Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Mes sergam verysad.gif vaikas kosti, aš antibus vartoju doh.gif ligos puola iš visų pusių, laukiu, kada pagaliau šitie metai pasibaigs, tikiuosi ateinantys bus geresni, bent jau ligų kiekis sumažės ax.gif

skanios kavos visoms user posted image
Atsakyti
Ligoniukai sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikos smile.gif apie ligas bijau kalbėti... nes jos vis sukasi kur šalia blush2.gif
Atsakyti
Merginos,

jei užpildykit, jei turit laiko 4u.gif

user posted image

https://dexsurvey.de...t.asp?XID=46971
Atsakyti
Laba,

Ligoniukams po 4u.gif

Macchiato - ar galetum imesti nuorodele savo kalediniu meduoliuku? Buvo labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 21, 08:57)
Laba,

Ligoniukams po  4u.gif

Macchiato - ar galetum imesti nuorodele savo kalediniu meduoliuku? Buvo labai skanu smile.gif

bigsmile.gif skanūs, vakar B labai prašė, tai kaip tik kepėm 4u.gif

"Guminiai" meduoliai pagal Cipciuka

Teslai :

450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu

del spalvos sausoje keptuveje as padeginau 2 did. saukstus cukraus.

Darbo eiga : i dubeni imusti kiausinius , supilti cukru , medu ir tirpinta margarina , viska ismaisyti . Keptuveje padeginti cukru ( cia , kad butu tamsesne spalva) ir supilti ji i misini . Deti ji ant garu ( puodo su verdanciu vandeniu) ir maisyti kol degintas cukrus istirps , nukelti nuo garu , supilti soda ir gerai issukti , tesla suputos , tada suberti miltus ir uzminkyti maloniai minksta tesla ( jeigu per skysta dadekite miltu ) , bet perspeju - tesla turi buti ne kieta .Atsaldyti nereikia , is karto kociokite ir isspauskite norimas figurelias .
Mano iskepusio meduolio storis 1 cm. ir 3 mm. tad patariu , kad kociotumete storiau ( netoli centimetro) .
Orkaite ikaitinti iki 250 C , kiskite meduoliukus , ir tik jie iskils , traukite lauk , nes tuos kurie pas mane dar truputi pakepe , isejo ne toki guminiai , o kur tik vos pakepe.

Glajui :

1 baltimas
150 pudros
tirpintos citrinos rugsteles pagal skoni .

Dubenelyje viska gerai issukame , mase neturi buti labai skysta , nes nelaikys formos , jei per skysta dadekite pudros .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *macchiato*: 21 lapkričio 2012 - 09:41
dėkui macchiato, šiuos meduolius ir aš tuomet bandysiu kepti.
o aš šiandien lauke bevaikščiodama, paklausiau statybininkų, ką jie čia stato. tai sakė, kad bus nedidelė 120 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. įvažiavimas nuo šiukšlių konteinerių pusės.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2012 11 21, 14:05)
dėkui macchiato, šiuos meduolius ir aš tuomet bandysiu kepti.
o aš šiandien lauke bevaikščiodama, paklausiau statybininkų, ką jie čia stato. tai sakė, kad bus nedidelė 120 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. įvažiavimas nuo šiukšlių konteinerių pusės.

mes ir su B peršnekėjom,kad aišktelę matyt stato-kažin-mokamą g.gif
Atsakyti
Macchiato - aciu smile.gif

O jei kam idomu ka stato: http://www.smilgos.lt/
Aikstele to namo gyventojams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 11 21, 16:10)
Aikstele to namo gyventojams ax.gif

drinks_cheers.gif aš irgi šitą info žinau ax.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte tą dainuojantį šepetėlį. ar bent girdėjote kokių nors atsiliepimų apie jį? bandžiau pasigooglinti, tai jokių komentarų neradau tik reklamą biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, Gal kam is aplinkiniu krastu pabego Kurtsharo kalyte? Labai baiksti, bandziau prisikviesti, neprisileidzia, tik kazkodel vyrus sekioja. Su antkakliu, bet matosi, kad iesko seimininku. Laksto tarp pievu - Perkunkiemio, Linksmojo kvartalo ir Gineitiskiu. Tamsoje spalvos gerai neiziurejau, demeta lyg ir su juoda spalva, o gal ir ruda buvo, nzn.
Atsakyti
Sveikos. kaip gyvuojat? ką veikiat? Atrodo, jau žiema ateina..
Atsakyti