Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės skatinančios plaukų augimą

[quote=Anaksunamun,2012 10 04, 21:48]

Pas mane problema man regis galuose, nes tik tik atrodo plaukai paaugo i ilgi, tai tuoj tenka tuos galus nukirpt, nes isploneje ir veliasi, taip vis atrodo, kad niekas nepaauga, ka uzaugini ta tenka kirpt..

Pas mane ta pati problema..tik atauga plaukai, tenka juos kirpt, nes suploneja ir veltis pradeda unsure.gif
Turiu plonus plaukucius, slenka tik karta i metus po vasaros, rugseji-spali. Stabdau taip: perku vaistineje dirvini asiukli, uzpilu degtine, laikau tamsoje 1 sav ir po to nukostu skysciu trinu saknis.. Tai darau jau gal 5m, t.y.penkta karta ir ka...po poros dienu, na po triju tai tikrai, itrinant tik saknis du kart i diena praeina slinkimas !!!!!!
Sunku patiket, uzvakar dar kuokstais traukiau plaukus ryte, o siandien, trecia diena po savo stebuklingo eleksyro ir -ranka tuscia, kaip ir sukos 4u.gif 4u.gif

manau, svarbu individualiai rast slinkimo priezasti ir ja sustabdyt..

geriau Pantogar 6 men, Turiu DAR Botina..- nieks negreitina man to augimo sad.gif or plaukuciu nepastorina.. Ne nemirktelejus sustabdau slinkima su siuo antpilu (radau recepta rusu laikrasti, nes dirvinis asiuklis turi silicio!!!!), o vat kaip pastorint, atgaivint net ir atauginejaucius plaukucius -NERANDU sau PRIEMONES....

schmoll.gif
Atsakyti
Plaukų augimo greičiui turi įtakos ir mėnulio fazės, kada kerpami plaukai - čia senolių išmintis ir aš ja tikiu smile.gif Jokiu būdu nekirpkit plaukučių per delčią, nes tikrai labai lėtai auga. Šiaip daug kur rašo, kad geriausia šią procedūrą atlikti per jaunatį. Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kokios firmos BIOTINA perkat? as paziurejau tai kad ju galybe doh.gif kuri pirktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 06, 22:59)
uzpilu degtine, laikau tamsoje 1 sav ir po to nukostu skysciu trinu saknis.. Tai darau jau gal 5m, t.y.penkta karta ir ka...po poros dienu, na po triju tai tikrai, itrinant tik saknis du kart i diena praeina slinkimas !!!!!!

Bet manes degtine nevilioja, nes atrodo turetu labai sausinti plaukus.. Net i kauke kur pilasi aliejai ir visa kita, nelabai noris pilti to saukstelio viskio..
Tiesa, siandien buvau pas kirpeja, tai sake, dar koks sprindis plauku sugadintu, kur buvau sviesinus, reikes nusiauginti, tai apie metus laiko.. Nors jau galvojau senai nuauge . Na bet poto turetu gal geriau augti i ilgi. As tikiuosi 4u.gif Zodziu susigadini greitai, o augint 4 metus, kad klaida istaisyt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 09 24, 20:57)
S kaukė (kiaušinio trynys, medus, citrinos sultys, alyvuogių aliejus, ricinos aliejus, eterinis rozmarinų aliejus ir varnalėšų aliejus)..

Na as ir pradesiu intensyvu plauku gaivinimo kursa.
jau uzsisakiau maxi-hair. dar kokius tris kartus per savaite uzssiimsiu su jais, viena kart darysiu aukciau mineta kauke, tik rozmarinu aliejaus neturiu, kartais ja pakeisiu sia:
1/4 puodelio medaus
1/3 vandens
1 arbatinis saukstelis cinamono
1 arbatinis saukstelis al. aliejaus
Viska ismaisyti, palikti nusistoveti porai valandu ir prasom jau tept, kaip tik norit sviesint, laikyti nuo poros valandu iki pernakt.

sekanti karta terpsiu vien aliejus, pamaisytus, ar tik viena koki, turiu varnalesu aliejaus, ricinos, argano, dar zadu isigyti jojobos ir macadamiju aliejaus.

trecia kart del plauku slinkimo tepsiu kosmetiniu zibalu ar sulsenos tepaliuku saknis.
ir taip kokius pora menesiu zadu pasizaisti. Kazin tik kaip su tuo skalavimu dilgeliu nuoviru ar padeda.
Atsakyti
As dazniausiai dedu tokia kauke : Alyvuogiu aliejus (pasildau), medus, trynys, svogunu sultys, cinamonas, saukstelis koniako. Laikau valanda- dvi, plaukuciai buna svelnus ir minksti. Ir man kazkodel nesmirda svogunu, gal cinamonas gelbeja. 4u.gif
O aliejus saknims man nelabai.. schmoll.gif Toks jaumas poto, kad tu plauku dar daugiau iskrenta.As mieliau tepu sugadintus galus ir laikau per nakti .

