Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

sveiki, kaimynai smile.gif gyvenu Gineitiskese. po dvieju vaikiuku gimdymo, kaip ir daugumai mamyciu turbut, norisi gristi i savo sudejima, sutvirteti, numesti kg ir jaustis geriau visada aktyviai sportavau aerobika, labai daug metu su stepais, veliau ir visokio kitokio pobudzio aerobika impulse ir kitur, treniruoklius. siuo metu po antro vaikiuko gimimo isbandziau nauja sporta bodyflex ir esu tikrai patenkinta. apie jos esme ir nauda bei tikrai greitus rezultatus galima internete nemazai paskaityti (kaip pvz. http://www.bodyflex....php?puslapis=7). kadangi man del vyro darbo netipinio grafiko noretusi sportuoti dienos metu arba savaitgaliais siulau sudaryti grupe ir bandyti prisikalbinti trenere arciau musu vesti treniruotes, kad ji atvyktu iki kazkurios arba jos turimose patalpose vestu mums dienos metu ar savaitgaliais (siuo metu ji veda vakarais pasilaisiuose ir pilaiteje; trenere si http://www.bodyflexas.lt/). ar butu norinciu? rasykit man i az. lauksiu smile.gif p.s. juk po svenciu tikrai reiks imtis rimtu veiksmu belaukiant pavasario ir vasaros norint buti grazioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 11, 11:59)
labas ax.gif
o tai kam tau pirkt,kai tokias rankeles turi smile.gif

Aciu aciu 4u.gif Bet kad tos rankeles jau laiko visai nebeturi.. blush2.gif o ir artimiems kasmet mezginiu nedovanosi.. tad teks galva pasukt kaip orginaliai ir nebrangiai siemet prasisukt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*macchiato* @ 2012 12 11, 12:29)
drinks_cheers.gif  pritariu ramunitos žodžiams, tik gaila, kad Ingrida dvi tokias rankeles turi ax.gif

Man praverstu jos dar bent dvi, arba papildomos 8h paroje,kad visas savo idejas realizuot speciau ir dar kitus dziuginti laiko liktu. lotuliukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2012 12 13, 13:46)
Aciu aciu  4u.gif Bet kad tos rankeles jau laiko visai nebeturi.. blush2.gif  o ir artimiems kasmet mezginiu nedovanosi.. tad teks galva pasukt kaip orginaliai ir nebrangiai siemet prasisukt ax.gif

man tai galėtum dovanot biggrin.gif na,o tų idėjų tai dabar visokių yra,man pačiai tai patiktų visokios arbatos,saldumynai (tik ne imbieriniai) ir į vonią visokios putos,druskos ir bla bla.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 13, 15:00)
labas 4u.gif
man tai galėtum dovanot biggrin.gif na,o tų idėjų tai dabar visokių yra,man pačiai tai patiktų visokios arbatos,saldumynai (tik ne imbieriniai) ir į vonią visokios putos,druskos ir bla bla.

arbatų, o ypač skanių, kvapnių ir man nebūna per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2012 12 13, 14:50)
arbatų, o ypač skanių, kvapnių ir man nebūna per daug lotuliukas.gif

tai va smile.gif nors ir ne esmė,kad pusę spintelės užkrauta,vistiek gali būti ddaarrr ax.gif
Atsakyti
Vakar buvo pilnas balkonas sniego, šiandien plytelės šviečia bigsmile.gif bet jau garsai namuose doh.gif pradeda erzinti, o žiema dar tik prasidėjo doh.gif
Atsakyti
Kokie garsai namuose? Vejo per ventiliacija? - man labai patinka smile.gif
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2012 12 15, 11:43)
Kokie garsai namuose?  Vejo per ventiliacija? - man labai patinka smile.gif
Labas rytas smile.gif

na nežinau ar vadinčiau tą vėju... skardų dundėjimas doh.gif vėjas ir už lango girdisi, čia romantika būtų, tik židinio dar reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2012 12 15, 18:18)
na nežinau ar vadinčiau tą vėju... skardų dundėjimas  doh.gif  vėjas ir už lango girdisi, čia romantika būtų, tik židinio dar reikia  wub.gif

romantika g.gif mane ir garsai už lango erzina ax.gif man patinka žiema, kai sninga, daug sninga, sninga didelėm snaigėm wub.gif
Atsakyti
Man žiema romantika, ypač kai nereikia niekur eiti smile.gif Nors patinka ir per pūgą pasivaikščiot. Tik neramios mintys, kaip seksis pirmadienį darbą pasiekti... Nes ketvirtadienį tai kažkoks košmariškas keliuose buvo...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pasiruošusios šventėms? Vakar delfi skaičiau kokie baisūs šalčiai per Kūčias/Kalėdas.. Važiuojat kur nors? Ar namuose? Mes per Kučias pas vyro tėvus, per Kalėdas važiuosim į Trakus pas mano krikštatėvius.

p.s. parduodu savo mašiniuką.. FCB sudėjau foto.. gal išgirsite kas ieško kažko panašaus 4u.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Lazdu_Dama @ 2012 12 20, 09:52)
Labas rytas  4u.gif

pasiruošusios šventėms? Vakar delfi skaičiau kokie baisūs šalčiai per Kūčias/Kalėdas.. Važiuojat kur nors? Ar namuose? Mes per Kučias pas vyro tėvus, per Kalėdas važiuosim į Trakus pas mano krikštatėvius.

p.s. parduodu savo mašiniuką.. FCB sudėjau foto.. gal išgirsite kas ieško kažko panašaus 4u.gif

na,nenebus jau tokių baisių šalčių,po biški keičias tos prognozės mirksiukas.gif
Atsakyti