Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(almond @ 2013 03 09, 13:25)
na ne nesausina man, tik panaudojus menesi reikia daryti 2 savaiciu pertrauka. Dabar man ta pertraukele. Naudoju stai sitas ampoles http://www.bionaturo...s-ekstraktu.htm plaukai visai neslenka, na gal kad ir vitaminus dar naudoju su biotinu  smile.gif

ir as tokias ampules naudoju. puse pakuotes jau sunaudojau, bet pasikeitimu kazkokiu i gera puse deja nesulaukiau, kaip slinko taip ir slenka toliau verysad.gif isvis siuo metu plaukai dar labiau pradejo slinkti nei kad iki tol verysad.gif
Atsakyti
Aš žinau vieną liaudies priemonę, katra labai skatina plaukų augimą - mielės. galima daryti kaukę: 50 gr. šviežių mielių, 3 šaukštai obuolių acto ir 3 šaukštai alyvuogių aliejaus. man labai tinka thumbup.gif

O dar geriau mieles valgyti, tik jau neskanu fui fui... doh.gif

Buvau nusitrumpinus plaukus, iki liemenėlės užsegimo dabar yra. Bet man per trumpi, ilgesnių noriu, tai vėl žadu sėsti ant mielių dietos biggrin.gif

Ech taip norisi greito rezultato, bet matyt ilgas kasas turėsiu tik kitai vasarai unsure.gif Gal kas nori kartu su manim auginti, kad atimtų žirkles jei kartais sugalvočiau vėl nusikirpt ar papasakotų savo progresą, kiek cm paaugo ir pan. motyvacijai palaikyti? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 24 balandžio 2013 - 15:11
o kaip tas mieles valgyt ir kokiais kiekiais?
kauke laikyti kuo ilgiau?
Atsakyti
Oj nepasakysiu kokiais kiekiais, nežinau. Aš mažyti gabaliuka maždaug nago dydžio per dieną suvalgydavau, nes daugiau neiveikdavau. Bet žinau vieną merginą, kuriai labai skanu mielės su cukrum, tai jinai kąsniais valgo, o jau plaukų ilgumas... Tiesa negarantuoju, kad tikrai nuo mielių jai tos kasos tokios biggrin.gif Gal genai geri.

Kaukę aš porą valandų palaikydavau, man užtekdavo ir tiek kad pasijaustų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 04 24, 15:18)
Oj nepasakysiu kokiais kiekiais, nežinau. Aš mažyti gabaliuka maždaug nago dydžio per dieną suvalgydavau, nes daugiau neiveikdavau. Bet žinau vieną merginą, kuriai labai skanu mielės su cukrum, tai jinai kąsniais valgo, o jau plaukų ilgumas... Tiesa negarantuoju, kad tikrai nuo mielių jai tos kasos tokios biggrin.gif Gal genai geri.

Kaukę aš porą valandų palaikydavau, man užtekdavo ir tiek kad pasijaustų smile.gif

o nuo mieliu valgymo i sonus nepucia? ax.gif blush2.gif
Atsakyti

Sveikos,

Norėdama paskatinti plaukų augimą pati esu išbandžiusi skalavimą dilgėlėmis po plovimo, alpecin šampūną su kofeinu, plaukų masažą šepečiu, plius vitaminus gėriau, tai kai naudojau kelias priemones iškart doh.gif plaukai aišku paaugo, tik sunku dabar pasakyt, kas daugiausiai įtakos turėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 04 25, 23:58)
o nuo mieliu valgymo i sonus nepucia? ax.gif  blush2.gif

Nežinau, manes nepučia biggrin.gif . Nuo grynu mielių gal nepučia, čia nuo mielinių bandelių žandai auga kaip suprantu biggrin.gif

Motyvacijai palaikyti smile.gif Aš jau jaučiu man koki pora milimetru jau paaugo vien bežiūrint į tokias ilgas kasas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 04 26, 08:29)
Nežinau, manes nepučia biggrin.gif . Nuo grynu mielių gal nepučia, čia nuo mielinių bandelių žandai auga kaip suprantu biggrin.gif

Motyvacijai palaikyti smile.gif Aš jau jaučiu man koki pora milimetru jau paaugo vien bežiūrint į tokias ilgas kasas lotuliukas.gif

nu kai kurios nuotraukos demotyvuoja lotuliukas.gif kaip galima gyvent su plaukais iki zemes? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 04 26, 10:24)
nu kai kurios nuotraukos demotyvuoja lotuliukas.gif kaip galima gyvent su plaukais iki zemes? doh.gif biggrin.gif

nu jo kai kurios foto tai siaubas , arba augina tik kuo ilgesnius o galuose trys siūlai g.gif doh.gif
Atsakyti
Nu blyn, tai jūs nežiūrėkit kur demotyvuoja, žiūrėkit kur gražu (negi dabar man viska sukramtyt ir i burna idėt) biggrin.gif

Man va toks ilgis - riba. Ilgesni jau irgi nelabai, nebent tau dvylika metų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 04 26, 09:29)

Eina sau, kokie ten plaukai.. jega tikrai! pati vargstu dbr,ziauriai noriu atsiauginti kasas, nes per durna galva ir nudaziau ir nukirpau.As istepdavau saknis pries plovima su Dzintars tokiu aliejuku varnalesu, tai ka as zinau, nieko ten poveikio nepastebejau...
O apie tas mieles, tai niekaip negaleciau ju valgyt, jauciu net supykintu
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 04 26, 09:29)

wub.gif Bet man tokios kasos kaip iš fantastikos srities, šiais laikais sunkiai pasiekiamas reikalas, kai oras, maistas, vanduo užterštas, mažas aktyvumas ir t.t. unsure.gif
Atsakyti