeidė, reikėtų pavartoti kalcio. Man taip buvo ligoninėje, tik man leido į veną kalcį. Turėtų atsistatyti.

na, kad kalcis krito labai tai manau tikrai, nes skaiciau, kad kai jo truksta tai tirpsta kojos, rankos, veidas ir pan. bet lyg jau vakar buvo ir geriau ir še tau, šeimos gydytoja issiunte gultis i ligonine verysad.gif gal ir gerai, padarys tyrimus, gal dar kokiu medziagu truksta, ne tik to kalcio...
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 05 20, 13:00)
gal spaudimas sukilo? g.gif  man taip buvo kai sukilo spaudimas

na, kad ne. gal cia nuo to kalcio trukumo...
Atsakyti
QUOTE(-ok- @ 2014 05 20, 12:32)
Merginos, jegu turite info, pasidalinkite blush2.gif . Nes jau ilindau i rusisku saitu, tai visur raso, kad turedama hipo (neaktivi) tada gerti , bet pas mane viskas ok, tik mazgai yra g.gif

Pas mane irgi tik mazgas, kraujo tyrimai geri, tik Anti Tg - 497 (norma 0-100)
Išrašė seleno. Tai tik jį geriu, bet jaučiu, kad didėja mazgas...
Papildyta:
O negi niekas nemėginote gydyti skydliaukės?
Aš ketinu lankytis Šimkaus klinikoje ir gydomosiomis injekcijomis gydyti. Nenoriu likusį gyvenimą sėdėti ant hormonų...
Pas jį konsultacija 80 lt, echo - 30, punkcija 20 lt.
Kas dvi savaites gydomosios punkcijos po 60 lt. Jau geriau mėginti taip, nei pjaut. Išpjaut - visada spėsi....

Gal kas turit kokių žinių apie jo kliniką?
Atsakyti
QUOTE(kamejukas @ 2014 05 22, 14:46)
Papildyta:
Aš ketinu lankytis Šimkaus klinikoje ir gydomosiomis injekcijomis gydyti. Nenoriu likusį gyvenimą sėdėti ant hormonų...
Kas dvi savaites gydomosios punkcijos po 60 lt. Jau geriau mėginti taip, nei pjaut. Išpjaut - visada spėsi....

Sveiki, paziurekime i pacios skydliaukes struktura, patyre medikai , pvz-onkologiniame , nevisada pataiko i mazga, patikekite ten daug ligoniu praeina, o jus tikite, kad klinikoje kurioje apsilanko keli pacientai, pataikys i mazga, na pataikys i dideli, o mazi vel augs, spiritas suardo pati audini, ne tik mazga,
jei jau skydliaukes veikla sutriko nemanau, kad galima kaskuom ja atstatyti,
pasiskaitykite uzsienio kalba ku dar naudojamas ju gydymo budas, nors kita vertus-jusu sveikata-jusu sprendimas, cia tik subjektyvi mano nuomone
Atsakyti

Man sakė apie kainas tą patį, tik pirmas vizitas su echo , be punkcijos kainavo 130lt, sekantis 60lt.

Atr eičiau kitą kartą ir parekomenduočiau kitiems, labai abejoju, kaiptaisyklė radi tuberkuliozinę bakteriją, pamatė per echo.... g.gif , girdo antibiotikais dviejų rūšių....
Pati klinika, kokai dar klinika ? vienas kabinetas.... pobaisis toks, vyrišku prakaitu atsiduodantis, dirba kartu su sūnumi, nes matyt pats A. Šimkus jau garbaus amžiaus ir vienam be galo sunku ......

