Įkraunama...
Įkraunama...

Linksmasis kvartalas

Labos 4u.gif

mes sergam, tai šventės šiemet namie. Pirmą kartą per Kūčias būsim trise savo namuose ax.gif
Dovanas nupirkau, spėjau ir supakuoti kelias. Meduolių prikepiau, bet jau išdalinau bigsmile.gif tai šiandien ir rytoj plaunuoju vėl kepti. Namai vėl kvepės cinamų, gvazdikėliais, imbieru, mmm wub.gif user posted image
Atsakyti
labas mirksiukas.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2012 12 22, 09:58)
Pirmą kartą per Kūčias būsim trise savo namuose ax.gif
http://s.rimg.info/4...8d1ee419fd4.gif[/img][/url]

mes tai nuo tada,kai nusipirkom butą-Kūčios savuose namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 22, 18:26)
labas mirksiukas.gif
mes tai nuo tada,kai nusipirkom butą-Kūčios savuose namuose ax.gif

oho, šaunuoliai bigsmile.gif o ką gamini, simboliškai, kad būtų maisto ant stalo? Mes visada pas tėvus važiuodavome arba pas senelius, tai ten maisto būna prigaminta doh.gif savaitei į priekį lotuliukas.gif noriu karpio, noriu silkės, noriu pyragėlių su aguonom, bet niekada pati šito nesu gaminusi...na tik silkę galiu paruošti rolleyes.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif

QUOTE(*macchiato* @ 2012 12 22, 17:29)
oho, šaunuoliai bigsmile.gif  o ką gamini, simboliškai, kad būtų maisto ant stalo? Mes visada pas tėvus važiuodavome arba pas senelius, tai ten maisto būna prigaminta doh.gif  savaitei į priekį lotuliukas.gif  noriu karpio, noriu silkės, noriu pyragėlių su aguonom, bet niekada pati šito nesu gaminusi...na tik silkę galiu paruošti rolleyes.gif

oi,mes labai simbokiškai ax.gif aš tų visų žuvų taip nu...iš reikalo valgau,tai man tas Kūčių maistas rolleyes.gif padarom ale 12 patiekalų su visais vaisiais ir daržovėm ir ok. O va Kalėdas tai jau važiuojam valgyt kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 23, 12:10)
labas mirksiukas.gif
oi,mes labai simbokiškai ax.gif aš tų visų žuvų taip nu...iš reikalo valgau,tai man tas Kūčių maistas rolleyes.gif padarom ale 12 patiekalų su visais vaisiais ir daržovėm ir ok. O va Kalėdas tai jau važiuojam valgyt kitur biggrin.gif

Na mes ir per Kalėdas šiemet būsime namie, tai nori nenori reikia pačiai sugalvoti ką gaminti ax.gif
Atsakyti
Tegu šventinių žvakių liepsnose sudega visi vargai ir nesekmės, o ugnies šiluma Kūčioms teatneša santarvę, meilę ir tikrus draugus..
user posted image
Atsakyti
Su praėjusiomis ir dar ateinančiomis šventėmis newyear.gif

o aš su pasiūlymu ax.gif
gal kam reikia tokių pampersų
user posted image

nesuprantu, kaip aš čia apsižioplinau ir nusipirkau 3-čią, o ne 4-tą dydį doh.gif
turiu cielus du pokus.
Nepamenu kiek jie ten maksimoj su nuolaida 47,99 Lt ar 49,99 Lt kainuoja, bet aš parduočiau po 44 Lt už poką.
Atsakyti
llabas,su Naujaisiais metais smile.gif linkiu,kad jie būtų įsiminti tik iš gerosios pusės 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais!!!

Mums jau irgi 4 dydzio sauskelniu reikia ax.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tai kaip linksmasis gyvena? kas naujo Naujais metais? biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif
ai,gyvenam po biški smile.gif va fb susikūrė kažkas panašaus į grupę,tai ten dabar gyvenimas verda,kapojasi chebra smile.gif
Atsakyti