su kokiu eteriniu aliejumi parekomenduotumete maisyti argano alieju plauku kaukems ?

QUOTE(Letali @ 2013 02 26, 17:46)
su kokiu eteriniu aliejumi parekomenduotumete maisyti argano alieju plauku kaukems ? 

pagal plauku tipa reiketu spresti

Merginos, gal galite man patikslinti, nusipirkau čemeryčių vandenį, užsitepiau ant drėgnų plaukų, palaikiau ir nuploviau. Prisiskaičiau, kad juose yra kažkokia dalis nuodų, kurie prasiskvelbia į odą, kai ilgiau laikai, kai nenuplauni. Čia mitas ar teisybė? Dėkoju.
QUOTE(Luti @ 2013 02 26, 18:09)
pagal plauku tipa reiketu spresti
o siaip ir tiesiog argano aliejus jiems labai gerai, nebutina maisyti, arba vos kelis lasiukus 

taip, argano aliejus puikus, tik man kvapo norisi

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2013 02 21, 20:58)
Dar plauku saknis po kiekvieno plovimo jau gera menesi purskiu salaviju hidroliatu.
o sakykit jus slapiu plauku saknis purskiat , tada dziovinat?
QUOTE(Šilkas @ 2013 02 26, 17:29)
Merginos, gal galite man patikslinti, nusipirkau čemeryčių vandenį, užsitepiau ant drėgnų plaukų, palaikiau ir nuploviau. Prisiskaičiau, kad juose yra kažkokia dalis nuodų, kurie prasiskvelbia į odą, kai ilgiau laikai, kai nenuplauni. Čia mitas ar teisybė? Dėkoju.
Siaip ji tik ant saknu reikia tepti, o ne ant visu plauku, nes alkoholis labai issausins plauka, o ant saknu - plauku stiprinimui

QUOTE(Letali @ 2013 02 26, 18:57)
o sakykit jus slapiu plauku saknis purskiat , tada dziovinat?
Ant dregu plauku saknu pursiu ir tik po to dziovinu plaukus
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 02 26, 17:46)

jei kauke plauku saknims, tai tinka, pvz.:
rozmarinu EA - stiprina, skatina augima
KN "Galvos odos atgaja" - stiprina, skatina augima
KN "Saknu maistas"
levandu arba arbatmedzio EA - naikina pleiskanas
jei aliejine kauke naudojama visam plauku ilgiui, pvz.:
ylang ylang EA
apelsinu, citrinu EA - suteikia daugiau zvilgesio (bet gali pasausinti)
morku EA
plaukams tiesiog pakvepinti, man patinka vaniles eliksyras (is KN).. Zinoma, puikiai tiks ir jazminu eliksyras..
QUOTE(Šilkas @ 2013 02 26, 18:29)
Teisybė apie nuodus. Cituoju iš inf.lapelio: "Specialių atsargumo priemonių reikia:Preparatas vartojamas ant odos. Didesnė dozė gali rezorbuotis per odą ir sukelti toksinį poveikį. Baltojo čemerio aktyviosios medžiagos, ypač alkaloidai (sudėtyje yra 0,065 0,085% alkaloidų), yra labai nuodingos, todėl jo gerti griežtai draudžiama.
NėštumasPrieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Kadangi kai kurie baltojo čemerio alkaloidai sukelia teratogeninį poveikį, vaistą vartoti nėštumo laikotarpiu draudžiama."
Tai va, čemeryčios sukelia apsigimimus leliukam

QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2013 02 26, 21:41)
Teisybė apie nuodus. Cituoju iš inf.lapelio: "Specialių atsargumo priemonių reikia:Preparatas vartojamas ant odos. Didesnė dozė gali rezorbuotis per odą ir sukelti toksinį poveikį. Baltojo čemerio aktyviosios medžiagos, ypač alkaloidai (sudėtyje yra 0,065 0,085% alkaloidų), yra labai nuodingos, todėl jo gerti griežtai draudžiama.
NėštumasPrieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku. Kadangi kai kurie baltojo čemerio alkaloidai sukelia teratogeninį poveikį, vaistą vartoti nėštumo laikotarpiu draudžiama."

Štai kaip, dėkui. O aš dar negailint tepu jį ant galvos odos. Reikės viską daryti su saiku.
Sveikos, merginos. Norėjau paklaust naudojusių mane'n'tail. Ar nebuvo niekam tokio poveikio, kad riebaluoti plaukai pasilieka? Vieną kartą po kaukės aliejinės išploviau, tai galvojau, gal blogai išskalavau, antrą vakarą išploviau, atrodo ryte lyg nebūčiau kelias dienas galvos plovusi...
QUOTE(Fantastique @ 2013 02 28, 22:23)
Sveikos. Ar yra naudojančių plaukų augimui hidrolatus?
nusipirkau kanangų hidrolatą, rašo, jog skatina augimą ir panašiai. Kaip supratau, purkšti reikia ant šaknų. O plaukus sudrėkinti ar purkšti sausus? Beje, jeigu kuri naudojo, tai gal gali pasakyti, ar jaučiasi poveikis? 

vienu puslapiu atgal paskaitykit