Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(meshkiukass @ 2013 02 28, 17:48)
Sveikos, merginos. Norėjau paklaust naudojusių mane'n'tail. Ar nebuvo niekam tokio poveikio, kad riebaluoti plaukai pasilieka? Vieną kartą po kaukės aliejinės išploviau, tai galvojau, gal blogai išskalavau, antrą vakarą išploviau, atrodo ryte lyg nebūčiau kelias dienas galvos plovusi...

As naudojau tik sampuna ir kondicionieriu, nusipirkau po 2 pakuotes, sunaudojau viena ir kitas ismeciau nes nepatinko schmoll.gif bet neriebslavo mirksiukas.gif
Atsakyti
As seniau turedavau kas menesi dazyti nes taip augdavo plaukuciai! Tikriausiai nuo zibalo su ricina, per du metus plaukai nuo peciu uzaugo iki liemens. Po to nustojau naudoti ji, kazkaip laiko nebudavo terlionem. Dabar geriu vitaminus Dermax su biotinu ir daug visokiu kitokiu geru medziagu ir vel kantriai naudoju zibala, nes tik jis man suteikia vilties vel tureti ilgus plaukus thumbup.gif nes dabar tai kai pakulos like schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 05, 16:46)
As seniau turedavau kas menesi dazyti nes taip augdavo plaukuciai! Tikriausiai nuo zibalo su ricina, per du metus plaukai nuo peciu uzaugo iki liemens.  Po to nustojau naudoti ji, kazkaip laiko nebudavo terlionem. Dabar geriu vitaminus Dermax su biotinu ir daug visokiu kitokiu geru medziagu ir vel kantriai naudoju zibala, nes tik jis man suteikia vilties vel tureti ilgus plaukus thumbup.gif  nes dabar tai kai pakulos like schmoll.gif

o del ko pakulos?ar zibalas issausino plauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 03 06, 01:04)
o del ko pakulos?ar zibalas issausino plauka? g.gif

neee, kirpeja pasirinkau tookia nerealia, nudegino plaukucius,krito, nutrupejo ir t.t. o buvo jau iki liemens verysad.gif tai dabar vel nuo pradziu pradedu augint :/
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 06, 11:12)
neee, kirpeja pasirinkau tookia nerealia, nudegino plaukucius,krito, nutrupejo ir t.t. o buvo jau iki liemens  verysad.gif  tai dabar vel nuo pradziu pradedu augint :/

o is kur perkate zibalo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2013 03 06, 11:41)
o is kur perkate zibalo? 4u.gif

yra vaistinese maciau Benu ir Camelijoje, jei Kaune yra urmo bazeje smile.gif
Atsakyti
ar ricinu aliejumi reikia saknis tepti ? kaip daznai ? g.gif
Atsakyti
o kaip reikia taisyklingai naudoti zibala?ar juo pakanka tik saknis istrinti ar reikia paskirstyti per visa plauko ilgi?kiek laiko laikyti?kada nuskalauti?
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2013 03 07, 01:40)
o kaip reikia taisyklingai naudoti zibala?ar juo pakanka tik saknis istrinti ar reikia paskirstyti per visa plauko ilgi?kiek laiko laikyti?kada nuskalauti?

kaip parasyta nurodyme smile.gif tik saknis istrinti palaikyti 10-15 min sampunu isplauti, paskirstyti nereik per visa ilgi.
Atsakyti
O neissausino jums galvos odos? Man po keliu karto tepimo labai issausejo galvos oda verysad.gif Nezinau ar cia su tuom susije, bet viskas taip sutapo, po gimdymo praeje buvo 3 men, pradejo plaukai slinkt, nors nestumo metu atsigave buvo, dazydavau karta per 2 men sruogelem, o dabar nusprendziau vel vien saknis dazyt, nelabai gavos norima spalva, i geltonuma, plaukai issausejo, galvos oda niezti, net pleiskanu atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 09, 07:16)
O neissausino jums galvos odos? Man po keliu karto tepimo labai issausejo galvos oda verysad.gif  Nezinau ar cia su tuom susije, bet viskas taip sutapo, po gimdymo praeje buvo 3 men, pradejo plaukai slinkt, nors nestumo metu atsigave buvo, dazydavau karta per 2 men sruogelem, o dabar nusprendziau vel vien saknis dazyt, nelabai gavos norima spalva, i geltonuma, plaukai issausejo, galvos oda niezti, net pleiskanu atsirado  doh.gif

na ne nesausina man, tik panaudojus menesi reikia daryti 2 savaiciu pertrauka. Dabar man ta pertraukele. Naudoju stai sitas ampoles http://www.bionaturo...s-ekstraktu.htm plaukai visai neslenka, na gal kad ir vitaminus dar naudoju su biotinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R@siux @ 2013 02 25, 13:24)
Sveikos mergickos.,

gal kas esate girdeje apie "лошадиная сила" sampuna gamintojas Rusija is xopc fopc linijos., drauge gyvenanti angluose ji isbande ir sake kad plaukai auga labai greitai per pusantro men atsiaugino apie 10 cm ., idomu ar pas mus lietuvoje jis yra ., nes nete jokios info, kad lietuvoje juo prekiautu  nera ., imetu ju saita http://www.horseforce.ru/
angluose jis kainuoja 22 svarai., tiesiog gal kas mate ji turguose., buciau dekinga jei atsilieptu kas zino.

P.S.
Jis skirtas zmonems naudoti, minejo kad karta i savaite., ir po to reiktu kokia kauke uzsimesti ant galiuku, nes sausina plaukus.

Tai ar gavot šį šampūną? gal galit pakomentuoti?
Atsakyti