Atsakyti
nusipirkau dabar iš tokios mažytės rusiškos parduotuvės aliejų mišinį, tiksliai nebepamenu kas į jį įeina, tik žinau, kad tikrai daug aliejų, reikalingų plaukams. ir tik pora kartų jį užsidėjau, tačiau jau ne vienas žmogus pagyrė, kad labai gyvi ir blizgantis plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 09, 12:24)
As dazniausiai dedu tokia kauke : Alyvuogiu aliejus (pasildau), medus, trynys, svogunu sultys, cinamonas, saukstelis koniako. Laikau valanda- dvi, plaukuciai buna svelnus ir minksti. Ir man kazkodel nesmirda svogunu, gal cinamonas gelbeja.  4u.gif 
O aliejus saknims man nelabai..  schmoll.gif  Toks jaumas poto, kad tu plauku dar daugiau iskrenta.As mieliau tepu sugadintus galus ir laikau per nakti .

Aš irgi panašią kaukę užsitepu, tik konjako nepilu, gal tik pora kartų, cinamono vengiu, nes lyg ir buvo ryžoką atspalvį šiek tiek suteikęs, o gal buvo sutapimas g.gif O kiek svogūno dedate į tokią kaukę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 10 11, 08:30)
Aš irgi panašią kaukę užsitepu, tik konjako nepilu, gal tik pora kartų, cinamono vengiu, nes lyg ir buvo ryžoką atspalvį šiek tiek suteikęs, o gal buvo sutapimas  g.gif  O kiek svogūno dedate į tokią kaukę?  smile.gif

Na as nepagailiu, sutarkuoju vidutinio dydzio svoguna, isspaudziu per marle.
Man dar labai patiko avokado kauke, nesitikejau tikrai tokio poveikio bigsmile.gif Sutarkavau per burokine smulkia tarka, nes buvo labai prinokes, dar ipyliau berods kefyro, ir alyvuogiu aliejaus, gavosi tokia kose, plaukuciai poto buvo labai svelnus, blizgantys wub.gif
Atsakyti
vat man užkliuvo už akių reklama - hairbell plaukų kondicionieriaus. Jau giriamas tai žiauriai prekiautojų, bet komentarus paskaičius irgi merginos džiaugiasi.. smile.gif Įdomu, gal esate bandžiusios ir galit pasakyt nuomonę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 10 11, 12:01)
vat man užkliuvo už akių reklama - hairbell plaukų kondicionieriaus. Jau giriamas tai žiauriai prekiautojų, bet komentarus paskaičius irgi merginos džiaugiasi.. smile.gif Įdomu, gal esate bandžiusios ir galit pasakyt nuomonę?  blush2.gif

O, man irgi buvo užkliuvusi Hairbell reklama, bet kiek pasidomėjau, komentarų apie šį produktą, neskaitant prekiautojų puslapio, beveik nėra. Užsienio forumuose teradau porą neigiamų atsiliepimų. Man pasirodė, kad tai tiesiog reklaminis triukas, panašiai kaip visokių liekninančių tablečių, atseit padedančių po dešimt kg per savaitę numest su melagingais komentarais lotuliukas.gif
Žodžiu, skystai pasirodė, bet gal yra tikrai bandžiusių, būtų įdomu sužinot atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2012 10 11, 11:01)
vat man užkliuvo už akių reklama - hairbell plaukų kondicionieriaus. Jau giriamas tai žiauriai prekiautojų, bet komentarus paskaičius irgi merginos džiaugiasi.. smile.gif Įdomu, gal esate bandžiusios ir galit pasakyt nuomonę?  blush2.gif

Drauge naudoja, sake jai labai gerai veikia, plaukai tikrai greiciau auga, bet kadangi jos plaukai trumpi ir ji nori atsiauginti, gal jai tiesiog taip atrodo, nes ant trumpu plauku matosi gerai, kaip jie paauga. As ir pati gundausi siuo kondicionierium, bet norisi daugiau atsiliepimu is bandziusiu. 4u.gif
Atsakyti