Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Labas, Lazdu Dama, 4u.gif
mano mergina sumušė rekordą, praeitą savaitę sugebėjo darželyje nesusirgti, paprastai tai savaitės laiko niekada nėra išbuvusi, trečiadieni geriausiu atveju ketvirtadieni jau atkrisdavo. o dabar net visą savaitę išlankė, tad šiandien vėl iškulniavo. O aš naudodamasi proga bandau vyrui Kalėdom megztini numegzti. Nes jis kartu su dukryte Kalėdų seneliui laišką parašė ir užsiprašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 12 03, 11:52)
Labas, Lazdu Dama, 4u.gif
mano mergina sumušė rekordą, praeitą savaitę sugebėjo darželyje nesusirgti, paprastai tai savaitės laiko niekada nėra išbuvusi, trečiadieni geriausiu atveju ketvirtadieni jau atkrisdavo. o dabar net visą savaitę išlankė, tad šiandien vėl iškulniavo. O aš naudodamasi proga bandau vyrui Kalėdom megztini numegzti. Nes jis kartu su dukryte Kalėdų seneliui laišką parašė ir užsiprašė biggrin.gif

Labas labas 4u.gif

oi, žinau ką tai reiškia darželis + sirgimas. sunkūs mums pernai metai buvo..

aš šią savaitę sakiau reikia dovanas dabaigti pirkti, jog rami galva būtų smile.gif jau nemažai papirkau, bet dar reikia smile.gif

Vyro dovana aiški, o ko tu užsiprašei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2012 12 03, 14:32)
Vyro dovana aiški, o ko tu užsiprašei?  biggrin.gif

tai, kad aš nespėjau užsipraštyti, už mane dukrytė paprašė biggrin.gif
vieną rytą vyrui skundžiausi, kad man matyt reikia kokią šiltą pižamą nusipirkti, nes tom naktim, kai Saulė nemiega, mane net drebulys krečia, kai pastoviai reikia prie jos keltis ir nešioti. Tai Deimantė matyt tai išgirdo ir vieną dieną grįžusi iš darželio pareiškė, kad jie ir darželyje rašė Kalėdų seneliui laišką, ir ji paprašė, kad jai atneštu žirkles, nes aš jai niekaip nesugebu nupirkti doh.gif ir tam pačiam laiške atceit paprašė, kad man jis atneštų šiltą pižamą biggrin.gif matot kokia dukrytę turiu wub.gif kaip manimi rūpinasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš net nežinau ką šiemet norėčiau gauti dovanų... ax.gif
dar niekam nieko nepirkau, net nežinau ką pirksiu, jokių minčių blush2.gif

Deimantine Saule, dabar pagalvojau, kad šilta pižama puiki dovana, ypač kai už lango šalta, balta...user posted image

Ką kitos šiemet planuoja dovanoti artimiesiems, vaikams, krikšto vaikams? ax.gif
Atsakyti
Laba,
As is savo brangiausiojo uzsiprasiau papuosalu, labai graziu, sutaziniu wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aa dar nieko dovanų neužsiprašiau... blush2.gif o pati pilnu tempu gaminu ax.gif tikiuosi, labai tikiuosi suspėti blush2.gif

P.s. ligoniukams daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif mes irgi dažnai tose rogėse sėdim doh.gif dabar irgi, bet tikiuosi su rastu dantuku mažajam ligos kuriam laiku pasibaigs bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 03 gruodžio 2012 - 22:20
Labux,

as tai jau normaliai papirkau..

Nuo skalbimo kamuoliu iki daktaro Levino juosteliu keliams, o per vidury visokiu dekupazo darbu uzsakinejau (sukas su veidrodelliu, papuosalu dezute su skyreliais). brendzio taures pirkau, sesei kvepalus ir korseta biggrin.gif kalendorius su liepos fotkem uzsakiau, vitaminu, zvakides aliejukui garinti + aliejuka, vizitiniu korteliu deklus ir t.t. biggrin.gif

MB dar dovanos normaliai nesugalvojau, bet viena is minciu pirkti koki kupona is akciju savaitgaliui prie juros.. dar zinau, kad pinigine paplyso.. o pats tai vis sako, kad Ipad mini nori, nes as vis trumpu kailinuku prasau biggrin.gif

Liepai dar dovanos neturiu, bet mastau apie tuos vaikiskus kompus.. turit kas nors? verta ten tiek pinigu moketi? nes is kitos puses, tai manoji Ipadu varo geriau nei as, tai gal ir nereikia jai to kompo doh.gif negaliu apsispresti doh.gif

Atsakyti
labas,aš kalėdinę dovaną kolkas tik vieną turiu ax.gif bet va,nuo kitos savaitės jau viskas-pradedu pirkt,tiksliau nuo šio savaitgalio.
Lazdų dama,na dėl to kompo,tai viena pažįstamam turi 3 paršiukai,patenkinta jos 6metė,vis dar žaidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.paklydeli.../dingo-suo-1930
Atsakyti
Sveikos,

Trys parsiukai kompa ir mes turim, bet sakyciau ten daugiau skirta 2-4metuku vaikams, gal net kiek jaunesniam tiktu, siaip geras daiktas, daug veiklos, muzikyciu, pasak, mokosi ir skaicius, formas, spalvas.. mirksiukas.gif

As kol kas dar dovanu nepirkau ir ideju kol kas dar jokiu blush2.gif
Atsakyti
labas ax.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2012 12 10, 17:46)

As kol kas dar dovanu nepirkau ir ideju kol kas dar jokiu  blush2.gif

o tai kam tau pirkt,kai tokias rankeles turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 11, 11:59)
labas ax.gif
o tai kam tau pirkt,kai tokias rankeles turi smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu ramunitos žodžiams, tik gaila, kad Ingrida dvi tokias rankeles turi ax.gif
Atsakyti