Man irgi labai gyrė, bet paitikėjimo aš jais kažkaip nelabai turiu blush2.gif
Atsakyti
g.gif nu jo, įdomiai... Dėkui už patarimus.
Atsakyti
Papildyta:

Aš irgi ta ketinau daryti..buvau susisiekusi, tai sakė kad bet kokį mazgą galima gydyti, spesi išpjauti...juolab kad skydliaukė veikė puikiai..bet atsitiktinumo dėka, paskirtu laiku nenuejau, paskui turejau dar pora konsultacijų su kitais gydytojais,kur paaiškino, kad kol neisoperuos, tiksliai niekas nepasakys ar nėra vėžio.ryzausi operacijai, ir vienas mazgas buvo piktybinis, tai besizaisdama su gydymu galėjau prisigydyti iki isplitimo i kitus organus... Kiek domėjausi, Šimkaus klinikoje leidžia spiritą i mazgą, ir skiria kažkokius stiprius antibiotikus, apie 100% išgijma neradau jokios istorijos...tradiciniai medikai gydymo nepripažįsta ir gadina rizika..bet susirinkus informacija, reikia spręsti pačiam wink.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien jau namie smile.gif Ketvirtadieni ispjove. Po norkozes viskas ciki piki. Tik kalcis kaip krito iskart tai boze moi doh.gif niekaip nenori jis pakilt. saujom geriu kalci. Iskart nuo kitos dienos tiroksina ir kalcigrana israse. Rankos,kojos, veidas tirpsta istisai. Sake per menesi turi atsistatyt. Aisku skauda dar visa pjuvi plesia is vidaus neina normaliai issitiest. Galva svaigsta, tai beveik visa laika guliu. Man tie hormonai matyt greit issivadejo, nuotaiku kaita didele atsirado, atmintis suprastejo,kad neprisimenu kuri diena siandien ir ka pusryciam valgiau lotuliukas.gif Jauciuosi taip idomiai.
Laiska su atsakymais gausiu po savaites.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 05 26, 13:59)
Sveikos, siandien jau namie smile.gif  Ketvirtadieni ispjove. Po norkozes viskas ciki piki. Tik kalcis kaip krito iskart tai boze moi doh.gif  niekaip nenori jis pakilt. saujom geriu kalci. Iskart nuo kitos dienos  tiroksina ir kalcigrana israse. Rankos,kojos, veidas tirpsta istisai. Sake per menesi turi atsistatyt. Aisku skauda dar visa pjuvi plesia is vidaus neina normaliai issitiest. Galva svaigsta, tai beveik visa laika guliu. Man tie hormonai matyt greit issivadejo, nuotaiku kaita didele atsirado, atmintis suprastejo,kad neprisimenu kuri diena siandien ir ka pusryciam valgiau lotuliukas.gif Jauciuosi taip idomiai.

Atsakyti
Sveikos, siandien jau namie smile.gif  Ketvirtadieni ispjove. Po norkozes viskas ciki piki. Tik kalcis kaip krito iskart tai boze moi doh.gif  niekaip nenori jis pakilt. saujom geriu kalci. Iskart nuo kitos dienos  tiroksina ir kalcigrana israse. Rankos,kojos, veidas tirpsta istisai. Sake per menesi turi atsistatyt. Aisku skauda dar visa pjuvi plesia is vidaus neina normaliai issitiest. Galva svaigsta, tai beveik visa laika guliu. Man tie hormonai matyt greit issivadejo, nuotaiku kaita didele atsirado, atmintis suprastejo,kad neprisimenu kuri diena siandien ir ka pusryciam valgiau lotuliukas.gif Jauciuosi taip idomiai.

Jums geriausia būtų atsigult į ligoninę. lašins kalcio lašelines ir greičiau atsistatys. mano mamai taip buvo kaip Jums. Tai šeimos gydytoja išsiuntė gultis į ligoninę. Sakė net su tais geriamais kalciais nelabai ką ir atstatysi, nes kalcis ir taip ziauriai sunkiai atsistato. tai ne tik laselines skyre, bet ir dar gydyma parase, kad ta kalci greiciau organizmas pasisavintu. 4u.gif
Atsakyti

Man papildomai buvo išrašę alfa kalcidol (jei gerai pamenu pavadinimą) gerti, kartu gėriau ir kalcį. Tas preparatas brangus tačiau man buvo išrašę kompensuojamą. Man padėjo labai, susitvarkė galūnių tirpimas.
Atsakyti